Планктоша, я до сих пор не услышал внятного ответа зрадоботов ни по Саакашвили, ни по успехам Порошенко. У вас одна пластинка: если успех есть, то это общее дело, а если поражение - то это личная вина Порошенко. Так не бывает.
) Еге ж. Я заздрісна особа. Проте тут заздрити нічому. Щодо "порохоботства" - ніколи не використовую цей термін, я же написав. Користуюся словом лизоблюдство. Іларіонов до цього не причетний ніяким боком.
Та щось вони принишкли останнім часом. Може тому, що найбільш завзяті з них вдарилися в лизоблюдство. Бачив таких
Він не агент, але дуже зрозуміла для кацапського бомонда фігура. Вони знають, як із ним працювати. Це зручно. І дійсно, вони діють "від зворотнього".
Іларіонов до лизоблюдства причетний безпосередньо, як ви до малоросів. В украінській мові такого терміну немає. Це чисто кацапське раболєпіє.
)) Як це так, - лизоблюдство є, а терміну немає?? Ну, Ок, - читай блюдолизництво. Чи такого теж немає? ) Ти, я бачу, той. Філолог. Отож-бо
Ви знаєте, на відміну від вас, Google не розбирається в сортах гімна: Your search - блюдолизництво - did not match any documents. Suggestions: Make sure all words are spelled correctly. Try different keywords. Try more general keywords.
Ти не зрозумів. Раболєпие це в лизоблюдів. І хєр би з ними, але вони до усіх інших ставляться по-скотському. Це невід'ємна їхня властивість. То ти знову щось не зрозумів. Усе працює. Пробуй: блюдолиз укр | Давай я поищу в Google вместо тебя
Скористався вашою порадою, і що я бачу - не було такого терміну в украінській мові. Це явище звичне для кацапів, а тепер і для підкацапників або малоросів. Вони , як малі діти, не маючи адекватноі аргументованоі відповіді на слова опонента починають кидатись какашками, видумувати всякі нові слова. А оскільки опоненти вже показали, що вони завжди готові дати адекватну відповідь, то на термін порохобот з вуст кремлівського пропагандона - радника ху@ла зразу отримали адекватну відповідь: він і його послідовники - зрадойоб, з чим вас і поздоровляю.
Малюнки все страшніше та страшніше) а що будете робити, коли влада порошенківська піде тихо-тихо - бо вже збирає манатки? А порохоботів кинуть як ганчір'я, нікому не потрібне. Що будете робити після виборів, цікаво?
Не треба мене ні з чим поздоровлювати. Веди себе пристойно, поважай інших - і цього буде достатньо. Ані кацапів, ані вати зараз у гілці, здається, нема - отже, поводь себе як людина, а не як дуже розумна свиня.
Настав час дати тобі прізвиська. Будеш - пиздатий. Або, як варіант, - лудший. Який тобі більше подобається?
Що ж, тоді визначимо вас (а також Добряка - не від слова "добрий", а від слова "добрякався". Добрякався до повних нісенітниць, не розуміючи української мови) як підлабузники. Зрозуміло, що начастіше підлабузнки підлабузнюються до тих, хто має владу. Підлабузнюватися до тих, хто в опалі, великої вигоди немає.