Неможливий? Не смішіть. Вам повернуть всі російські канали. Змінять менеджмент украінських і за три роки ви будете кричати "Дайош стойку вєка в расєйском задрюпінскє на Далекому сході. Хто незахоче добровільно, того своі яничари відпралять, а потім самих яничар туда ж. Ви впевнені, що самі дійшли за ці роки до думки "тільки б не Порох". Ви ще під впливом цієі думки, хоча вашого кандидата в 2 турі немає. Ви не оцінює кандидатів, що залишились. Продовжується та ж мантра як при першому голосуванні. Я ви найдіть програму Голобородька, якщо знайдете і почитайте. Спробуйте. Не говорячих голів штабу, а його виступити з тих тем, які вас не влаштовують в Порошенко.
Леся Коковська-Романчук Кажуть, я заголосно мовчу.. Тоді скажу. Зовсім трішки. Аналіз виборців Зеленського у мене приблизно такий. Це аж ніяк не однорідна маса. Спонуки людей різні. Група 1 - думаю, найбільша. Це люди, які хочуть справжніх, реальних і швидких змін у державі. До них належала б і я. Бо я теж хочу змін. Хочу мудрих кадрових призначень, а не Гройсмана і Реву - великих економістів, що повністю завалили економіку і соціалку - це нехай їм подякує Порошенко за свої 15,95%. За відсутність справедливості у державі. Це - повністю відповідальність Президента. Агов, де вона, справедливість, Петре Олексійовичу? Я хочу змін. І голосувала б за людину, яка здатна була б змінити державу. Але в списку її не було (хіба Смєшко - але це на наступні вибори). Тому голосувала за Порошенка. Тяжко, зціпивши зуби, за менше зло. Але так треба. Бо на кордоні ворог. Група 2 - це ті, хто хоч за дідька, абинепорошенко! Це ті, хто не хоче бачити реальних змін, які відбуваються-таки під тиском громадянського суспільства - під впливом кожного з нас. І хоче Порошенко чи не хоче - він чує. Бо мусить. Він вчиться - і це треба визнати. Чому він почав чути голос народу тільки під час своїх передвиборних поїздок, коли люди пояснили, що є насправді пріоритетним, - це питання. Але він це почув. Та ці люди не почують, їм абинепорошенко. Група 3 - відверті вороги України та всього українського. Це ті, кому знущальні репліки про Україну - медом по серцю, кому зупинити війну - це "просто прєкратіть стрєлять", кому віддати нашу землю під чобіт путіна - солодка мрія. Не думала, що їх так багато. Але мусимо визнати факт - вони є. І ця група шанувальників Зеленського - це електорат партії регіонів. Всі дружно рахують - Зе+Б+В+... Вони взяли реванш. Москва святкує перемогу. Тепер справа за нами. Чи віддамо ми москві Україну? Україна - це єдина нескорена московією частина срср. Ми трималися. Ми довели їм - нас не скорити. Ми тримаємо кордон. Наше військо сильне, наша воля до перемоги незламна. Ми пролили кров і проливаємо її знову і знову. Нам дорога кожна її крапля. Бо крові - річка. Якщо не об'єднаємося і віддамо Україну - це буде море. Море-моренне. Об'єднання двох карликів - страшне у своїй помсті. Згадайте, як путін захопив Крим.. У час безвладдя.. Щойно в штабі зе відкоркують шампанське, зелені чоловічки рушать на Маріуполь та Одесу. Господи, зроби так, щоб я помилялась! В Криму - потужна воєнна база. Але в Чорному морі - кораблі НАТО. Порошенко захищає країну. До нього прислухаються. Хто слухатиме людину, наміри якої невідомі? У нас є шанс. Використаймо його з честю. Забудьте про образи. Це всього лише слова. У нас є Україна. Поки що вона у нас є..
