Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із серії: кому що, а курці просо.

2. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

3. mypucm

дивимося заклик Корчинського на 5.54 хв. вашого ролику...
    "переконуємо виборців Зеленського за допомогою бейсбольної біти... і т.д. "

треба розуміти, що далеко не всі виборці мають почуття гумору...
    можливо, саме подібні речі лякають мирних громадян на сході...
    причому настільки, що вони не чекають нашестя бандерівців, а просять допомоги в Росії...
    Корчинський - прикольний... але безвідповідальний провокатор :acute:
    Вітренко з Корчинським створюють народну опозицію і кличуть Януковича з Медведчуком

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Не знаю, чи всі послухалися моєї доброї поради і послухали чи почитали "Полний Альбац".
    Але С.Бєлковський підмітив одну цікаву річ:
    До першого туру у Порошенка був основний противник Путін, а тепер - Коломойський. Бєлковський назвав це пониженням статусу протистояння.
    Від себе добавлю: тепер лозунг дня: "бєнянападе".
    І оскільки Зеленський, як стверджують, - маріонетка Коломойського (тут було багато фотожаб на цю тему), то логічно було б на дебати запрошувати не Зеленського-маріонетку, а дійсного супротивника - Коломойського.
    Про що можна, дійсно, з бєніноюшістьоркою розмовляти?
    А зустрітися Порошенко міг би з Коломойським на нейтральній території. Наприклад, в Мінську або Берліні.

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Бєня назвав Порошенка "аморальним". Зустрічаться вже вони не будуть.
    Що ж ПОП таке зробив? Коли б поступив як потребує закон, то такими б епітетами Бєня б не розкидався, це ж ясно.

6. Зустріч волонтерів...
    Сьогодні під час відрядження зустрівся з давнім товаришем, з яким, поміж іншого, мали й спільні волонтерські справи. Згадували як підключався до пошуку форми для їхнього підопічного із тридцятки. Йшов початок 2015 року. Випадок був особливий і добре запам'ятався. Під час обстрілу міна потрапила в бліндаж і згоріло практично усе. Боєць залишився без форми, але на щастя живий. Усе що там для нього знайшли - це шльопанці і цивільну спортивку, яка сиділа дуже гротескно. Уся проблема в дуже специфічному габітусі - дуже високий і дуже худий. Прийшлося добряче побігати, щоб знайти йому хоч щось, що підійшло б під зріст і повноту...
    Поговорили трохи. Зачепили питання виборів. Вірить і очікує перемогу Порошенка. Дуже чіткі аргументи: питання номер - один військова агресія Московії. Армія змінилася дуже і дуже сильно. Ми пам'ятаємо, що ми збирали влітку 2014. Це було від елементарного військового одягу, до бронепластин, їжі, консервації, ключів для ремонту машин, акумуляторів, примітивних аналогових рацій... В 2015 підбирали лише "змінку" для одягу і передавали з їжі лише смаколики. З 2016 вже закуплювали дуже конкретні військові ніштяки.
    Я страшенно не люблю писати на цю тему та мушу. Тому не сприймайте мій допис як статтю чи експертну думку. Це просто особисте ставлення.
    Найважливіше, що відбувається сьогодні в Україні - це відбиття московської агресії. Війна продовжується з однієї причини: московська орда поставила собі за мету розширити свої кордони і знищити Україну. Ніяких інших причин немає. Жодної. Ніякої. Московіти твердо вирішили нас знищити і ніякі інші варіанти їх не цікавлять.
    Кожен, хто стверджує, що це війна олігархів, що Президент веде її, щоб "наживатися на крові" та "відволікати від соціальних проблем", що хтось там зазіхає на життя російськомовного населення - не правий (пом'якшений вираз).
    Ми воюємо не з якимось там сепаратистами підтримуваними Москвою. Ми воюємо з мільйонною російською армією з бюджетом в більше 50 млрд доларів та нескінченними резервами. В прямому повномаштабному протистоянні ми, за словами нашого міністра оборони, протримаємося довго. Я не знаю скільки це днів... Можливо ми зможемо завдати ворогу відчутних збитків, що стримує його від прямої агресії. Але, які збитки людські, інфраструктурні та фінансові ми понесемо? Іскандери до вас в Шепетівку не прилітали, а можуть... Атакувати прямо - це героїчне але самогубство. Тому ті, хто вважає, що можна вирішити донбаську проблему військовою операцією трохи не подумав (пом'якшений вираз). Нам протистоятиме не тридцять тисяч сепарів із технікою за чисельністю як у Бундесвері, нам протистоятиме 1,2 млн армія РФ.
    Вирішити питання переговорами із Московією марна справа. Ніякого конструктиву не буде. У них одна ціль і одна вимога - знищення України. Навіть якщо прийняти негайну і безумовну капітуляцію - це нічого не змінить. Після капітуляції вони прийдуть і знищать нас з вами. Знищать не образно. Знищать в прямому смислі слова. Я навіть не буду призводити історію сторічної давнини...
    Єдине що ми можемо - дипломатичні маневри та виснаження ворога. Московія - це голодний вампір. Якщо вона вчасно не насититься нашою кров'ю, то розпадеться на попіл. Стабілізація фронту і покращення наших економічних показників призвели до їхніх відчутних втрат на всіх рівнях. Думаю, якщо ми протримаємося в попередньому тренді в 2025 Московія перетвориться на пшик.
    Прихильники московського холуя або ігнорують наявність війни, або не вказують на її істинні причини, або пропонують химерні (вираз пом'якшений) способи її завершення. Це тупе самогубство. Їхній вибір не врятує від агресії окупантів. Ті не будуть розбиратися хто за кого голосував, коли увійдуть в наші міста, коли грабуватимуть, гвалтуватимуть і стрілятимуть по живих мішенях заради розваги. Однак гинутимуть не лише вони... Тому ми повинні мобілізувати усі електоральні резерви, щоб не загинути. Вибір простий - життя або смерть.
    Іван Хомяк

