Зє жжот... Владимир Зеленский 3 год · Я іду на дебати. View: https://www.facebook.com/zelenskiy95/videos/2220411848209179/
Він не жжьот. Він законів не знає, а якщо іншими словами - уникає дебатів. На місці пороха я б запропонував на передовій десь під Горлівкою. Слабо.
Звичайно, шо можна не платити. У нас же демократія, робіть що хочете. Але за несплату податків передбачені покарання, будьте до них готові
По вашому получається, що так всюди розрекламована створена Порошенком контрактна армія наполовину укомплектована зрадниками? @Мих, ви думаєте, що говорите? зі ви тільки не скажіть ще щось подібне за томос ...
Ні, просто до військових на передовій було приписано багато посторонніх, як то мвд, інші силовики, які і дали такий результат.
Подивіться результати голосувань. Візьміть приклад Василя. В армії не може бути демократії. В армії є "єдіноначаліє". От якщо Гриценко Толя, будучи МО, сказав би Ваисилю викинутися через вікно, то у Василя може виникнути лише одне запитання: через яке? Але Василь вступить в полеміку, бо Гриценко - оранжероїд, а Василь їх не любить, він любить лиш біло-голубих. А це зрада, тобто у даній ситуації Василь є зрадником.
У БПП заявили, що Порошенко відмовиться від дебатів із Зеленським на стадіоні Народний депутат від БПП Марія Іонова заявила в ефірі "Громадського", що президент України Петро Порошенко готовий зустрітися з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським у телестудії і не братиме участі в дебатах на НСК "Олімпійському", куди його запросив сьогодні Зеленський. "Президент Порошенко - європеєць і він не буде зустрічатися на стадіоні. Буде зустрічатися в телестудії, де повинні пройти нормально, професійно дебати", - висловила думку парламентарій в ефірі "Громадського ТБ", коментуючи відеозвернення Зеленського, в якому він висунув до Порошенка три умови проведення дебатів. "А на стадіон до нього може прийти (глава Федерації футболу України Андрій) Павелко і зіграти в футбол", - додала Марія Іонова. Нагадаємо, 3 квітня Володимир Зеленський закликав Петра Порошенка вийти на дебати на стадіон і виконати ряд виставлених ним умов. "Звертаюся до Петра Порошенка, викличете мене на дебати, мріяли, що я втечу," відморожені ", спираючись ... немає. Я - це не Ви в 2014 році. Я приймаю виклик, ось мої умови: очікую Вас тут, на НСК" Олімпійський ". Дебати пройдуть перед народом України, всі канали мають право транслювати дебати в прямому ефірі, всі журналісти мають право бути присутніми" - заявив Володимир Зеленський в своєму відео-зверненні в соцмережі Facebook.
Сцикун той Вова. Якщо би він був мачо, то сказав би: готовий до дебатів будь-коли і будь-де. А от коли людина після виклику на дебати починає ставити умови, то зрозуміло, що сцит.
Та дайте вже спокій Гриценкові. От же ж вас натаскали на пенсіонера - доси вас ковбасить від нього Ви ж самі сказали, що А в ООС По і Зє одержали практично порівну. По вашому получається, що так всюди розрекламована створена Порошенком контрактна армія наполовину укомплектована зрадниками? @Мих, ви думаєте, що говорите? Невже в Порошенковій контрактній Армії через одного служить зрадник? А в Старичах взагалі капєц - там тих, кого ви називаєте зрадниками, готують інструктори НАТО @Мих, ви шо, вже перемалювалися на Зелено?
Позволю внести небольшую, но важную поправку. Солдат/офицер, который во время войны не поддерживает своего главнокомандующего - зрадник. В мирное время вооружённые силы могут иметь какие-то личные предпочтения, но во время войны должна быть мобилизация усилий. Ни одна армия ни одной страны мира за всю историю человечества не победила, предавая своего главнокомандующего. Исторический факт.
@Мих, я так поняв, що ви тільки що приїхали з ООС? Розкажіть - як воно там? Що, то ви правду кажите - Армія не така і зразкова і могутня, як головнокомандувач каже?
Вот же ж зрадник. Ты ещё ему скажи дислокацию войск на крате выложить с указанием количества типов вооружения.