Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не тільки Захід, є ще простий народ, думали янукоїди, що тихо мирно змінять курс країни, результат майдан і де тепер янукоїди?
    Не думаю, що на щось різке відважиться навіть Бойко чи Вілкул.
    Думаєте Порошенко не пішов би на ратифікацію парламентом Мінських Угод - народ не погодиться, це показав 31 серпня 2015.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Бачиш, в нас стосовно виборчої тематики таке не працює.
    Пригадай вибори янучари - якщо опонентка не подобалася, то вона не подобалася.
    Й Віктором Федоровичем не вдалося налякати так, щоби всі побігли та проголосували за Тимошенко.
    Безумовно, хтось і побіг, - та таких не вистачило.

.. я ось ще в 2004-му казав, що янучара-президент це війна. Пізніше це тільки підтвердилося.
    Але пані Тимошенко не потрібна була, однозначно.
    А ось за Ющенка голосував, - та не тому, що йому була протиставлена страшилка.
    Проте він не виправдав

Насправді, то не гарно. Й дуже негарно.

Я б не перебільшував роль Заходу - ті країни насправді мало на що можуть впливати.
    Враховуючи, що кацапи вже пішли вразнос.

.. Доречі, цікаві результати у сувалці. Звісно, тут вона не сповна репрезентативна, - але вцілому тенденцію відображає.
    Тому я й дівуюся, коли лизоблюди кіпішують про Бойка та пані Тимошенко.
    Те виглядає якось натужно.

Останнє редагування: 9 бер 2019
  3. Так, Овоча прогнали, але той, хто за ним стояв, скористався моментом і анексував Крим, розпочав війну на. Сзоді Украіни.
    Питання: чи скористається він з того, що буде змінений головнокомандувач Украіни на проросійськи налаштовану людину.?
    Раджу пришити вуха, якщо природа обділила. Може це посприяє роявленню м.........

4. І чим ви хвалитесь? Через телевізор, через вкиди в ЗМІ ми колись неповірили Чорноволу, потім відмовились від Ющенко і отримали овоча, а разом зним анексію Криму, війну на сході.
    Що ми в цей раз отримаємо через вплив телевізора, вкиди ЗМІ і повне відключення у багатьох громадян мозговоі діяльності? Не задумувались над цим? Не задавали собі цього питання. А ви забудьте про Порошенка на хвильку. Поставте собі ці питання і спробуйте дати на них відповідь.

Але я чомусь впевнений, що цього не станеться, поки ви не побачите результату своїх нобдуманих дій. Граблі наше всьо!

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Від Ющенка ніхто не відмовлявся. Він сам від себе відмовився. Коли поставив "прємьєром" Януковича. І не проводив потрібні реформи, а займався лише пасіками та глечиками. І скрізь порозставляв тих, хто назвав себе його "любими друзями". Ахметова в авто катав.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. cncmaster

Безумовно скористається.

Першими ж діями будуть підписання усіляких "міжнародних угод", які тим чи іншим чином легітимізують окупацію Криму.
    Можна пригадати янучару з його "харківськими угодами".

Я не хвалюся, а описую диспозицію. Яка вона є.

Якраз особисто я - повірив.

Вище он написали - ніхто від нього не відмовлявся.
    Хоча він сам почав дивувати не по-дитячому
    .. Більше того - голосував за того красеня потім повторно, було діло.
    Нас таких тоді з п'ять відсотків набралося

Та вже забув..
    Проте я за нього й не голосував.

7. Друже, говори зі своїми батьками. Вони мудрі і відповідальні люди. Вони щиро шукають відповіді на свої питання. Біда, що, коли нас нема поряд, відповіді їм підсовують істеричні брехуни з недолугих ток-шоу. Наші батьки переживають за правильний вибір і завжди йдуть на вибори.
    Друже, говори зі своїми батьками.

Vasyl Skorobohach: До зустрічей на виборчих дільницях, друже!

