Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Мова не про це. Мова про те, що ГудМен стверджує, що Рокфелери нав"язали Франції Макрона. А Ви мені про "кури дикі".
    Стосовно боротьби з англійською мовою, я б не сказав. Навпаки, має місце історичний факт, як жандарми, перед відправкою до Нью-Йорка інтенсивно вивчали англійську. (жарт).

2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Це всі агенти Кремля, еге ж. Більше половини з тих, хто буде голосувати.:)))
    Бідні, бідні порохоботи. Що робити? Мабуть, натягати по третьому разу висери фейсбучних придурків.

3. medwedo berlogsoni

Ви краще солі прикупіть, коли свого капелюха жуватимете. Не набере Порошенко найбільше в Києві. Можливо, дещо виїде за рахунок неокупованих областей, Донецької та Луганської.
    В Києві буде строгий контроль за підрахунком виборів з боку тимошенківців.

4. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Це з одного боку. А з іншого (100-50,3)% = 49,7% - дуже солідний результат ящітаю.

5. Чи киянин? Тим, хто буде голосувати і Києві, є що втрачати. Так склалося історично, що жителі столиць завжди голосують і підтримку того, хто хоч щось зробив для країни.
    Навіть в США виборці проголосували за Клінтон проти Трампа.
    Крім того всі мої знайомі за, а я ім вірю

6. medwedo berlogsoni

А мої всі знайомі проти Порошенка, і я їм також вірю.

7. Silver bullet

Ви не розумієте. З 100осіб 50 не будуть за нього голосувати точно. А інші 50 не факт, що будуть тільки за нього.

8. Silver bullet

Теж саме. Дивляться з острахом, коли прізвище називаю. Лозунги та самопіар Порошенко не діють ніяк, коли нема просвіту в економиці.
    Як там казав Пушкін "ах, обмануть меня не трудно - я сам обманываться рад".
    Так ось коли сам обманюватись не рад, то обманути важко.

9. Silver bullet

Маруся отруїлась ля- бемоль:haha:

• Подобається Подобається x 1
  10. Good man

Good man Обычный человек

Кто должен был победить на выборах во Франции? Что заявлял этот кандидат? Каковы были бы потери США при его победе? Всё клеится.

11. Good man

Good man Обычный человек

По поводу рейтингов и антирейтингов.
    Надо видеть формулировку вопроса. Одно дело "вы за кого?", другое дело "вы пойдёте на выборы? Да. За кого?". С антирейтином также - одно дело "поддерживаете ли вы курс президента?", другое дело "за кого вы не проголосуете точно?". От формулировки вопроса отличие может быть в два десятка процентов. Поэтому, если в статье нет точной формулировки вопроса, то я рейтингу никогда не доверяю.

12. Good man

Good man Обычный человек

Все мои знакомые, которые интересуются политикой, поддерживают курс Порошенко.

13. Коли немає що закинути Порошенко, то витягують тезу про економіку, замовчуючи про війну, начебто іі не має, і взагалі мовчать про прямі обов'язки президента - оборона та міжнародні зв'язки.
    Коли ім про це нагадуєш, зразу з них вилазить малорос - цар за все відповідає.
    Але й економіка на підйомі. Сільске господарство взагалі ривок зробило. Вже навіть в найглухіших селах майже не залишилось необробленоі землі.
    Долар взагалі пішов вниз. ІТішники в шоці.
    І на додачу:

Вкладення:

Останнє редагування: 12 бер 2019
  14. Good man

Good man Обычный человек

Тут часто сравнивают Порошенко с Ющенко, а ведь на Ющенко пришлись самые богатые годы. Да, кризис подкосил, но так было во всём мире, а до этого экономика росла существенными темпами. Но на выборах 2010-го что-то все об этом резко позабыли.

15. iso

iso Well-Known Member

Зменшився імпорт продукції с/г?
    Збільшився експорт продуктів переробки с/г?
    І відколи це критерієм підйому економіки є зростання с/г
    Важливий результат, а не процес:)
    У Вас злагоджений дует. І переконлива аргументація:good:
    Так економіка прямо повязана з безпекою держави, її обороноздатністю, лояльністю суспільства до влади , політичним кліматом в державі і всім-всім що стосується благополуччя держави, в т.ч. і статусом в міжнародній спільноті держав.

• Подобається Подобається x 1
  16. Витягувати цитати не буду., але якщо с/господарство не економіка, то про що можна розмовляти с такою людиною?
    Важливий результат, а не процес. В сексі ви теж зразу отримуєте результат, чи йому передує процес?
    Хто в Україні відповідає за економіку?

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Томос - річ потрібна, інше, давно це почато і ще зараз до кінця не завершено, Порошенко робить на цьому піар і хоче перетворити ПЦУ у аналог РПЦ.
    Крутіть та формулюйте по-різному, але явно на перших місцях антирейтингу Бойко, Порошенко, Тимошенко. Ймовірний ІІ тур може бути не стільки за когось, як проти.

18. Україна отримала рекордну за всю історію виручку від експорту фруктів і горіхів - Myrotvorets News

19. Good man

Good man Обычный человек

Зрадоботам не нужны цифры. У них есть пластинка - фабрика Рошен не продана, технику закупали в России, Россия - крупнейший торговый партнёр из всех стран. Успехи Украины им не интересны. Я уже давно говорю, эти люди предатели, они готовы облить грязью страну, лишь бы задеть Порошенко.

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Порошенко заяву в ЦВК заносив через задній прохід.

а де твій аватар? :)