Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви не вмієте читати.
    там слово "скажімо", тобто, "наприклад"
    Жую спеціально для Вас. Ви навели посилання на передачу, щоб показати, що всі кандидати, крім Порошенка, вигідні Росії.
    Тепер, скажімо, я з цим погодився і вирішив не голосувати, скажімо, за Гриценка, а проголосувати за Порошенка.
    Але саме цього Росія і добилася - вона підбила мене на те, щоб я проголосував за Порошенка, бо їй (що б там хто що не казав "старий друг лучше нових двух" - Росія звиклася з Порошенком.), Росії вигідний Порошенко.
    Корупція квітне в Україні, про корупцію українців, гризню між гілками влади розповідають російському піплу - он до чого доводить демократія. Подіями в Україні відволікають росіян від власних проблем.
    Медведчук зі своїми грошима і доходами - на місці, в Україні.

Ну, і так далі.
    А от що буде, якщо Порошенка не оберуть - невідомо. Можливо, Медведчука посадять, можливо ще когось візьмуть за задницю, можливо, перетрусять усіх, хто сидить спокійно з російським паспортом у чиновничому українському кріслі і чекає слушної нагоди і команди з Москви...

Але я Вас не слухатиму, так само як не віритиму російській пропаганді і за Порошенка не голосуватиму. І не голосуватиме дві третини виборців України. І Ви в цьому скоро самі переконаєтесь. Можете хоч одних називати вошами, і інших - гнидами, хоч навпаки - нічого не зміниться. Ви лише показуєте свою власну культуру, точніше - безкультур"я.

• Подобається Подобається x 3
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

... яких - лише п"ята частина усіх виборців. Це - якщо не враховувати обов"язковий адмінресурс.

А мій усвідомлений вибір - Гриценко. І хай би хто не лив на нього помиї, згадував першого чоловіка його дружини, я голосуватиму за нього.
    Маю право.
    Так само як інші усвідомлено голосують чи то за Тимошенко, чи за Бойка.
    А у прихильників Порошенка основний аргумент - всі дурні і агенти Кремля, посилання на якихось дурнів, що пишуть що попало, малюють якісь фотожаби тощо.
    Подивіться на себе збоку.

• Подобається Подобається x 1
  3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Тоді ти хитрий наївняк, який не вірить у чесних людей на чолі країн світу.
    ) То ким краще бути, га?

))) Пс.. Ти.. Шо єто такоє.. Ти єто нє балуйся. Понєл?
    Корочь всє голосують за Петра Олексійовича, й тільки за його. Всі решта то кацапськая агентура.

Останнє редагування: 20 бер 2019
  4. cncmaster

Саме так воно й діє.

)) Та ти шо, то ж українськії шпигуни. Іх не можна чіпати ні в якому разі. Бо тоді буде хуйово.

5. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Виглядає так, що я тоже буду голосувати за Гриценка. Хоча і не хочу. Не хочу через те, що він задуже моральний /якщо взагалі можна мораль піддати градації/.
    Я вже казав - в середовищі шакалів благородний олень не виживе. Тим більше, йому буде дуже тяжко, практично неможливо, заставити шакалів жити по благородному.

Але вибирати я не маю з кого.
    Тому я вирішив проголосувати за того, кого назовуть мої діти. По великому рахунку особисто мені по барабану, хто буде президентом.

Ну а думка дітей мені багато значить, бо їм жити в нашій Україні.

Короче, троє дітей назвали
    - Гриценко
    - Гриценко
    - О.Шевченко

Так що буду голосувати за Гриценка.

Про те, що я говорив "Сироїд Генпрокурор" я не забув. Це в силі.
    Смєшка можна в СБУ не призначати. Я трошки глибше заліз в діяльність Смєшка - не айс.

• Подобається Подобається x 2
  6. cncmaster

)) Можна було й не залазити. А за визначенням.

• Смішно Смішно x 1
  7. ІгорМ

Це наслідки впливу піару :)

8. cncmaster

)) Те ж саме. Тут того смішка пам'ятаєш, хто піарнув? - Отож-бо

9. ІгорМ

Я все одно Гордона рахую за потрібного журналіста.
    Вірити йому чи не вірити - це справа кожного, але дивитися його інтерв"ю не зашкодить.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  10. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Панове порохоботи, ви дійсно олені?
    Чому хто завгодно, крім Порошенка? Я писав не раз, не підтримаю і у мене в антирейтингу Бойко, Вілкул, Тимошенко, сумніваюсь у можливостях і не планую підтримувати Зеленського та Ляшка, антирейтинг маже зіграти у ІІ турі значну роль.
    Вважаю, що варті кращого, ще 5 років пустих обіцянок, обманів, договорняків нам не потрібно.

Сироїд - ген.прокурор, навіть у багатьох країнах на таких відповідальних посадах, не куми, а чужі люди, переважно, опозиція до влади очолює силові структури, тоді ніщо не стримує притягнути до відповідальності за якесь порушення. Не буде Самопоміч при владі - вулицю замітати все одно не будуть.

