Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Ты свою дупу порвав, когда уродился мужского пола, а ник взял Капитошечка. :mocking:

• Тупо Тупо x 2
  2. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, извините за нетолерантность. Правильно было сказать, человеку следовало взять ник Lyashechko.

3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) А в тебе ціла була, поки не пізнав Петра Олексійовича

• Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

І що? На той час це була ще єдина канонічна православна нв Україні
    Господи. Кому це цікаво. Стріляв на передовій з кулемету? Скакав на білому коні з шашкою наголо? То який з нього президент і головнокомандуючий.
    Уявляю, ск. лайна б вилили на Смешка, якби він був серед прохідних: І вихований Радянським Союзом. І вчився в російській військовій академії. І вершин кар'єри досягав за Кучми.
    Нагадав старий анекдот, як комуністи на тому світі просили бога за парторга. І один не підходить -буржуазне походження, з адвокатської сімї. І другий - син багатого фабриканта. І розсердився Бог. Якщо вже Маркс і Енгельс не підходять...
    А взагалі, стільки лайна на ЛФ ще ніколи не не лилося:sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Любі виборці Гриценка, Кошулинського, Смішка та інших патріотичних патріотів. Коротке питання.

А як ви собі пояснюєте те, що ваше ставлення до Президента України, та власне реакція на одне лиш ім'я "Порошенко" один в один співпадає зі ставленням до нього виборців Вілкула, Бойко, Захарченка (чи хто там тепер), Путіна і Навального?

Будь ласка, просте питання - проста відповідь.

View: https://www.facebook.com/100011553425620/posts/761315620930212/

6. iso

iso Well-Known Member

Я вже знайшов цей допис Mykhaylo Khomchyn в трьох темах. Хто більше?:)

7. Я вам ще один підкину

View: https://www.facebook.com/216128409069510/posts/303959246953092/

Кремлядь проти Пороха.

Це відео не для вати, але це відео для тих людей які по якомусь нерозумінню вирішили голосувати проти Пороха.

Якщо для вас росія є країною агресором, якщо ви усвідомлюєте, що кремлівська наволоч напала на Україну п'ять років тому і веде гібридну війну проти української держави та нації на знищення. Якщо ви якимось чином потрапили під вплив кремлівської пропаганди та гібридної інформаційної війни.

Кремль використовує всі свої можливості, всю свою потужну машину для дискредитації діючого президента. В хід іде все, тролєферми, агенти впливу, ГОшкі, кишенькові прокремлівські, популістичні або псевдонаціоналістичні партії, медіакурви. Все те, що розхитує ситуацію в країні. Але головна мета цієї наволочі, головний об’єкт всіх атак це саме Президент, який є саме тим стержнем на якому базується протистояння гібридній російській агресії.

Так, можливо реформи ідуть повільніше ніж хотілось, так, іде потужний спротив корупціонерів та різних ділків. Але треба усвідомити, що не може за помахом чарівної палички одразу настати який «американський рай» в країні яку руйнували десятиріччями і в якій іде війна.

Подивіться відео, хочете бути на одному боці з кремляддю та голосувати проти Пороха? Ок, тоді не дивуйтесь коли завтра в ваше місто прийде «рускій мір», всі державні структури знову наповняться кремлівськими запроданцями, знову мишебратья, Майдан – держпереворот, УПА – хвашисти, герої АТО – каратєлі, хочете реваншу антимайдану? Ок, тільки не говоріть що вас не попередили.

ДУМАЙТЕ!

8. Good man

Good man Обычный человек

Кто-то увёл спонсора твоей и ты теперь подозреваешь всех и каждого. Сочувствую, но не по адресу, я традиционной ориентации.

9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

А я подумав, що на мій комп"ютер хтось порчу напустив. Куди не зайду - один і той же пост цього правдоруба.

10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Це показник?
    Скоріше поступання як мавпа, той так робить і я так буду робити.
    У деяких селах, чув є і колективні сповіді.
    Я можу мати свою думку, навіть, якщо вона відрізняється від думки близьких.

11. Це ж ми всі вміємо лише заднім числом бути мудрими й цінити те, що втратили. Пост-фактум ми й свої тодішні судження та оцінки переписуємо: хтось лише з фейсбука повитирає, а більшість і з пам'яті. Тепер нагадай львів'янам або киянам, як вони до самого дня 25 березня 1999 року обливали брудом Чорновола, то ще й образяться. А тоді ж твердили: диму без вогню не буває, та бігли поширювати чергову липку й брудну побрехеньку. Те саме маємо й сьогодні.

Тоді, Чорновіл сказав ці слова: «Дай Боже нам любити Україну понад усе сьогодні – МАЮЧИ, щоб не довелося гірко любити її, ВТРАТИВШИ. Настав час великого вибору: або єдність і перемога та шлях до світла, або поразка, ганьба і знову довга дорога до волі». Що поробиш, можливо доведеться пройти ще одне коло. Наші дрібні розбірки на тлі історії - дрібничка. Вона, закривши нам ще один шанс до волі, як такий, що виявився незатребуваним, з часом відкриє наступний. От тільки чи це буде через десять років, чи за 100, чи знову через 300? В історичній перспективі це дрібничка. А нам, у рамках нашого життя - не надмірна розкіш: розкидатися століттями, аби лиш потішити чиїсь амбіції або задовільнити своє прагнення поочорнювати все довкола себе?

Повний текст тут
    Тарас Чорновіл

12. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Скільки вже ліпити копіпасту Тарася Чорновола? Він сам пішов у партію вбивць його батька.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я два роки вже не дивився ZE, і не слухав оту гнусяву харизматичність. Хі-хі не переварюю і оце "нушо". А, ще "бе-бе-бе" і пару картавих. Їх би до логопеда всіх спочатку перед політзаходами)

14. Good man

Good man Обычный человек

Я не вижу связи между его успешной деятельностью на сцене и возможных успехом на уровне руководств государства.
    Кличко - хороший боксёр, а мост и ныне там.

15. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Да який там зв'язок в країні, яка деградує від президента до президента разом з ними? Від морального комуніста до коміка через всіх поміж ними... То не зв'язок, а не здорова тенденція( з летальним результатом.

16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Нудить від його дописів, він гадає, що когось умовить)
    Навпаки, може б і проголосовав у другому турі, а як подумаєш, як набрид отой малахольний юзер...та ні, ні за що. Так настирно робиться не реклама, а антиреклама.
    Набрид гірше печеної редьки!
    Да, порохобот - це неабияке явище.
    І Пороха не буде, а порохоботів не забудеш.

17. О люмпинота приперла. Ти ба. Через скільки постів почне розстрілювати, вішати, четвертувати порохоботів.
    Так чому риторика любителів Аталотія, Смешка, Кошулинського так дивно 100% збігається з риторикою Бойка, Вілкула, Мертвечука і інших любителів малоросії?
    "Хто завгодно, тільки не Порох". Кантата. Виконує хор московських вошей і доморощених українських політичних гнид.

18. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Набрид. Пішов би відпочив трохи.
    Кажу ж, порохоботи - то явище неабияке, а той, кому ще приплачують, виглядає як Хомчин. Засмердів і засмітив форум - і байдуже. Йому своє.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)