ВИ САМІ ХОЧ ЧИТАЄТЕ? 1) На пряме запитання ВВС, чи у разі перемоги Володимира Зеленського на виборах пан Коломойський телефонуватиме президенту з проханням компенсувати збитки щодо "ПриватБанку", бізнесмен також відповів негативно. "Зеленський, як і Порошенко, формально жодного стосунку до націоналізації "ПриватБанку" не мав, не має і не буде мати, тому що це не питання президента, це питання уряду і НБУ", - вважає бізнесмен. 2) цитата з вашого посилання: Голова НБУ Валерія Гонтарєва тоді заявила, що проблеми "ПриватБанку" виникли через непродуману політику його керівництва. За її словами, 97% кредитів банку були видані "пов'язаним особам", так от... Гонтарєва такого не казала вона казала "корпоративних кредитів банку" а не "кредитів банку" тобто корреспондент ВВС бреше 3) причому BBC бреше не перший раз Би-би-си извинилась перед Порошенко за новость о его встрече с Трампом
Закумарили вже порохоботи. Скавулять і скавулять... У них було п"ять років! П"ять! Якщо влада не в змозі дати результат за три роки - її тре міняти "Зміни або відбуваються швидко, або не відбуваються ніколи" (с) Порошенко, 2013, конференция View: https://youtu.be/97zrxRPXVjg
View: https://www.facebook.com/100011738488444/videos/752215888513020/?__tn__=%2CdlCH-R-R&eid=ARBi_9_kMhSnE2PDPQRVuinZQeeJuNpkbUICok57OpSR_yhOANC7B1W0mAzSCHadSvui7nXp4HnCjz0O&hc_ref=ARRWWYY-RBAzbMT8tZxiYFd5LCOV7pYLn_RPDt5dibMNW-UOn_L1CdwL8SaZ_SOR2SQ
Здристнув Mason Lemberg Досить смішно вийшло все ж таки... Вчора команда Зе святкувала перемогу, записавши пафосний ролик про дебати, з купою склейок, планів і всього іншого. А ж тут вийшов Порох. Вночі, сам, без листочка, без суфлера, без склейок відео. І ось сьогодні вони вже і не на Олімпійському хочуть. І ось сьогодні нема внятної відповіді щодо запрошення Пороха провести аналіз крові на наркоту/алкоголізм І ось сьогодні вони вже й закон згадали, який пропонували порушити ще вчора. Хлопці, а у вас там все гаразд? Ви як хочете країну розбудовувати, якщо просте рішення сильного опонента (не суперника, і не ворога) ставить вас в тупик?
Тут палка о двух концах, все кредиты, которые выдаются каким-либо структурам, являются корпоративными по определению. Но согласен, можно понять двояко, будто речь шла о всех кредитах, включая кредиты физическим лицам. Это не отменяет сути, данный процент запрещён во всех странах Европы и многих странах мира. Он явно указывает на жульнический характер деятельности Привата.
Зараз так не хватає вищих "офіцерів" у війську. Гайда до нас. В мене якраз є пара вакантів. У моїх союзників не хватає пів штату. У тих, на кого працюють союзники не хватає офіцерів. Будемо зберігати країну на пару.
Ніколи я не висловлювався категорично, щоб не став президентом тільки Порошенко, перші місця у антирейтингу у Бойка та Вілкула. Не один політтехнолог ще раніше говорив, що вийди Порошенко у ІІ тур, програє всім, окрім Бойка, тому його не арештовували, ніодин порохобот поганого слова про нього не сказав, плани помінялись, я був би спокійніший, будь у ІІ турі Гриценко, Смєшко чи Кошулинський, навіть у Тимошенко політичного досвіду у неї побільше. А ультиматуми Зеленського - із серії "Пусти собаку під стіл...". Арештуй злочинців майдану, мерів-сепаратистів... ніяких притензій до Порошенка би не було.
Херня. Усі зе!вівці кажуть по-різному. Одним він не дав пенсію 1.000.000, іншим він не зупинив війну, ще іншим він "шоколадний барига", ще іншим "не розстріляв/не посадив всіх олігархів". Єдине, що він обов’язково мав зробити і не зробив - не взяв під контроль, хоча би частковий, ЗМІ.
Команда Зє жжот Вибори 2019: Зеленський запропонував Тимошенко стати ведучою дебатів View: https://www.facebook.com/ze2019official/videos/313575065970365/
так, армія взута, одягнена, озброєна і накормлена. Ну а душі і мозги головнокомандуючий замінити не може.