Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

дивна у людей логіка :dntknw:
    "я проголосую за того, бо він не вигідний тим... а ті голосують так, тому я буду голосувати інакше"
    А ДЕ ВЛАСНА ДУМКА?

2. iso

iso Well-Known Member

Останнє редагування: 1 кві 2019
  3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Власна думка - усі підараси.

4. mypucm

які у вас є підстави для цих ... фантазій?
    є бажання одного Коломойського повернути Приват... і шо тепер?
    всі працівники і клієнти банку його маріонетки?
    (я не фанат Зеленського, але не треба відмахуватися від ціностей людей, які за нього голосували... це теж люди...)

5. iso

iso Well-Known Member

Звичайно, що люди, і цінності в них свої. (Як і в кожного з нас). Але дуже схоже, що цінності Зеленського йдуть від "русского мира".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Можу запевнити, що навмисно не ставив "безграмотно". Коли листаю ЛФ, то буває, що і "тупо " знаходжу від себе - випадкові. Я навіть хтів просити адміна щоб оцінки навпаки розпочиналися. Але забирати не буду від вас, бо і справді "безграмотно" - зверху видніше))

7. cncmaster

) Ну, безграмотно то й безграмотно. Я не філолог.

8. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я так розумію, що це - камінь у мій город. Ми знову стоїмо перед вибором у другому турі: вибирати із двох поганих.
    Можна вибрати одного поганого, можна - другого. Можна зіпсувати бюлетень, або не прийти на дільницю.
    Особисто я голосував за Гриценка. Українця, який нічим себе не заплямував. Не кар"єриста, хоча, будучи міністром, спокійно міг вибити собі звання генерал-лейтенанта чи навіть генерал-полковника і згодом отримувати генеральську пенсію і генеральські почесті. Запросто.
    Але українці не захотіли згуртуватися навколо українця. Трохи в цьому "допоміг" і Смєшко, і Кошулинський. І Ляшко, за якого проголосувало багато доярок і свинарок.

Тому вибір тепер із двох:
    - вірного друга і соратника Свинарчуків і Грановських з Кернесами та Трухановими.
    - молодого єврея (який, до речі, ровесник нашого "сина Трампа", але не відміну від останнього, хоча і виріс в російськомовному середовищі, чудово розмовляє українською).

Я не хочу голосувати за Свинарчуків.
    А через три тижні подумаю. Поки що поспостерігаю. Не сумніваюсь, що на кухні нинішньої Адміністрації уже заварюють чорний піар.

• Тупо Тупо x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Коммунарец

Може, коли і навчитеся писати грамотно, то і президент буде у нас нормальний))

10. cncmaster

) Усе може буть

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

От курва продажня))):))):))):)))

Image 1.jpg

• Подобається Подобається x 1
  12. cncmaster

Згоден, але для себе вже вирішив.
    Ніколи не голосував "за менше зло". - Просто навіть і гадки не маю, як воно.
    І починати не буду

13. mypucm

Останнє редагування: 1 кві 2019
  14. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Може бути у нас якась подібність між виборами у США між Клінтон і Трампом, може не так зрозуміли, але неправильно поступила українська сторона із підтримкою Клінтон, тепер є бажання розіграти такий же сценарій зі сторони Західної України та підтримкою Порошенка?

15. cncmaster

Та це якісь дуже глибокі помисли. Люди вирішують значно простіше

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Результати голосування в одному із сіл Черкаської обл
    РозклАд такий.
    1- Зеленський
    2- Тимошенко
    3- Ляшко
    4- Гриценко
    5- Порошенко

17. Коммунарец

Якби 30 кандидатів із 44 провели збір і вибрали б одного народного кандидата, нехай українського, тоді б це було гуртування навколо українського. Я б навіть витримав би поряд байбака і опоссума та проголосував за об'єднанного. А так нехай чесний байбак залишиться чесним байбаком у своїй норці.
    І... яка різниця, який гєбрей керує?
    Із відео про Гордона з Коломойським: носиться з темою зібрати алігархів ахметова, коломойського, пінчука, фірташа і т.п. - і навести лад в країні. Ага, наведуть, чекайте. Але і революції - то теж їхні справи.
    Поки не буде когось із народа, а точніше визнаного від Бога українського лідера, нема чого і рипатися.

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

[QUOTE="Коммунарец, post: 3152146, member: 49790"]Якби 30 кандидатів із 44 провели збір і вибрали б одного народного кандидата, нехай українського, тоді б це було гуртування навколо українського. Я б навіть витримав би поряд байбака і опоссума та проголосував за об'єднанного. А так нехай чесний байбак залишиться чесним байбаком у своїй норці.
    І... яка різниця, який гєбрей керує?
    Із відео про Гордона з Коломойським: носиться з темою зібрати алігархів ахметова, коломойського, пінчука, фірташа і т.п. - і навести лад в країні. Ага, наведуть, чекайте. Але і революції - то теж їхні справи.
    Поки не буде когось із народа, а точніше визнаного від Бога українського лідера, нема чого і рипатися
    .[/QUOTE]

000rkjh.jpg

19. Good man

Good man Обычный человек

Ещё раз краткая схема того, что произошло с приватом:

1) Свыше 95% активов привата кредитовало структуры Бени. Это запрещено делать во всём мире и украинский НБ это также запрещает делать.
    2) Бене делали замечания, он угрожал угробить Приват и положить всю финансовую систему.
    3)Государство купило приват за 1 гривну. Беня обанкротил свои структуры, которые были должны привату.
    4) Государство было вынуждено влить госденьги в активы Привата.

Т.е. Беня все эти миллиарды оставил себе.
    Сейчас Беня хочет вернуть Приват. Но уже докапитализированный. Т.е. Беня получит эти самые миллиарды ещё раз.
    Ещё раз для кацапов, которые в танке: такие, как Беня, после обворовывания не бегают, не скрываются, они нагло предлагают обобрать лоха снова. Как в сетевом маркетинге.
    Дважды огреть лохов на десятки миллиардов гривен это перебор. Лучше уж Порошенко.

20. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

а де твій аватар? :)