Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

У відповідності до результатів сувалки, якщо "прихильники" опонентів Петра Олексійовича об'єднають свої голоси, то йому буде нєвдобняк.
    Отже, лизоблюди мусять якомога активніше нахвалювати Зеленського.
    ) Звісно, якщо вони бажають бачити переможцем Петра Олексійовича.

2. Перший яскравий приклад тиго, хто буде вишукувати трісочку в оці Порошенка, але колоди в оці власного кандидата не побачить. Навіть буде соромитись його назвати.

3. Коли у нас говориш на якихось лекціях чи зустрічах, що інформація, це зброя масового ураження, зазвичай аудиторія дивиться квадратними очима. "А що такого? Я ж не дурень, то подивися, сьо подивився..." А по факту інформаційне поле в Україні від 2014 року (а раніше - тим більш і ще більш) програмує не Україна.

Якось мені довелося тримати в руках аналіз інформаційних сплесків, коли лупили по керівництву ЗСУ. Це 2014-15 роки вибірка була. Співставлення різних інфоджерел, ключових тез і дат. Так от, хвиля про "генерали усіх зливають" траплялися чітко тоді, коли на фронті у нас було протилежне - реалізовувалися якісь операції, про які не треба було розповідати, важливі успішні для нас бої. Тобто, коли був реальний предметний позитив, а його валили через інформаційний простір. Були задіяні як інформаційні агенти впливу Росії, так і корисні дурні, яким в голову вкладалася програма дій. І вони діяли. Пікетували, блокували, вимагали. При чому кінцеві виконавці були не в курсі, звідки насправді прийшла вказівка, і яка насправді мета діскатєкі.

Що змінилося зараз? Нічого. Тільки суспільство окучується на інші дражливі теми. Механізм той же самий. Базовий хід - маніпулюй правдою і неправдою, пересмикуй і зміщуй акценти. Українці не звикли аналізувати причина-наслідок-комувигідно. Українці звикли сліпо довіряти тій інформації, що комфортно вкладається в особисту світоглядну матрицю.

Покажи зрадофілу тисячі збудованих кілометрів доріг і порівняй із кілометражем за минулі роки - не повірить. Ніколи. Бо це ламає шаблон нитика. І так в будь-якій темі.
    Чи могла держава якось ефектно протидіяти цьому? Ні.

Держава не мала і не має достатньої кількості майданчиків для поширення інформації. Суспільне самоусунулося, великі рейтингові канали неновинного профіля обстоюють інтерес власника, а не державницький. Власник торгуватиметься за інформаційне сприяння в обмін на щось. Торг, це апріорі потрапляння в залежність від власника "кнопки". А масовий глядач пригодований тупим контентом до конкретних "кнопок" і не бажає відмовлятися від інформаційного джанк-фуду. Це наше слабке місце і зараз його використовують на повну, щоб завалити країну нафіг.

І найголовніше, якби раптом цей стан речей хтось спробував змінити, істерика була б на весь світ. При чому її б влаштували громадські активісти, демократичні депутати, різноманітні Дуні Міятович і Трансперенсі... І нікого б з них не парило, що вони за деревами не бачать великого лісу в якому наготована армія вторгнення.

І інформаційного - теж.

Віталій Гайдукевич

4. Ці вибори покажуть куди ми рухаємося... в Європу чи назад в ссср

Павло Бондаренко
    Один мій товариш, з тих, кого називають "переселенцями" нещодавно сказав: якщо українці оберуть президентом Зеленського - зроблю все, аби виїхати з країни назавжди. "Не хочу жити з дурнями", - каже. Насправді висловився більш різко, але за це Фейсбук банить.

І це не хто-небудь, а успішний в минулому підприємець, який втратив на Донбасі все. Креативна енергійна розумна освічена людина. Вона покине країну назавжди.
    І скільки таких? Якось усе це нагадує знаменитий "пароплав філософів" - насправді їх було 2 пароплави лише з Петрограду. Не рахуючи "рейсів" з Одеси та потягів. Загалом було вислано квіт інтелігенції - професорів, всесвітньо відомих філософів, письменників, економістів, агрономів...

З Одеси до Константинополя було зокрема депортовано учня знаменитого академіка Павлова, фізіолога Бориса бабкіна, який пізніше став членом Лондонського королівського товариства.
    Зараз, 97 років по тому, ми можемо позбутися найактивнішої й найосвіченішої частини нації. Депортацій не буде - вони поїдуть самі. І їх буде не 200, не 300 і навіть не 3 тисячі. Айтішники, науковці, митці, підприємці, лікарі...

Тим, хто готовий голосувати за кіношного Голобородька вони й не потрібні - ці книжок не читають, їм давай телевізор з серіалом про "доброго і справедливого" президента та щоб "пивасик" в холодильнику.
    Вони, напевне, навіть зрадіють, як радів колись Ленін звістці про висилку інтелігенції, написавши, що від неї в нього навіть здоров`я покращилося.
    Ленін, як відомо, вважав інлегенцію "Гуаном нации".
    І значна частина "пересічних" з ним згодна. Від інтелігенції - усі біли - вважають "посполиті".

Сів ось, підрахував скільки серед моїх знаймих тимчасово переміщених осіб. Нарахував 28 осіб. Усі - з вищою освітою: лише професорів та докторів наук шестеро. І 9 з 10 - "порохоботи". Чомусь так - незважаючи на те, що ця війна забрала в них не лише бізнес, житло, майно, але й найцінніше - рукописи, бібліотеки, учнів.
    Якщо чесно - мені страшно. Бо усвідомлюю що саме може втратити Україна. Саму себе.
    Але вам аби пивасик та "Квартал-95", а за гривні чи рублі - то справа третя. Ви - люди маленькі. Еге ж, товаріщі?

