Судячи з того, як тут пронесло двох мамкіних політиків від одного речення, речення вірне. Мамкіні політики виявились такми ж ж недоумкуватими як і іх ідоли поклоніння.
) Ну, ми ж вибачаємо цим мамкіним політикам їхню недоумкуватість. Хай собі нахвалюють президента, великої біди в тому нема.
Рейтинг кандидатів у президенти: соціологи оприлюднили нові результати Михайли та інші добрі люди, не впадайте у відчай! Моделювання бреше. Зеленський виграє у Порошенка у другому турі не 39-19, а 34-24.
Який власник такі і дані. Що ви очікували від сміттєвого. Я вам принесу Parimatch Олег Пономар Вы помните, что я примерно месяц назад писал пост о ставках букмекеров на наши президентские выборы. Тогда лидером гонки был Порошенко, второй шла Тимошенко и третьим - Зеленский. Посмотрим ЧТО изменилось с того времени (без личных симпатий-антипатий, просто смотрим ЧТО показывают букмекеры). Итак. Ситуация изменилась достаточно кардинально. У букмекеров сейчас два лидера с одинаковым коэффициентом на победу - Порошенко и Зеленский, у обоих коэффициент 2,15 (для новичков поясню, что, чем ниже коэффициент, - тем меньший возврат вы получите на ваши поставленные на данного кандидата деньги. Так как это событие считается наиболее вероятным и вы, соответственно, меньше всего рискуете. То есть, если вы ставите сегодня 100 грн на победу Порошенко или Зеленского, то в случае победы вашего кандидата вы получите на руки 215 грн.). И на третье место с большим отставанием от первой пары опустилась Тимошенко. Коэффициент на ее победу - 4.5. То есть, фактически вы очень сильно рискуете, ставя на нее, и за этот риск вы получите 450 грн на поставленные 100 в случае ее победы. Остальные кандидаты имеют призрачные шансы, но и премия за риск очень намного выше. Вот такой вот расклад на сегодня. Поэтому, если вы уже определились со своим кандидатом и уверены в его победе, то можете сделать ставку и ожидать свой выигрыш. Ставка будет зафиксирована по сегодняшнему коэффициенту. Если вы играете впервые, то перейдя по этой ссылке и зарегистрировавшись, вы еще получите и бонус от компании Parimatch как новичок (а новичкам, как известно, всегда везет). (Бонус - это страховка первой ставки до 500 грн. Что это значит? Вы переходите по ссылке, ставите галочку что хотите получить бонус, потом делаете ставку и в случае проигрыша суммы до 500 грн деньги вернутся на ваш счет). Удачи всем! http://www.paripartners526.com/C.ashx?btag=a_18645b_1206c_&affid=6583&siteid=18645&adid=1206&c=VIBOR
Ви даєте гарантію, що я, йдучи за цим посиланням, не завірусую свій комп"ютер? Я, звичайно, йти туди не буду. зі. І потім, президенту, який досяг значних успіхів на своїй посаді за останні 5 років, не соромно, що у нього шанси на перемогу навіть серед букмекерів як у клоуна? І Ви особисто цим гордитеся. Дивіться, мовляв, злі язики кажуть, що у Порошенка малі шанси на перемогу, а он, виявляється, у нього шанси як у клоуна!:
В коментах одного з друзів зійшовся в "двобої" з носієм цікавої "логіки". Діалог почався з того, що носій цієї логіки висловив думку, що голос за Порошенка - це голос за Зеленського. Пояснив свою позицію тим, що згідно соціологічних опитувань Порошенко не має шансів проти Зеленського у другому турі. Але так і не зміг відповісти на запитання чому він тоді взагалі йде на вибори, якщо вуйки з соціологічних контор вже вибрали для нього президента. Я не задавав, але він так само не зможе відповісти на запитання чому він вірить соціології, яка каже, що Порошенко не зможе виграти в Зеленського в другому турі, але НЕ ВІРИТЬ ТІЙ САМІЙ соціології, яка каже, що його кандидат (ймовірно мова йшла про Гриценка) туди не потрапляє в будь-якому випадку. Тут вірю в соціологію, тут в неї не вірю. І таких прикладів море... Людей абсолютно дезорієнтували. І навіть адекватні люди, дивлячись на ці незрозумілі цифри, які їм постійно повторюють, з часом починають в них вірити. Соціологія перетворилася на найганебніший і найбрудніший інструмент цих виборів, а "рейтинги" більшості кандидатів існують тільки в цих "дослідженнях", більше ні в чому. То до чого я? А до того, що через 2 тижні всі офігіють від результатів виборів, а "соціологи", які роблять "дослідження" за 4050 грн. знову скажуть "перетекло". Каменяр
Та до того, що твердження соціологів, що у Порошенка найбільший рейтинг - фікція. І Ви це знаєте і підтверджуєте. Але продовжуєте агітувати за Порошенка. Порошенко їздить по країні, витрачає сотні мільйонів на свої гастролі, а Зеленський сидить дома (за незначними винятками), і рейтинги ( за висновками не якихось там ганебних і безсовісних соціологів, а за висновками людей, які вміють рахувати свої гроші - букмекерів) у обох однакові. А якби Порошенко також сидів дома? Страшно уявити. Болтався б там десь нижче Ляшка.