8. cncmaster

Відсилаю до процитованого:
    Особисто мене переконувати у чомусь марна справа.
    Я нічого не вирішую та на формування думок не впливаю ніяк.

9. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

— озвучил ключевой тезис Володин.

10. cncmaster

Мені б не хотілося, щоби ми докотилися до такого.

Але то вже як буде

11. medwedo berlogsoni

Я вже поговорив. І моя мати голосуватиме за Гриценка. Хотіла було голосувати за Ляшка (у жодному випадку не збиралася голосувати ні за Порошенка, ні за Юлю). А Ляшко поміж доярками на білбордах свої п"ять відсотків набере.
    Сільські люди, що вимушені зимою мерзнути в хатах, бо газ дорогий, все це пов"язують із Порошенком. Хоча Порошенко до тепла в оселях ніяким боком. То "яким" боком Гройсман, якого поставив Порошенко. І ціни люди бачать на хліб та на інші продукти.
    І мої куми, які, маючи газове опалення, четверту зиму опалюють дровами, також не у захваті від Порошенка. З ними і говорити не треба. Самі все бачать і холодними сідницями відчувають. Якось томос їх не гріє.

12. cncmaster

) А я й не говоритиму. Маман капітально за пані Тимошенко. Тільки Вона
    )) І поки вона Її не отримає, усілякі бесіди зайві.

13. medwedo berlogsoni

Тут ось яка штука із бюджетом:
    Бюджет-2018: на что и сколько дадут из казны
    Це - про 2018 рік.

Урізати видатки на всяку бюрократію, і можна підняти трохи пенсію. А здорові лоби, що сидять по кабінетах, штани протирають, хай ідуть і створюють матеріальні блага. В Японії скільки міністерств? Десять (прописом) Категория:Министерства Японии — Википедия
    А в Україні? Вісімнадцять. Ото потрібно об"єднати деякі міністерства і значно скоротити штати. Кабінет Міністрів України - Центральні та місцеві органи виконавчої влади

14. Щодо Гройсмана - це креатура Народного Фронту, або Яценюка, Авакова, а ніяк не Порошенка. Садовий тоді відмовився. Гройсман виявився компромісною фігурою задля збереження коаліціі.
    Щодо опалення газом. Ми проходило стадію Польщі 90-х, коли вони на всю зиму переселялись в одну кімнату щоб зекономити на опаленні . і мене кум в день теж палить дровами, а наніс перемикає на газ. Хоча і не бідні. Могли б палити газом.
    А голосувати треба йти, незалежно хто ваш кандидат. Через півроку вибори в Раду, а ці вибори підготовка до них. Вони покажуть яка політсила чого вартує.

15. Через тиждень праці в Японіі ви б благим матом кричали "Зрада". Там треба працювати, кланятись роботодавцю, не дай бог спізнитись на роботу, а то співробітники вас косими поглядами зрівняють з землею. І житимите ви маленькій квартирі з паперовими стінами при самій мінімальній температурі зимою і спати на підлозі.
    Японці до цих пір при першій нагоді стараються виїхати в США, щоб підзаробити грошей.

16. cncmaster

Згоден.

)) Воу. Отакі вони бідні, насправді??

Це щось на кшталт, як при совку писали, нібито американці отак весь час бідують.

Не подобається мені таке

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

ну Ви даєте... А гроші потім як 3,14здити?

18. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

депутати місцевих рад ближче до населення... а населення думає, чи варто платити податки у державний бюджет, з якого фінансуються правоохоронці...
    врешті-решт всі якось домовляються... )

19. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

та ну, бувають керівники значно гірші Порошенка )
    ---------------------------------
    чомусь згадав, як група депутатів (і Юля здається була там) тягнули Саакашвілі через державний кордон :facepalm:
    страшно подумати, кого вони ще в Україну притягнуть, як виграють вибори :facepalm:

20. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Це Порошенко запросив Саакашвілі в Україну і дав йому громадянство ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)