11. ІгорМ

Шо, @Юрко НОТОЦО, смішно вам? ;)
    От сяде Ірка до цюпи за образу жидівського гонору - тоді посмієтеся :)))

• Смішно Смішно x 1
  12. Хто тут зранку дуже кричав, що він не заодно з русликами. Ані все таки за.
    Mason Lemberg

Ох, яка цікава інфа...
    А хто це "всі ми", що мають спільно не допустити потрапляння Порошенка у 2 тур?

Адже згідно тої ж 'соціології' у відкритих симпатиків росії 10% голосів і місця в 2-3 дивізіоні.
    Хто ж тоді, разом з головним рупопом кремля, не буде допускати Порошенка в 2-й тур?

Невже 'патріоти', які розказують про ЄС і НАТО, але забули зазначити це в своїх програмах?

Невже 'націоналісти', які бігають на мітинги Порошенка, в той час як Вілкул відкрито обіцяє амністію бойовикам? Де марші? Де димові шашки на зборищах Вілкула? У ВР же кидали..

Невже одне нейтральне відомоство, яке не бачить підготовку Йулі до фальсифікацій, зате бачить роутергейт?

Зрештою, скоро ми це побачимо. Хто заради дрібних шкурних інтересів готовий вступити в союз з ворогом держави і зруйнувати її, лишень би не допустити другого терміну незручного їм Порошенка

Alex Golobuckij

Здається, російські ЗМІ спалили путінських фаворитів у президентських перегонах в Україні. А найголовніше – вони показали, кого насправді боїться Росія. Не дивно, що ним виявився Петро Порошенко.

Я тут побачив цікаве відео. Цілком справедливо ненависний усім “правдоруб” та рупор російської армії порятунку “молодших братів” від нацистів – Кисельов – повідомив цікаву штуку. Цитую: "Общая задача у всех сейчас – не пустить Порошенко во второй тур... если не получится, то положение осложнится".

Виходить, що в Кремлі відчувають, що запахло порохом? Розуміють, що на другому терміні Порошенка Україна ще більше віддалиться та остаточно піде від Росії? Кисельов попереджає: якщо Порошенко пройде у другий тур, то він “почувствует собственную безнаказанность, возликует и будет готов на любой беспредел”.

Цікаво, що саме має на увазі “самий чесний” представник російських ЗМІ під словом “беспредел”? Відновлення кордонів? Фінансові претензії за окупацію та анексію? Подальше нівелювання впливу Росії на світ? Свободу нашої країни від впливу РФ? Ну, це дійсно буде тотальний «бєспрєдєл» і злочин проти імперії.

Так чи інакше, але тільки Порошенко фактично визнав недоговороспроможність Росії в принципі – оту давню констатацію: «угоди з Росією коштують менше за папір, на котрому їх написано». Він навіть не намагається «домовлятись» – що активно обіцяють практично всі інші кандидати. Бо Порошенко, на відміну від цих романтиків від демократії, вже остаточно зрозумів: оптимальний формат укладання домовленостей з Кремлем – це максимум ракет НАТО, скерованих на цей Кремль, плюс економічна ізоляція. От тоді це працює, Росія може навіть деякий час виконувати те, що наобіцяла.

Жодних «рівноправних угод» з Кремлем не може існувати в природі – бо вони від початку впевнені, що «равнєє друґіх», вони – «народ-богоносець» і решта месіанства. Це не лікується ніяк, крім застосування грубої сили. За 350 років не було жодного прецеденту поводження Росії як нормальної держави: або їх примушують до цивілізованої поведінки, або вони нападають на все, до чого дотягнуться лаптем.

Ця річ очевидна і багаторазово доведена – але на сьогодні це зрозумів чомусь тільки Порошенко. Тому саме Порошенко і є єдиним категорично неприйнятним кандидатом. Бо решта ще тримається ілюзії «домовитись з Росією».

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Читайте мої пости, не повторяйте бздури у який вже раз, що всі ми проти тільки Порошенка.
    Розумію, що треба копіпастити, що роздали на ботофермі, але не бути роботом!

Якщо Кремлю вигідні всі, крім Порошенка, я це врахую і проголосую на зло Кремлю за Бойка, такий кандидат дуже вже невигідний:))):))):))):)))

14. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Гордону би "гумою по-дупі" не зашкодило,о-о...за Ірку Фаріонову! Фарисей. :tease:

000aвx7к.jpg

15. ІгорМ

Юрко, а ше Гордон казав /мусет в розмові з Дудь /, шо Свобода на прикормі в ФСБ ;)

16. Юрко НОТОЦО

Та най говорить...а ви слухайте,тих геїв!:preved:

17. ІгорМ

А Гордон хіба гей? о_О

18. Юрко НОТОЦО

Гей,гей...перестрашений...з Московського Саду!:crazy:

19. ІгорМ

Не смію сі питати, бо ви трохи старший - то шо, Гордон вас трохи тойво-во? о_О

Ох, Юрко, Юрко...

• Смішно Смішно x 2
  20. Юрко НОТОЦО

Мене-е-е,сторонника Свободи? Свят,свят,свят! Та вони бандеровців,любих,як Ірки Фаріон боють сі!Їх відразу трісе!:mocking:
    Геї і лесбійки, на думку "Свободи", загрожують національній безпеці України більше, ніж намір купки людей ревізувати вибір громади Чернівців? | Всі новини Буковини

upload_2019-3-20_21-57-34.png

а де твій аватар? :)