Український Харків 15 лютого Цей ролик потрібно крутити по всіх каналах і соцмережах цілодобово. View: https://www.facebook.com/openkharkiv/videos/259820934919249/
Хто не забув, ще десь рік тому, за різними рейтингами, у Порошенка було десь 4 місце. Чи виграє Зеленський - чув від багатьох знайомих, вийди він у ІІ тур, краще проголосують за Тимошенко чи Порошенка, хоч їм не симпатизують, але виберуть "менше зло". А у разі перемоги Зеленського - максимально обмежать повноваження президента. А лозунг, що всі за Путіна, один Порошенко проти - такий же абсурдний, якби у рекламі якогось соку, сказали би, що тільки "Садочок" - хороший, а всі решта сурогат.
Ігор Степура, політик 15 березня о 14:36 ______________________ Не продавайте ні за які гроші свій голос на виборах. Навіть якщо із-за фінансової скрути вам потрібні гроші і ви візьмете 1000 грн у Порошенка, то в кабінці для голосування проголосуйте за іншого кандидата. Адже той, хто вас купує, вас не поважає. І гроші ті не його особисті, а виділені на підкуп із державного бюджету (тобто наші з вами). Передайте цю інформацію всім знайомим і закликайте не продаватись за гроші, бо Порошенко потім вкраде у вас в сотні разів більше, ніж дасть. View: https://www.facebook.com/ihor.stepura.official/videos/377474269509661/
Через 2 тижні всі офігіють від результатів виборів, а "соціологи", які роблять "дослідження" за 4050 грн. знову скажуть "перетекло".
Я і не збирався продавати голос, особливо до кого у мене антипатія. Але і хто підкуповує не такий лопух, переважно вимоги: проголосувати за потрібного кандидата і сфотографувати бюлетень із відповідною вимогою, хоча би на мобільний, показати фото відповідним людям і отримати гроші. Але була інформація, що тепер буде контроль за недопущення відео та фотозйомок у кабінках для голосування.
Я не про соціологів. Я про букмейкерів, які рахують свої гроші і оцінюють шанси Порошенка рівними шансам клоуна. Ви самі дали посилання на букмейкерів, як об"єктивних оцінювачів майбутніх подій. Але знову згадуєте соціологів. А у вас платівку заїло. Знову повторили те ж. Скажіть, будь ласка, чи згодні Ви із прогнозами букмейкерів (чи букмекерів, я не знаю, як правильно написати)?
Пораджу вам краще вивчите те, що буде нижче Андрей Шор: Как мирному населению выживать в городах во время боевых действий View: https://www.facebook.com/752843134866864/posts/1297806597037179/
Олександр Шевченко зараз у прямому ефірі. 6 хв. Друзі! Олександр Шевченко в ефірі хмельницького телеканалу ТВ7+. View: https://www.facebook.com/YaShevchenkoUa/videos/344683099723239/