Якщо на другому Майдані, як каже @Mykhaylo Khomchyn, всі були за Порошенка, то хто ж тоді ті, хто до цих пір жалкує, що не переперезав Порошенка ланцюгом, коли той заліз на бульдозер? View: https://youtu.be/_MS8ZXK63I0?t=42
Почитаєш деякі повтори копіпасти Хомчина появляються думки, згадую покійного діда, мав проблеми з судинами, мерз і думав, що таке як у нього, має бути у всіх, я міг бути сильно вбраний, мало не потів, а від діда чув "Змерзнеш, вберися!". З відео правильно, не закінчився би майдан і не влився би Порошенко до переможців, були би і далі янукоїди і міністр в уряді Азарова Порошенко.
Отак наїбсти людей, - прикинь? І знаходяться якісь покидьки, які тут ще й зара намагаються "моцх вправлять". )) Погрожують іще, йбийомать. А фактично - система повернулася "на круги своя", після "заносу" з янучарою. То й кажуть - бажаєш зробити лохів щасливими - відбери в них усе, а потім частинку поверни.
Але є втрати - Крим та окупована частина Донбасу. І, судячи з усього, тепер це дуже й дуже надовго. Та іще в майбутньому може добавитись, за такою ж схемою. Тож щастя якось не виходить, - хоча ми й лохи, безумовно, ага.
А ведь так и будет. Люди в большинстве своём не умеют молча и мужественно признавать своё поражение, они изворачиваются, крутят, обманывают, лишь бы исказить ситуацию в свою пользу.
Даже не знаю, это комплимент от быдломастера или проклятие. Нехай Дмитрий Анатольевич внесёт ясность.
)) Порох - гросмейстер(с) А от Смішко - той відвертий ворог чи мрійник, як гадаєш? Тут он лизоблюди просували його навзамін Гриценкові. - То треба знати
Бачу не меншає порохоботів навіть в день тиші, причому навіть таких, кого вже підзабували. Антирекламу робите гарну.
Беня не скрывает, что считает украинский народ за лохов, которых можно кинуть один раз на несколько миллиардов долларов, а потом вложиться парой миллионов и кинуть ещё раз на несколько миллиардов долларов. Но я не хочу быть лохом, поэтому поддерживаю противника бени.
Обману не відчувли, закінчена і забута війна, маєте долар по 10. Перед тим, як тикати пальцем на когось, подивіться на своє. Можна подумати, Гонтарєва, Ложкін не були серед порохотягів?