Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Сказано - сделано. Быдломастер.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) А отут, пиздатий, я жмакну, звиняй.

Бо ти, за лизоблюдським звичаєм, почав постити липові образливі цитати.

) Хуліган.

)) Щодо харківфорума, то там є й крутіші бидлани, ніж cncmaster, але нічого, живі-здорові.
    Це означає, пиздатий, що ти чогось іще не розумієш.

Та й не треба воно тобі, не твого то розуму справи.

Останнє редагування: 29 бер 2019
  3. cncmaster

Отже, на вибори треба йти неодмінно, та голосувати, як підказує совість.
    Інакше лизоблюди скористаються невикористаним голосом,
    - їм це легше, ніж висцятися.

• Подобається Подобається x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Інтерв"ю хороше.

Я весь час чекаю, що Гриценко скаже з великого телевізора щось на кшталт "а давайте подивимося фотокопії слідуючих паперів". І я би його не звинуватив в непорядності ;)

Голосувати буду за Гриценка.
    Виглядає так, що я переконав також кількох українців.

зі

А сьогодні в районному Гайд-парку я трошки поспілкувався з шанувальником Порошенка. Він кричав, що Порошенко файний, бо вчора у Львові він так файно виступав, шо то капєц - і то він зробив, і то в нас буде, і то буде, і то в нас буде... Я як завжди - всунув свій п"ятак, попросив підтвердити слова фактами і цифрами - він обізвав мене прихильником Юлі і Клоуна :)))
    Але коли тотой оратор дійшов до міжнародної політики і згадав перемогу Порошенка над ВВС, то я його спитав - як фамілія теперішнього президента США. Відповідь: "Буш! Ой нє, той, як його... во, Клінтон!" /я відповідаю за свої слова/

Короче, я навіть не матюкнувся, а пішов по справах :)

А ви берете і кажете.

5. Що, бідося, простата замучила, чи цистіт?

6. Міністр оборони Гриценко за 9 місяців перебування на своїй посаді списав, а потім продав, 919 танків Т-72 – Іван Вінник
    Міністр оборони Анатолій Гриценко за дев’ять місяців перебування на своїй посаді перевів 919 танків Т-72 у статус надлишкового майна з подальшою їх реалізацією на зовнішні ринки. Про це, під час засідання заявив Голова Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо фактів розкрадання у Збройних Силах України у 2004-2017 роках, член фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Іван Вінник.

“Така кількість – це втричі більше, ніж є зараз на озброєнні у ЗСУ”, – наголосив він.

Голова ТСК також підкреслив, що оприлюднена аргументація Анатолія Гриценка про переведення такої кількості танків у статус надлишкового майна у зв’язку з тим, що такі танки не є на озброєнні у ЗСУ та нібито не було можливості їх обслуговувати – не відповідає дійсності.

“Ми звернулися до Укроборонпрому, який спростував твердження, що танки Т-72 не обслуговуються і не стоять на озброєнні у ЗСУ”, – сказав народний депутат.

7. Good man

Good man Обычный человек

Не обижаюсь на тебя, быдломастер, я размялся на тебе в ответ.

8. cncmaster

Та я ж нічого не кажу

• Смішно Смішно x 1
  9. cncmaster

) От і правильно, пиздатий. Головне не психувати.

) Та, вроді, все нормально. А у тебе як?

Проте, це оффтоп.

Останнє редагування: 29 бер 2019
  10. Good man

Good man Обычный человек

Когда Порошенко победит, это будет лучший ответ быдломастерам от Харькова до Львова. Жизнь - лучший учитель.

11. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Вчора колезі кажу: от якби у Трампа замінити ім’я - замість Дональда щоб став Джад. Який би файний президент був!!
    Джад Трамп — Вікіпедыя

• Смішно Смішно x 1
  12. cncmaster

)) А він таки "побєдит". Це нормально.
    Бо не заслугувала іще країна на нормального президента.

І кацапів влаштовує - отже, усі задоволені.

13. Good man

Good man Обычный человек

Твой Кива вряд ли добьётся успеха. ;)

14. Вчора на засіданні ТСК, що розбирається з причинами убивчо низької обороноздатності ЗСУ до 2014 року, пролунав цікавий факт: менше ніж за рік керівництва міністерством оборони полковником Гриценко було продано 919 танків, оголошених надлишковим майном (майже втричі більше, ніж коштує зараз на озброєнні ЗСУ). Середня ціна становила близько 40 тисяч доларів. ( «Так що, я за один свій Мерс міг поставити у дворі танковий взвод?» - запитав мій товариш). І тільки один танк був проданий за ціною вдесятеро вище. Запитайте, кому? Тримайтеся за стільці: Міністерству оборони США.
    Розумію, що для суду це не доказ, але нам з вами дає індикацію, яка була реальна ринкова ціна танків. Просто з американців не наважилися попросити відкат.
    А так, звичайно, так, чесних більше. Питання тільки, в якій країні і яке відношення до них має Гриценко.

15. А це взагалі піз@ець - якщо є продавайте. А собі залишити? Чи у нас арміі не було?

View: https://www.facebook.com/100009235926099/posts/2227702920880884/
    Самый шедевральный документ от самого честного Толика. Можно было больше ничего не искать, а найти этот док и политическую карьеру Толика можно было бы заканчивать тюремными нарами. И этот док нашелся. Внимательно читайте резолюцию. Толик размашисто налаживает решение: "...в разі наявності...". Не в "разі можливості", а "в разі наявності"!
    О чем идет речь. Министерство обороны Белоруси просит Толика продать 40 миллионов патронов калибра 5.45. Толика не интересует "потреба" армии в патронах. Нужны они армии, или не нужны, он таким воросом не задается. Есть покупатель. И наличие покупателя - это решающий аргумент. Покупатель запрашивает: дайте 40 миллионов патронов. Я плачу. Толик дает команду - если патроны есть (в разі наявності) - продавайте!
    П.С. Мой оновной аккаунт забанен. Аудитория запасного аккаунта намного уже. Репостните плиз.
    Олег Зайченко

16. Good man

Good man Обычный человек

Честно продал 40 млн патронов. Честный торгаш. Честный министр обороны торгаш.

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Mykhaylo Khomchyn

Ще не пригодився намордник чи вже вибили зуби?
    Прекрасна антиреклама і хороший антирейтинг за кого не голосувати.

• Тупо Тупо x 2
  18. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Як це не прикро, але з вами складно не погодитися.
    Почув від знайомого, скільки в Бюджеті-2019 виділили на Армію, і скільки на Поліцію і НГ.
    Сумно...

19. Набридло читати емоційні дописи про вибори? А п'ять років тому безкінечний стук по бруківці та трикляту "пливе кача' не набридало слухати?
    Єдина гарантія захисту від загальної біди в майбутньому це мудре голосування у неділю.

а де твій аватар? :)