- «Хто завгодно, тільки не Порох». Кантата. Виконує зведений хор московських вошей і українських гнид
)) Єто єсть ншъ послєдній, и решітельний бой. )) Ні, не так. - "Хто завгодно, хоч Порох. Піхуй". Все не те. - Це нормально.
) Щодо всяких вілкулів та іншої шлоєботи - я їм не заздрю, якщо прорвуться у презики. Випадок із біглим янучарою багатьох дечому навчив. Гадаю, повторення вже не буде.
- «Хто завгодно, тільки не Порох». Кантата. Виконує зведений хор московських вошей і українських гнид
View: https://www.facebook.com/100001833175280/posts/2572970826107331/ Я вам сейчас что-то покажу, только вы сначала шапочки из фольги наденьте. Нет, не так, в три слоя мотайте. А лучше в восемь.Вот теперь хорошо. Итак. Среди нас нашлась героическая леди, которая, просмотрев все видео встречи Зеленского с бизнесом, не только не охуела насмерть, но еще и сделала краткий конспект этого ослепительного делирия, оставившего неизгладимый след в сердцах и умах финансовых и прочих воротил. Конспект перед вами. Смелые могут сравнить с видосом. Героиню, которая высекла это на скрижалях, зовут Victoria Maksimenko. Ей аплодисменты, торт, валокордин и наше восхищение. Enjoy
Як я Вам заздрю! Цілу ніч не спав! От Ви вже, мабуть, віднесли тисяч десять букмекерам. А чом би і ні? Ви впевнені в перемозі Порошенка. Тому, віддавши 10 тисяч гривень букмекерам, у квітні гарантовано отримаєте 21,5 тисячу гривень. Оце заробіток! І ще @Good man - у підкажіть. Йому тоже зайві гроші не завадять. Бо він, можливо, ще не знає. Стосовно перемоги Зеленського - я не впевнений. У нього менше можливостей для використання адмінресурсу і фальсифікацій. І в перемозі Порошенка я не впевнений, бо міліція на чолі з Аваковим пильно стежитиме за тим, щоб махінацій на дільницях не було. Адже злі язики кажуть, що у випадку перемоги Юлі Тимошенко Аваков залишиться на посаді.
@ІгорМ, дякую. Слухаю Стіва Кауфманна англійською. Його запитали, в який час доби краще вчиться мова. Він відповів, що зранку. І багато розумних ідей приходить саме зранку. От і у мене просвітління сьогодні наступило, що таке букмекери, і як прихильники Порошенка можуть їх по світу пустити. В дійсності букмекери на стовідсотково відомі результати взагалі не організовують ставок. Не думаю, що були ставки на перемогу Путіна на виборах. Гиблий номер. А ставки на перемогу Порошенка невеликі. Це значить, що "дура - не дура, а свою десятку имею" Анекдот 334 Сидит обезьяна на берегу реки и моет банановую кожуру. Подходит лев, спрашивает: — Обезьяна, что делаешь? — Дай два рубля, скажу. Постоял, подумал лев, а интерес так и распирает. Дает два рубля, а обезьяна ему: — Банановую кожуру мою. Лев со злостью: — Ты че, дура? — Ну, дура не дура, а десятку в день имею.
Саме тому потрібно консолідуватися навколо Гриценка. Порошенко уже довів, що його на посаді президента нічого, крім власної кишені, не цікавить. Саме тому він скрізь порозставляв корупціонерів.
) І безумовно, ці сантехніки з витонченою картиною світу голосоватимуть виключно за Петра Олексійвича. Бо нема ж більше за кого - якщо не Він то кот?
Деякі навіть з портфелями ходять, такими, що і сам Сократ не мав. View: https://youtu.be/LqGu7gg80Bo?t=35
Вам капелюх не дуже голову жме? Такий геніальний мозок, а Ви його - капелюхом. Скільки раз можна повторювати одне і те ж? Порошенка ненавидить половина українців. І вибори це яскраво продемострують. Порошенко не набере і третини того, що наберуть сумарно інші кандидати. По-Вашому, дві третини українців - гниди? Посоромилися б! Вже у своїй любові до Порошенка зовсім вийшли за межі пристойності...
)) Тільки не повторюй кантату дуже часто - а то до тебе спільники долучаться й зовсім засерете тему. ) Вони гірші. Жалюгідні нікчемні люди. Суцільна кацапська агентура йопт
Бачу розігруєте кучмівський сценарій 1999, безальтернативні ви наші, там було вбивство Чорновола, зламали та підкупили Марчука, підтримали Кучму "інтелігенти", постійно кричали, що от Кучма вивів із кризи 90-их, запровадив Конституцію, ввів нац.валюту, витягнули у ІІ тур вигідного спаринг-партнера Симоненка і переобирають Кучму.
А ось про це чомусь зовсім не жалкую. .. Один інтелігентний чоловік, який тоді спершу схилявся до того Марчука, побувавши на "передвиборчій зустрічі" із ним, твердо сказав - ніякого Марчука. А я йому й раніше казав, що кгб-шники мусять служити у кгб, й нічого їм ото пхнутися Вони вже пройшли відповідний відбір, і той відбір був не на президентську посаду, а навпаки.