• Баян Баян x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, прошу вас, не смотрите перед сном Белковского. Это обыкновенное трепло. Любой желающий может найти в сети его прогнозы и посмотреть, насколько они сбываются.
    Прошу вас впредь не поминать это имя всуе, ведь вы находитесь в приличном обществе.

8. mypucm

9. mypucm

уже всі про все домовилися, не переживайте :pardon:
    Луценко і Коломойський в Амстердамі

Останнє редагування: 2 кві 2019
  10. mypucm

11. mypucm

12. medwedo berlogsoni

Насчет приличного общества... Я немного сомневаюсь, что общество, где присутствуете Вы со своими обращенями типа "паря", осталось приличным. Оно было прилично до Вашего появления и станет таковым после Вашего ухода.
    Что касается Белковского, то он предсказал уход УПЦ МП из-под влияния Москвы сразу после захвата Путином украинского Крыма.
    И в его, Белковского, эрудиции можно не сомневаться. Кто интересуется историей православия в современной России, откуда "ноги растут" у нынешней РПЦ, и о её роли в политике Кремля, думаю, с удовольствием прочтут интервью с Белковским
    Фрагмент:
    Интервью / Московский патриархат / Станислав Белковский
    Кроме того, Белковский, находясь в Москве, выучил украинский язык уже в зрелом возрасте и хорошо на нём разговаривает.
    Это значит, что он черпает сведения не только из русскоязычных источников и посредством гугл-переводчика, как Вы, к примеру, а и из украинских источников написанных или сказанных по-украински.
    Вы же, не понимая ни в зуб ногой украинского, находясь за тридевять земель от Украины, пытаетесь что-то кому-то здесь доказать.

Поэтому, по моему скромному мнению, чтобы внести свой посильный вклад в общество ЛФ в плане обретения им большего приличия, Вам бы следовало самозабаниться.
    Ибо из-за Вас иногда страдают действительно приличные люди.

Останнє редагування: 3 кві 2019
    • Подобається Подобається x 1
  13. mypucm

14. Good man

Good man Обычный человек

Вам напомнить, как общается ваш соратник быдломастер? Это чудо развешивает обзывательства направо и налево, а вы ему поддакиваете. Чья бы корова мычала, а твоя бы помолчала.(с)

С.БЕЛКОВСКИЙ: Я его назвал. Никакого отделения Крыма не будет – это надо всё сразу забыть. Просто неожиданно выяснилось, что сценарий Янукович заменить крымскую элиту на донецкую как-то не сработал.
    "Особое мнение" от 21 февраля
    "Никаких проблем в Крыму нет. Это фарс. Через три дня, я готов поспорить с кем угодно на что угодно, Крым просто констатирует, что он остается неотъемлемой частью Украины"

"И вот мы имеем идею ввести войска в Украину. Утопить российский Черноморский флот можно двумя-тремя ракетами Пятого флота США, который находится в Бахрейне. Для этого даже не надо вводить Пятый флот в Черноморский бассейн, надо просто нажать кнопочку и запустить ракету. Мне очень интересно узнать, где завтра будут Владимир Жириновский и Геннадий Зюганов — главные бляди российской политики. Поскольку блядство — занятие профессиональное, а не любительское, как только они поймут, что Путину конец, они "заболеют". Посмотрим, где они будут завтра, — это очень важный индикатор", - подчеркнул Белковский.

"У меня есть предположение, что вот-вот все кончится. Проблема в одном: что придет на смену всему? Это гораздо более важный и трагический вопрос, чем падение Владимира Путина, который, наконец, подписал свой смертный приговор. Которого, кстати, у него никто не просил", - резюмировал политолог.

