Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Що це знову за потік свідомости?

Чи то в тебе знову алегорії? - То вони невдалі.

2. cncmaster

Це ж працює і в зворотньому напрямку.
    Підозррюю, що оті всі лизоблюди в реальності є поборниками пані Тимошенко, чи то якого-небудь Зеленського.
    І їм вдається

3. Це малоймовірно. Я написав, що сумніваюсь. Маю надію на один тур, хоча сам Порох сказав два. Але якщо це станеться, до цього будуть причетні всі ті, хто кричав, "хто завгодно". Відпетляти посиланням, що обраний кандидат не ваш не вийде. Не дай бог, почнуть валитись всі досягнення за останні 5 років, а держава опинеться у небезпеці, ми виступимо на захист, але потім порохоботи вам пригадають всі ваші дописи з випадами проти ПП. Ми не злопам'ятні, але память у нас гарна.
    Рукописи, які ви тут залишили, незгорять. Я думаю копіі поробили силові структури не однієі краіни. Поділяться.

Останнє редагування: 29 бер 2019
  4. cncmaster

То ти погрожувати берешся?

5. Ні, просто моделюю можливий розвиток подій. Повторюю, можливий, але малоймовірний.

6. Я не думаю, що можна було зробити краще, ніж є. З тими ресурсами, вірніше їх відсутністю, багато людей віддали дуже багато свого часу протягом п'яти років на те, аби гниди, які часто ховаються за журналістськими посвідченнями, не зруйнували рейтинг українського Президента. Багато людей, незважаючи на травлю, таврування ботами, щоденно боролись за українців, аби гнидам, які часто ховаються за журналістськими посвідченнями, не вдалось сформувати в Україні критичну масу зазомбованих активних дурнів, що понеслись би скидати свою правдиво українську владу під час війни. Цей бій виграно. Цей бій виграно переконливо, бо наш Президент, незважаючи на цілодобове поливання його помиями зі сторони як малоросійських так і московитських медіагнид, зараз має всі шанси на переобрання. Цей бій виграно, бо правдиво українську владу медіагнидам не вдалось скинути, як вони не намагались на неї натравити корисних дурнів п'ять років. Я вдячний всім друзям з соцмереж, які волонтерили стільки часу задля цього.

Тепер чекаємо результати першої битви у неділю, опісля виборів Президента нас чекає битва за ВРУ. Тепер час виборців показати, наскільки вони виробили у собі імунітет від гібридної інформаційної війни, скільки вціліло під цим щоденним обстрілом брехнею від гнид, які часто ховаються за журналістськими посвідченнями.

З Богом

Богдан Карпенко

7. cncmaster

Більше ймовірний той розвиток подій, що саме таким, як ти, пригадуватимуть ваше оте злобне лизоблюдство.
    Вже й Петра Олексійовича не буде, і всім буде на нього похєр, а ви такими й залишитесь.

В останнє на моїй пам'яті таким злобним паскудством займалися янучари, у 13-14-му роках.
    Теж погрожували. І де зараз той янучара?
    - А ота вся мерзота нікуди не ділася, й в усих на виду.

Проте продовжуй, не соромся

Останнє редагування: 29 бер 2019
    • Подобається Подобається x 1
  8. Це ти напевно був в Маріінському, а я був на Хрещатику, син був там сотником. Навіть є на фото вручення знамен сотням. Потім був на сході офіцером в складі 80 бригади, зараз резер ОР-1. Я і моі всі тоді голосували за Порошенка і зараз будемо. Враховуючи те, що з тих, хто голосував за нього в 2014 році, більшість не жаліють про свій вибір, є шанс обмежитись одним туром. Надіюсь, ми замінювали наші недорогенькі змі недаремно.

9. Я бачу, що для декого потрібно повторювати пости. Мені не важко

"Я не думаю, що можна було зробити краще, ніж є. З тими ресурсами, вірніше їх відсутністю, багато людей віддали дуже багато свого часу протягом п'яти років на те, аби гниди, які часто ховаються за журналістськими посвідченнями, не зруйнували рейтинг українського Президента. Багато людей, незважаючи на травлю, таврування ботами, щоденно боролись за українців, аби гнидам, які часто ховаються за журналістськими посвідченнями, не вдалось сформувати в Україні критичну масу зазомбованих активних дурнів, що понеслись би скидати свою правдиво українську владу під час війни. Цей бій виграно. Цей бій виграно переконливо, бо наш Президент, незважаючи на цілодобове поливання його помиями зі сторони як малоросійських так і московитських медіагнид, зараз має всі шанси на переобрання. Цей бій виграно, бо правдиво українську владу медіагнидам не вдалось скинути, як вони не намагались на неї натравити корисних дурнів п'ять років. Я вдячний всім друзям з соцмереж, які волонтерили стільки часу задля цього.

Тепер чекаємо результати першої битви у неділю, опісля виборів Президента нас чекає битва за ВРУ. Тепер час виборців показати, наскільки вони виробили у собі імунітет від гібридної інформаційної війни, скільки вціліло під цим щоденним обстрілом брехнею від гнид, які часто ховаються за журналістськими посвідченнями.

З Богом"

Богдан Карпенко

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@cncmaster, не можна так, я би радив вам зупинитися.

Може ви не знаєте, але це в минулому охвіцер, котрий пішов досить молодим в запас в складі вищих офіцерів.
    Своїми призивами ви можете зрушити баланс, на додачу ще передвиборчі перевантаження - і цілком ймовірно, що він вирішить, що він є Наполеоном.
    Будете мати на совісті ;)

• Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Село, селом. З села можна виіхати, але село з селюха ніколи.

12. cncmaster

Та то іще м'яко кажучи.
    Ладно я ще готовий не дивуватися тим, хто голосуватиме за Петра Олексійовича з безальтернативності,
    - але ж оцей несе якусь мутну хєрню (щоправда, здебільшого перепощує),
    в яку й сам іще вірить, та ще й погрожувати тут намагається.
    Оце мені ані грама не подобається.

13. Мене, щонайменше, на відміну від декого, з форумів не викидують. Ще троха і з львівського попруть декого.

14. З іншого боку, підводячи підсумки, ваша поведінка вселяє надію, що зусилля порохоботів в протистоянні кацапам, малоросам, своім доморощеним дурням не були марними. І у нас буде ще 5 років, щоб відплисти якнайдалі від росіі, щоб , коли то корито під назвою роісія піде на дно, не затягнуло нас у воронку, яка утвориться на іі місці.
    А через 5 років більшість з вас будеє бити себе кулаком в груди і з піною у рота будуть доказувати, що завжди були за Пороха

15. cncmaster

Через п'ять років тобі буде соромно перечитувати усе те гониво, що ти тут наваяв.

А чого б тебе викидали?
    Лизоблюдство зараз у ціні, як і завжди.
    То чого з таким гівном зв'язуватись? - воняй на здоров'я.
    А як воно далі буде - якось вже буде.
    Бо іще ніколи не було, щоби якось не було.

Самі не попруть.
    Треба жалоби тиснути. Але вас, лизоблюдів, тут замало.
    Отже, може вдарити віддачею.

Проте пробуй. Може, вдіє.
    Мені теж цікаво.

Останнє редагування: 30 бер 2019
  16. Та кому ти, нещасний, потрібен. Існуй.

• Інформативно Інформативно x 1
  17. cncmaster

) От і добре.

18. Між жити та існувати дуже велика різниця
    Ти можеш тільки існувати.

19. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо гарна пам"ять, то мали би пам"ятати, що слово "опиниться" пишеться через "и"

а де твій аватар? :)