Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Ви, здається, нічого іншого не вмієте, як цитувати тих дурнів, що думають, що грубо матюкатися в мережі - це найкраще, для чого був створений Інтернет. Ви навіть не помічаєте, що Ви опускаєтеся до їх недолугого рівня.

2. iso

iso Well-Known Member

Цікава риторика статті:
    "Впрочем, его сомнительный послужной список все ставит на свои места.
    источники сообщают,
    Как оказалось…Смешко был завербован спецслужбами США в качестве так называемого "агента влияния"...
    Но до конца расследование не довели,
    Судя по всему,
    все материалы расследования пропали бесследно.
    и там же, вероятно, отравлен диоксином
    Вслед за этим распространились разговоры
    По некоторым данным,
    Установить достоверность тендера тоже возможности
    нет, поскольку документы по торгам якобы были уничтожены по истечению срока давности."
    Всі признаки заказухи:dntknw:

3. Good man

Good man Обычный человек

Ознакомьтесь с товарооборотом США и Китая и не позорьтесь. Китай ясно дал понять, кого он поддерживает в Венусуэле.
    У вас детское и наивное представление о Рокфеллерах, примерно такое же, как у пЛанктоши. Дескать, они должны лезть везде, сломя голову, если их интересы задевают. Это не так, именно поэтому они Рокфеллеры, а вы писатели на львовском.
    В каждом деле есть риски, вероятность выигрыша и объем выигрыша. Франция не страна третьего мира, но именно из-за этого, из-за великой истории, Франция не пойдёт молча на поводу США.
    Хотите, я угадаю, Северный поток-2 построят, но Германия из НАТО не выйдет. По-вашему, такое невозможно, куда смотрели Рокфеллеры, как пропустили трубопровод и т.д., такого предателя надо из НАТО выгнать. Но мир куда более сложен, чем черное и белое. Поэтому могут сложиться обстоятельства, когда в далёкой и великой Франции будет ставленник Ротшильдов, а в близкой и слабой Венесуэле поставить нужно человека не получится.

4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Good man

Дуже стараєтесь розвести срач ви, як і всі тролі.
    Очорнюєте конкурентів не так ми, як ви, особливо кандидатів із так званого "правого табору", в який раз доводите. Бойко чи Вілкул - вигідні спаринг-партнери, де можна їх представити як більше зло.

5. Бойко і Вілкул спаринг-партнери вашого рівня, не більше. Який у вас шанс бути вибраний президентом України - 0. У них такий же.
    Почули словосполучення, що красиво звучить, і ліпите його де попало.

Останнє редагування: 12 бер 2019
  6. Good man

Good man Обычный человек

Ещё раз повторю, я за победу Порошенко над любым кандидатом. Будет здорово, если незадолго до выборов состоится встреча президентов США и Украины.

7. medwedo berlogsoni

Навіщо ж тоді Рокфеллерам було напружуватися, - мабуть, і фінансово, - і ставити (по Вашій теорії) Макрона президентом Франції, якщо все одно Франція не піде на повідку у США?

Щось не клеїться.

8. medwedo berlogsoni

А я - проти перемоги Порошенка. І зустріч не відбудеться. Трамп - це Вам не товариш Афоні, що гукнув під балконом "родственник, гони рубль" , і через 5 хвилин уже зустрілися. Зустрічі президентів підготовлюються тривалий час, інколи - кілька місяців. Президенту США зараз не до Порошенка.

9. Франція в післявоєнний період завжди опонувала США. В 50-х минулого століття навіть призупиняла членство у НАТО. Тому ви не побачите французьких автомобілів на американських дорогах. Франція не закуповує у США озброєння, як інші члени НАТО. Франція постійно веде боротьбу з англійською мовою. Яскравий приклад - франкомовна провінція Квебек у Канаді. Дуже цікава ситуація.

10. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Ви про Антимайдан? Я майже щодня бачив їх у гастрономі на Кріпосному провулку, де вони в кінці "робочої зміни" тицькали продавчиням новенькі купюри по 200 гривень, купуючи воттку. Хочете сказати що таких знову звезуть "підтримувати" Зе?

11. FB_IMG_1552379825796.jpg FB_IMG_1552379840939.jpg FB_IMG_1552379858681.jpg
    А тепер побачимо, чи вистачить пані сміливості вибачились за розповсудження фейку, як я і писав скоріше.

Святослав Цеголко

Класичний фейк, коли фото підрізають.
    Сподіваюся, у тих, хто його поширив, вистачить сміливості подати спростування.
    P.S. Ні сміливості , ні совісті не вистачить лише пропагандистам з РФ та їхнім посіпакам

12. Lanktocha

У президенти не балатуюсь, Бойка я би не став недооцінювати.
    Сценарій вибирати "менше зло" між Тимошенко і Януковичем не пройшло.

13. Lanktocha

Про фото бачив коментарі, не тільки проплачених журнашлюх-порохоботів.
    Порошенко втікає з мітингу, щоб уникнути незручних запитань.

14. Батєнька, та ви не тільки глухий, ви ще й недобачаєте. Там є серія фото.

15. Lanktocha

16. medwedo berlogsoni

Я - про Майдан. Третій. Проти Порошенка. Майдан людей, яких Порошенко обманув своїми передвиборчими і невиконаними обіцянками. Перераховувати не буду. Добився лише безвізу і не зовсім потрібного людям Томосу. Просто гроші попливуть у кишені інших попів, тільки і всього.

Ніхто не вийде на Майдан ні за Юлю, ні за Зеленського. А проти Порошенка, якщо він "виграє" вибори в результаті фальсифікацій, думаю, що вийдуть.

17. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

18. Якщо кияни не вийдуть, то майдана не буде. Я львів'янин , але вже можу сказати, що кияни не вийдуть. По результатам голосування 31 березня побачите. Думаю, що в Києві Порошенко набере більшість вже в 1 турі.

а де твій аватар? :)