Лень гуглить остальное, а видео смотреть тем более. Он даёт сотни прогнозов, разумеется, что-то сбывается. Но этот процент мал для серьёзной аналитики.

Я неправильно написал одно слово.

View: https://www.youtube.com/watch?v=K4JpG-SARjU

Кличко тоже ни в зуб ногой? По Вашему критерию он живёт далеко от Украины и не знает украинский язык. :mocking:

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Запитайте чого Беня в бігах.

16. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Дійсно наздогнати і перегнати цей відрив, між Порошенко і Зеленським, що є зараз, це як у футболі відігратись команді, яка програє 3:0, бачив людей, які голосували за Кошулинського у І турі, при такому виборі, краще підтримають Зеленського, а електорат Бойка, Вілкула - на сторону Порошенка точно не перейде.
    Не пройде метод, робити що хочеш і всіх при цьому шугати, що тихо будьте, бо Путін нападе!
    Актуальне тут звернення Миколая до дитини:
    Ти дитинко моя мила,
    Маєш те, що заслужила.

17. medwedo berlogsoni

Я вирішив цих майже три тижні, що залишилися, на політичні теми тут не спілкуватися.
    Марна трата часу.
    Зеленський переможе, якщо не відбудеться чогось надзвичайного:
    Наприклад, його відсторонять від виборів, тому що він прожив в Україні менше десяти років на кілька днів.
    Але чи піде на це Порошенко, не знаю.
    З нього станеться. Згадаємо, як він розпорядився свого товариша по студентських роках, Саакашвілі, не просто викинути із країни (навіть якщо той вів себе не так, як це деякі стверджуть), а фізично принизити Саакашвілі.
    Не було жодних причин валити його в ресторані на підлогу, крутити руки, тягти за волосся.
    Могло підійти двоє ввічливих представників силових структур (у формі, чи без, але пред"явити відповідні документи) і сказати "Громадянине Саакашвілі, пройдімо з нами".
    Так ні, було організовано справжній цирк, показове приниження свого колишнього товариша.
    Тому я особисто ніколи в жодному разі не буду голосувати за Порошенка, людину, яка принижує своїх товаришів, знущаючись над ними фізично (чужими руками).
    Що стосується Зеленського, то я вже казав, тепер від мого голосу нічого не залежить. Розрив у два мільйони голосів чесними методами не долається.

Зайду сюди щось написати після 22 квітня.

• Подобається Подобається x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Ось ще одна жертва телевізора, охлос.
    Пост починається зі слів "біда", але завжди закінчується словами "а ось Порошенко".
    Не було сказано ні одного слова "за" свого кандидата до виборів, а тільки проти Порошенка. І зараз не говоримо про майбутнє країни, а тільки продовжуємо старі мантри " тільки б не Порошенко".
    Зомбоящик спрацював на всі 100+ відсотків. Протверизіння буде кровавим. На жаль.

19. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Ну це вопще) Це кому було докладатись за свого кандидата? Боту з ботоферми, який у більшості в ігнорі? о_О
    Ваша справа копипастити, а не питання ставити.

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Тарута закликав голосувати проти "абсолютного зла" Порошенка
    Лідер партії "Основа" Сергій Тарута закликає українців голосувати у другому турі президентських виборів проти Петра Порошенка.

"Моя головна задача щоб Порошенко не виграв", – сказав він в ефірі телеканалу "НАШ".

"Тому, я всіх буду закликати голосувати проти Порошенка. Тому що це – абсолютне зло, це продовження війни, це, на жаль, руйнування і бідність нашої країни", – заявив екс-кандидат у президенти, який перед першим туром підтримав Юлію Тимошенко.

Тарута зізнався, що сам проголосує за Володимира Зеленського, але не може закликати до цього виборців.

"Щодо Зеленського – я не можу казати "за", бо я не знаю як він впорається з головною проблемою – досягнення миру. Як він забезпечить консолідацію в парламенті для того, щоб рятувати складний економічний спад", – сказав бізнесмен і політик.

"Сьогодні країна перебуває в реанімації і потрібна серйозна команда "реаніматологів" – і підтримка Зеленського можлива, якщо він скаже, якою зробить країну, як забезпечить довіру до країни, хто буде відповідати за зовнішню політику, за справедливість, за довіру до банківської системи, щоб СБУ займалася не рекетом, а забезпечувала безпеку країни", – заявив Тарута

"Я не знаю поки що жодної чіткої програми – що він збирається робити… Зеленський поки що – це реакція суспільства проти чинної влади, оцінка того, що Порошенко обіцяв 5 років – нічого не робив", – сказав він

View: https://www.facebook.com/taruta/videos/515230212335993/

а де твій аватар? :)