Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Батечку, навчіться спочатку розуміти українську, потім реагувати. Якщо Ви вважаєте, що там Сталіна згадно в позитивному розумінні, у Вас у голові щось не того. Сталін убивав масово селян, бо вони вірили в гарну погоду, а не в комунізм. Робіть щось із своєю головою, бо буде біда.

2. Good man

Good man Обычный человек

2+2 сложить уже не можем. Вы лично против аграрного развития Украины, привели пример как Сталин боролся с селянами. А сейчас пытаетесь увильнуть, будто не поддержали Сталина. Двуличная позиция.

3. medwedo berlogsoni

Я сказав, що нинішні успіхи у сільському господарстві не залежать ні від Порошенка, ні від Сталіна, ні від будь кого. А лише від погоди. (І люди в селі це розуміли завжди. І за часів Сталіна, і зараз)
    Тому минулорічні успіхи у сільському господарстві приписувати зараз перед виборами Порошенку як заслугу, як це роблять Ваші конгеніали - суцільна дурниця.
    Вдарять морози на "яблони в цвету", і ніякий Порошенко не поможе.
    Погода минулого року посприяла, що зріс експорт овочів і фруктів. А не Порошенко. А тут тягнуть "всяке лико в строку". Он вчора тицьнув одного в англійський орігінал, що рівень впливу України у світі знизився за минулий рік, і він мовчить, як води в рот набрав. І Вам краще іноді щось пожувати.
    Тому, ще раз, не міряйте всіх на свій копил і бувайте здорові.

Останнє редагування: 14 бер 2019
    • Подобається Подобається x 1
  4. iso

iso Well-Known Member

5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) По блату

) Та не буде ніякої біди. Хай вже як є.

6. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, напомните, когда последний раз был описанный вами неурожайный по всей стране год?

7. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Реальне і зняття з виборів і після 8 березня, приміром у когось виникає сильне захворювання чи смерть, є таке поняття "форс мажор".

Їз за віри в Україну ПОРОШЕНКО ховає гроші в офшорах, разом із Свинарчуками обкрадає армію ( 10 тисяч добробатів уже в Петіних тюрмах, а ще на 30 тисяч заведені справи.

8. О, Петро, вже має своій тюрми? Що курите чи вживаєте?
    40 тисяч добровольців. Батальйон по максимум 500 бійців. 80 батальйонів. Це ж скільки бригад?
    Перестаньте вживати мухомори чи коноплю запивати алкоголем? Там можна дійти до стадій Наполеона.

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Знову ні про що, у стилі "Плюють - це дощ падає".
    Принагідно, чому тепер немає стільки добровольців як у 2014?

10. medwedo berlogsoni

Я особливо не слідкую. Я тільки знаю, що варто лише було Порошенку стати президентом, як урожайність сільскогосподарських культур різко зросла. "Прошла зима, настало лето. Спасибо партии за это".

Як колись писав Остап Вишня: "Як попер спориш, як попер подорожник!"

11. Просто після того, як прогнали Овоща і його синулю, у с/г виробників появились гроші на розвиток. Непотрібно віддавати більшу частину прибутку Саші стоматологу.

12. medwedo berlogsoni

Як там дехто облажався з Тарасом Чорноволом та його виразом "бігусо-каналізація". Мовляв, нічого такого не було, а має місце лише вкид напередодні виборів, щоб очорнити молочно-шоколадний лик одного із кандидатів.

І от маємо:
    В Раде состоялось заседание ВСК по хищениям в «Укроборонпроме»: главные тезисы
    Не чорний піар від коломойського телеканалу, виявляється, а "коррупція в Укроборонпромі". Про яку, до речі Саакашвілі казав ще в 2016 року, але тоді діючий президент і кум президента ніяк не прореагували.

13. Lanktocha

14. medwedo berlogsoni

Дурниці.
    Позаторік у мене в селі зовсім не було ні яблук, ні груш. Цвіт вимерз. А минулого літа в льох заніс кілька ящиків зимових груш і десяток ящиків яблук Симиренка та Росавки. Тому позаторік я зимою їв польські яблука, а цієї зими - свого урожаю.
    Без усяких грошей на розвиток. А якщо вдарять морози цієї весни (хай, звичайно, цього не трапиться), то знову будемо їсти польські jabłka

15. Я думав, що Україна дещо більше вашого село, а воно он як виявляється. Якщо у вашому селі не вродило, то в країні голод. А я й не знав.

16. Ось як легко вирахувати кацапа по духу.

17. Lanktocha

Ким мене тільки не називали.
    Затятого нарваного порохобота ми точно визначили.
    Муженко в пошані та авторитеті у більшості військових?

18. А яке ви відношення маєте до військових, що прикриваєтесь ними. Яке найбільше військове звання має ваш стрієшний ху@ зна колишній, десята вода на киселі родич, на якого ви тут зараз будете посилатись?

19. Ось вам наглядний приклад до чого приводить часом тупість

View: https://twitter.com/Ateralba/status/1105959262319190016?s=20

а де твій аватар? :)