А чом це Ви так замало думаєте? Думати треба, на те й голова у Вас на плечах. Якщо треба, то треба. Думайте.
Нащо магнітофону думати, він грає те, що інші придумали. А що придумали - то питання вже до їхнього сумління, і мозку теж.
Порошенко може програти лише двом: клоуну і злодійці. Антирейтинг ніякого значення не має. Включіть логіку. можна мати 49% електорату, котрий ненавидить Порошенка. Але якщо він набере 51%, то стане президентом. водночас, можна мати тих, хто ненавидить 1%, але прихильників 7%, як Гриценко і пролетіти, як фанера над Парижем.
Невже дійде до ультиматумів? Аналогічно, що як не поганий Кучма, то ще гірший комуняга Симоненко, тепер, як не Порошенко, то Зеленський. При такому багато не йдуть на вибори, а хто підтримує Зеленського, мотивує, що всі дістали, досить, щоб "поганий" донецький клан замінював "хороший" вінницький.
Мих Не одні говорили, точно перемагає у ІІ турі і найвигідніший спаринг-партнер це Бойко. Правда, мало ймовірно, що хтось із них буде у ІІ турі.
) От чомусь не сумніваюся, ані грама. Ну, не вдалося, то й не вдалося. Нічого жахливого. Комусь іншому вдасться.
Не значить. Ви ж не будете голосувати за будь-яке бидло, бо вам не подобається хтось з кандидатів. Виборці Зеленського та Тимошенко - це є сором України. Виборці клоуна, Бойка і Тимошенко - це бидло, яке є причиною всіх бід в Україні. Але не треба забувати, що половина України - виборці Януковича. Янукович втік, а бидло залишилося.
Говорити - то говорили. Кожен говорить. Я навіть бачив недавно рейтинг, що Гриценко на першому місці. А ви так і не навчилися розрізняти правду від неправди? Я ще не зустрічав живого виборця Бойка.
Можна ще інакше спитати - скільки відсотків від доходу сім"я платила за газ тоді і скільки платить тепер?