Вкладення:

5. cncmaster

)) Й черговий приклад неуважності.
    Вже пару разів писав, що у першому турі голосоватиму за Гриценка,
    а у другому проти обох кандидатів, що будуть.

• Подобається Подобається x 1
  6. tiavik

tiavik Well-Known Member

А коли Гриценка пройде?

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви - не читач, Ви - пісатель. Я вже кілька разів казав тут, що у першому турі голосуватиму за Гриценка. І багато моїх знайомих - також.

А також писав, що другий тур уже від нас не залежатиме, бо в другому турі молодь вибере Зеленського. І ще писав, що нічого страшного, адже маємо ми уже кілька років поспіль єврея Гройсмана. Тепер матимемо єврея президента. Раз не можемо об"єднатися навколо українця Гриценка.
    Порошенко сподівань не виправдав, він лише на посаді президента збагатився і скрізь порозставляв, як тепер виявилось, нечистих на руку людей, що грабували Україну.

Останнє редагування: 17 бер 2019
    • Подобається Подобається x 2
  8. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

9. ІгорМ

Хто в курсі - тоті теперішні нові Беркути по закону мають право використовувати всякі там гранати, гумові кулі і різні вогнемети проти цивільних?

Бо виглядає так, що то плюшевими свиньми не обійдеться, шо нє?

View: https://www.facebook.com/DARKHUNTERua/videos/1016296718542217/

10. cncmaster

) Отоді й подивимось.

11. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

На телешоу "Народ проти" Зорян і Шкіряк заявив, що на протести буде адекватна відповідь силовиків.

12. ІгорМ

Захарченко і Пшонка тоже таке говорили

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. 31 БЕРЕЗНЯ — МОМЕНТ ІСТИНИ. МОСКВА ІДЕ ВА-БАНК

До приходу Дональда Трампа до влади у США (завдяки діям ворожої до США країни) протистояння Заходу діям Московії мало комплексний, системний та свідомий характер. Але вже два роки поспіль ми спостерігаємо за повільним світовим московським реваншом. Вікно можливостей для них відкрилося. Ось кілька маяків за останні дні:

Розстріл расистами і нацистами мечеті в Новій Зеландії. Це почалося не сьогодні. Трамп своїми нападками на імігрантів, мусульман, людей з небілим кольором шкіри (про це нещодавно говорив Майкл Коен у Конґресі) відкрив скриню ненависті та расизму в США і в усьому світу. Спочатку був Шарлоттсвілль як пробний камінь, і Трамп став на сторону неонацистів.

В Італії свідок у справі проти Сільвіо Берлусконі (оргії на його віллі) померла від отруєння радіоактивною речовиною. А Берлусконі - це італійський Трамп-Путін.

Вчора в Парижі "жовті жилети", зв'язок яких з Москвою вже давно не є секретом, грабували брендові бутіки в самому центрі міста — на Елисейських полях.

Убивство саудівського журналіста Джамаля Хашоґджі (і покривання Трампом його вбивць) - також є ланкою цього реваншу (хоча це подія не останніх днів).

Вчорашні події в Україні також є ланками цього реваншу.

Світовий Спрут вирішив підняти з дна людини все найбрудніше. Світовий Спрут вирішив фінансово, ідеологічно, організаційно підтримати расизм, кримінал, люмпена в його атаці на Сили Добра.

В Україні ще два тижні ми будемо спостерігати пік цієї світової війни.

Але вже сьогодні видно, що сили московського реваншу не дуже вірять в перемогу на виборах 31 березня. Вони роблять помилки та емоційні й нераціональні вчинки. В них видно елементи розгубленості та істерики.

Я думаю, що вже багато хто усвідомлює, що Україна сьогодні перебуває на вістрі боротьби зі світовим злом (я писав про це ще в першій книзі в 2015 році).

Я думаю, що вже багато хто сьогодні усвідомлює, що сили московського реваншу йдуть ва-банк в Україні.

І я сподіваюсь, що багато хто усвідомлює, що 31 березня є моментом істини.

*

Гарного всім недільного дня.

Олег Пономар

14. cncmaster

Гадаю, сили московського реваншу зацікавлені у збереженні нинішнього стану в Україні.
    Їм це вигідно.

15. Я бачу ви такий же мазохіст, як ху@ло. Любите отримувати в зуби. Я не знав що ху@ло напав на Украіну через своі садо- мазохісткі уподобання

16. Lanktocha

Порошенко чимось дав відпір чи добровольці? А що продажні генерали - котли, вибухи на складах, розкрадання військового майна під час війни... Той самий стиль, як писклява Скабєєва чи Соловйофф-разбойник "Якщо не Путін - Амарика нападе на РаССєюшку, Якщо не Порошенко - Путін нападе".

17. А що війни вже немає?

18. Lanktocha

Значить Путін вже напав, нападе ще раз, якщо буде інший президент?

19. Так є війна чи немає? Як є - то з ким?

20. Lanktocha

А я колись заперечував, що є втручання Росії та російські війська?
    Що за примітивні дурні питання?
    Може недоречно міняти на переправі коней, але свиней чи оленів - ой як доречно.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)