Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Неможливий? Не смішіть. Вам повернуть всі російські канали. Змінять менеджмент украінських і за три роки ви будете кричати "Дайош стойку вєка в расєйском задрюпінскє на Далекому сході. Хто незахоче добровільно, того своі яничари відпралять, а потім самих яничар туда ж.
    Ви впевнені, що самі дійшли за ці роки до думки "тільки б не Порох". Ви ще під впливом цієі думки, хоча вашого кандидата в 2 турі немає. Ви не оцінює кандидатів, що залишились. Продовжується та ж мантра як при першому голосуванні.
    Я ви найдіть програму Голобородька, якщо знайдете і почитайте. Спробуйте. Не говорячих голів штабу, а його виступити з тих тем, які вас не влаштовують в Порошенко.

• Подобається Подобається x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Леся Коковська-Романчук

Кажуть, я заголосно мовчу.. Тоді скажу. Зовсім трішки.
    Аналіз виборців Зеленського у мене приблизно такий. Це аж ніяк не однорідна маса. Спонуки людей різні.
    Група 1 - думаю, найбільша. Це люди, які хочуть справжніх, реальних і швидких змін у державі. До них належала б і я. Бо я теж хочу змін. Хочу мудрих кадрових призначень, а не Гройсмана і Реву - великих економістів, що повністю завалили економіку і соціалку - це нехай їм подякує Порошенко за свої 15,95%. За відсутність справедливості у державі. Це - повністю відповідальність Президента. Агов, де вона, справедливість, Петре Олексійовичу?
    Я хочу змін. І голосувала б за людину, яка здатна була б змінити державу. Але в списку її не було (хіба Смєшко - але це на наступні вибори). Тому голосувала за Порошенка. Тяжко, зціпивши зуби, за менше зло. Але так треба. Бо на кордоні ворог.
    Група 2 - це ті, хто хоч за дідька, абинепорошенко! Це ті, хто не хоче бачити реальних змін, які відбуваються-таки під тиском громадянського суспільства - під впливом кожного з нас. І хоче Порошенко чи не хоче - він чує. Бо мусить. Він вчиться - і це треба визнати. Чому він почав чути голос народу тільки під час своїх передвиборних поїздок, коли люди пояснили, що є насправді пріоритетним, - це питання. Але він це почув. Та ці люди не почують, їм абинепорошенко.
    Група 3 - відверті вороги України та всього українського. Це ті, кому знущальні репліки про Україну - медом по серцю, кому зупинити війну - це "просто прєкратіть стрєлять", кому віддати нашу землю під чобіт путіна - солодка мрія. Не думала, що їх так багато. Але мусимо визнати факт - вони є. І ця група шанувальників Зеленського - це електорат партії регіонів. Всі дружно рахують - Зе+Б+В+... Вони взяли реванш. Москва святкує перемогу.
    Тепер справа за нами. Чи віддамо ми москві Україну?
    Україна - це єдина нескорена московією частина срср. Ми трималися. Ми довели їм - нас не скорити. Ми тримаємо кордон. Наше військо сильне, наша воля до перемоги незламна.
    Ми пролили кров і проливаємо її знову і знову. Нам дорога кожна її крапля. Бо крові - річка. Якщо не об'єднаємося і віддамо Україну - це буде море. Море-моренне. Об'єднання двох карликів - страшне у своїй помсті.
    Згадайте, як путін захопив Крим.. У час безвладдя..
    Щойно в штабі зе відкоркують шампанське, зелені чоловічки рушать на Маріуполь та Одесу. Господи, зроби так, щоб я помилялась! В Криму - потужна воєнна база. Але в Чорному морі - кораблі НАТО. Порошенко захищає країну. До нього прислухаються. Хто слухатиме людину, наміри якої невідомі?
    У нас є шанс. Використаймо його з честю.
    Забудьте про образи. Це всього лише слова. У нас є Україна. Поки що вона у нас є..

• Безграмотно Безграмотно x 1
  3. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ВИ САМІ ХОЧ ЧИТАЄТЕ? :acute:

1) На пряме запитання ВВС, чи у разі перемоги Володимира Зеленського на виборах пан Коломойський телефонуватиме президенту з проханням компенсувати збитки щодо "ПриватБанку", бізнесмен також відповів негативно.
    "Зеленський, як і Порошенко, формально жодного стосунку до націоналізації "ПриватБанку" не мав, не має і не буде мати, тому що це не питання президента, це питання уряду і НБУ", - вважає бізнесмен.

