Пройшло більш як півгодини, а жодного традиційного перепосту не бачимо. І Добролюдина кудися запропастилася.
Зараз почнеться - команда Зє використала 1+1, - команда Зє використала гроші Бені - команда Зє використала рашку - команда Зє використала несвідому молодь - команда Зє використала чорний піар .... Так, команда Зє використала
В своєму штабі Порошенко тільки що сказав, що ці результати - це не є добре. І ніби в другому турі буде по іншому.
За перемогу телевізора над здоровим глуздом. Поздоровляю прихильників " хто завгодно, тільки не Порошенко".
У ІІ турі важливу роль зіграє антирейтинг. Йовірно, у Порошенка він вищий. Невідомо чи будуть дебати.
Звичайно. Зеленський - актор і вміє танцювати. А декому танцювати дещо заважає. Сюди ж можна віднести і ту, у якої немає того "дещо".
1) Порошенко поки що Президент і має можливості впливати на економіку, політику держави всякими ініціативами... 2)на даний момент неясно, які ресурси є у Зеленського... нагадаю, що активи Коломойського заарештовані... Гриценко заявив, що не підтримуватиме нікого у другому турі... Юля ще не змирилася з результатами екзит-полів, буде перепровіряти... Зеленський заявив, що не веде переговорів з "Батьківщиною" у Порошенка є державна машина і досвід (в т.ч у бізнесі...) ... а що є у Зеленського?
І вас вітаємо. Вашими стараннями досягнуто непоганий результат. Втім, про це я писав ще місяць тому. Ви так сподівалися на "одно касаніє" нинішнього. А виходить, що він набирає вдвічі менше клоуна. Цікаво, хто в цирку ціниться вдвічі нижче від ковйорного? Виходить, опитування не дуже й брехали. Брехали ті, хто на опитуванні казав, що він - за Порошенка. Будь-який держслужбовець - собі не ворог, і на запитання, кого б він хотів бачити президентом, завжди відповість на користь того, хто може його поперти з роботи. Правда, попереду ще другий тур, але без фальсифікацій нинішньому буде дуже важко зберегти за собою крісло.
Так боялися когось не впустити у ІІ тур. Як на мене, будь у ІІ турі Гриценко чи Смєшко, то і дебати повноцінні і сам виборчий процес цікавіший.
Ну, я не знаю...Коли зе використовував прізвища політичних діячив у своїх коміксах на сцені, та ще з елементами державних атрибутів і за це не отримав на горіхи за приниження честі українських діячів, то він буде корчити із себе честного і поважного Голобородька? Яка висока моральність!
антирейтинг Порошенка. Який з нього буде президент (якщо він не відмовиться) ми не знаємо, але дуже ймовірно, що він ним стає. Соцопитування стосовно різних комбінацій пар у другому турі вже проводилися. Зеленський обох конкурентів випереджає у півтора рази. (Ну, не півтора, але значно, так що перекрити цей розрив адмінресурсом буде дуже важко.)
Ви питаєте чи кажете за себе? У мене зустрічне питання: Ви купили півтора кілограми солі, щоб з"їсти власного капелюха, коли Порошенко не стане президентом на новий термін?
один з цікавих моментів - видатний результат І.Смєшко фактично Дмитро Гордон (за два місяці!) конвертував свою популярність у його результат (хоча Смєшко і сам по собі досить розумний дядько)
тобто ви вважаєте, що виборців, які скептично відносяться до Порошенка більше, чим тих хто скептично відноситься до Зеленського?