А я знаю? А ви знаєте? А хто знає? Та великий Ган...Гордон і знає! От і оповідає сікрети,як Ассанж! На Нобля тєгне... Вам шо жєль!
У сторонников Порошенко один аргумент - результат. Среди кандидатов есть три человека, у которых есть результат, которым можно гордиться - Порошенко, клоун и Смешко. Последний слишком непубличная фигура, слишком поздно заявил о себе, слишком много должен СССР. Клоун многим хорош, но он кривлялся по щелчку Путина, заглядывал ему в рот, улыбаясь, это не ровня на переговорах. И Беня в качестве президента не самый патриотичный выбор. Остаётся Пётр Алексеевич.
Помнится, он с умным видом обещал, что ЧМ по футболу в России не будет. Хоть бы, падла, извинился за свои прогнозы и выводы.
) Ти з Гепою не знайомий? А то в тебе такі ж замашки. Той теж, до речі, лизоблюдствує І здається, ти трохи охуєвший, нє? ) Результат хуйовий. То й аргумент того І твоя кацапська говірка напружує, якщо відверто. Тут он люди людською мовою спілкуються, а ти лізеш хаяти, та іще й хуйзна по-якому. Це нормально, як гадаєш? Міркую, що це якась хєрня негарна, натурально.
А з чого Ви взяли, що новому президенту України потрібно буде вести переговори з Путіним? Моральна людина ,з Путіним взагалі не повинна сідати за стіл перемовин. Сильно багато чого добився, для прикладу, прем"єр Японії, ведучи перемовини з Путіним? ЗІ. До речі (посполитої), поляки відмовились запрошувати Путіна до себе.
Оба-на! В такому разі мені дуже цікаво - @medwedo berlogsoni, а якщо не вести переговори з Пуйлом то який ви бачите шлях вирішення ситуації? Чи її не треба вирішувати?
До чого тут моральна чи аморальна. Бог так розпорядився, що в сусіди дав нам Росію. І поміняти сусіда ми вже не можемо. Тому рано чи пізно (а краще рано) домовлятися доведеться
Сталін вів перемовини з Гітлером? Сідав за один стіл з ним? Чи Черчіль, чи Рузвельт? Ситуація буде вирішуватися, коли в Україні зникне корупція, коли зростуть темпи економічного росту, і це стане очевидним навіть для забитих російською пропагандою росіян. Коли Україна буде вести перемовини з Росією на рівних. А поки що Росія сприймає Україну, як вівцю, що відбилася від отари руського міра. Десь так. І коли президент України матиме за спиною сильну демократичну Україну, то він матиме і впевненість у перемовинах з Росією. А поки що, зустрівшись з Путіним, останній, напівлежачи в кріслі, буде через губу вимагати федералізації України, не загравати з НАТО, поважати вибір населення Криму, ну, і так далі. Ви ж знаєте репертуар Путіна і Лаврова. Зараз сісти за стіл перемовин із Путіним, це лише нахвататися ганьби, яку російська пропаганда тут же, підфарбувавши, рознесе по всьому світу.
Зараз - рано, і я у попередньому посту як зміг пояснив. Путін скаже українському президенту: "Виплатіть компенсацію за окупацію російського Криму Україною" І що на це відповість український президент? Путін скаже: "Пустіть воду в Крим, далі будемо розмовляти" І що відповість на це український президент? Якщо такі перемовини відбудуться, побачимо багато цікавого. Адже, згадуючи знову Японію, Путін сказав: "Відмовтеся від санкцій, а потім говоритимемо про Курільскі острови. Що Вам, японцям, до того, що Росія зайшла в Крим, який від вас на другому кінці світу?" Ви наче не знаєте, як Путін та Лавров уміють "домовлятися" з партнерами. Путін начне перемовини зі слів "Нащо ви, українці, збили малазійський Боїнг?" От і побалакали.
Питання до лизоблюдів. Ось, припустимо, до другого туру вийшли переможцями пані Тимошенко та пан Зеленський. За кого з цих двох кандидатів голосуватимете?
Ні. Але це не дуже вплинуло на ситуацію - з Ріббентропом сідав, бухав, вів переговори)))) Що майже одне й те саме
До речі, в мене є паперова книжка "СССР-Германия, 1939-41", де у подробицях розписані дипломатичні відносини тих часів. Ось вона в електронному вигляді: CCCP-Германия 1939 (том 1): http://library.khpg.org/files/docs/1408541298.pdf CCCP-Германия 1939-1941 (том 2): http://library.khpg.org/files/docs/1408541596.pdf Корисна штука.