2) цитата з вашого посилання:
    Голова НБУ Валерія Гонтарєва тоді заявила, що проблеми "ПриватБанку" виникли через непродуману політику його керівництва. За її словами, 97% кредитів банку були видані "пов'язаним особам",
    так от... Гонтарєва такого не казала
    вона казала "корпоративних кредитів банку" а не "кредитів банку"
    тобто корреспондент ВВС бреше

3) причому BBC бреше не перший раз :acute:
    Би-би-си извинилась перед Порошенко за новость о его встрече с Трампом

4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Закумарили вже порохоботи. Скавулять і скавулять...
    У них було п"ять років! П"ять!

Якщо влада не в змозі дати результат за три роки - її тре міняти

"Зміни або відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи" (с) Порошенко, 2013, конференция

View: https://youtu.be/97zrxRPXVjg

• Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Тримай зміни і боротьбу з олігархами
    Руслан Каримов

6. ІгорМ

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

:pardon:
    вв.PNG

• Смішно Смішно x 1
  8. Dred

Dred Well-Known Member

56344423_2255546211169251_8664613816895537152_n.jpg

• Смішно Смішно x 2
    • Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  9. Dred

Dred Well-Known Member

10. Здристнув

Mason Lemberg
    Досить смішно вийшло все ж таки...
    Вчора команда Зе святкувала перемогу, записавши пафосний ролик про дебати, з купою склейок, планів і всього іншого.
    А ж тут вийшов Порох. Вночі, сам, без листочка, без суфлера, без склейок відео.

І ось сьогодні вони вже і не на Олімпійському хочуть.
    І ось сьогодні нема внятної відповіді щодо запрошення Пороха провести аналіз крові на наркоту/алкоголізм
    І ось сьогодні вони вже й закон згадали, який пропонували порушити ще вчора.

Хлопці, а у вас там все гаразд?
    Ви як хочете країну розбудовувати, якщо просте рішення сильного опонента (не суперника, і не ворога) ставить вас в тупик?

11. Good man

Good man Обычный человек

Тут палка о двух концах, все кредиты, которые выдаются каким-либо структурам, являются корпоративными по определению. Но согласен, можно понять двояко, будто речь шла о всех кредитах, включая кредиты физическим лицам.
    Это не отменяет сути, данный процент запрещён во всех странах Европы и многих странах мира. Он явно указывает на жульнический характер деятельности Привата.

12. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Зараз так не хватає вищих "офіцерів" у війську. Гайда до нас. В мене якраз є пара вакантів. У моїх союзників не хватає пів штату. У тих, на кого працюють союзники не хватає офіцерів.
    Будемо зберігати країну на пару.

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ніколи я не висловлювався категорично, щоб не став президентом тільки Порошенко, перші місця у антирейтингу у Бойка та Вілкула. Не один політтехнолог ще раніше говорив, що вийди Порошенко у ІІ тур, програє всім, окрім Бойка, тому його не арештовували, ніодин порохобот поганого слова про нього не сказав, плани помінялись, я був би спокійніший, будь у ІІ турі Гриценко, Смєшко чи Кошулинський, навіть у Тимошенко політичного досвіду у неї побільше. А ультиматуми Зеленського - із серії "Пусти собаку під стіл...".
    Арештуй злочинців майдану, мерів-сепаратистів... ніяких притензій до Порошенка би не було.

14. Если коротко - Петро и Петрушка

15. Leopold

Leopold Well-Known Member

Херня. Усі зе!вівці кажуть по-різному. Одним він не дав пенсію 1.000.000, іншим він не зупинив війну, ще іншим він "шоколадний барига", ще іншим "не розстріляв/не посадив всіх олігархів". Єдине, що він обов’язково мав зробити і не зробив - не взяв під контроль, хоча би частковий, ЗМІ.

16. ІгорМ

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки не всі це враховують.
    Диво станеться, як Порошенко наздожене і пережене відставання у 15%.

18. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А 5-тий?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

так, армія взута, одягнена, озброєна і накормлена.
    Ну а душі і мозги головнокомандуючий замінити не може.

20. ІгорМ

А він хотів би армії душі і мозги замінити? М-да...

а де твій аватар? :)