Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Kewmr

Kewmr Well-Known Member

Дожились. А колись за «тикання» могло прилетіти...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я би охарактерезував: "Маєте, що заслужили". Не так давно Допа вульгарно висловився, що "бичйо", "рагульйо" отримає по заслугам, питання на засипку, нарвані порохоботи із таким не могли тягатися, тільки обзивати та принижувати виборців Гриценка чи Кошулинського? Під час президенства Порошенка хто завадив посадити чи хоча би притягнути до відповідальності Гепу, Допу, Труханова..., так ні, договорняк.

• Тупо Тупо x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Good man

Good man Обычный человек

Какое всё таки продуманное двуличие у местных зрадоботов. Расставлю все точки над i.
    100 дней даётся президенту, чтобы выполнить свои обещания. И это правильно, человек должен освоиться, расставить своих людей на ключевые посты. Но с Зеленским произошёл другой случай. Да, да, уже произошёл. Он, ещё не вступив в должность, начал менять свои обещания, которые давал в ходе избирательной кампании. И именно это возмутило людей, которые поддерживали Порошенко. Порошенко проиграл Зеленскому, который обещал:
    посадить коррупционеров
    снизить тарифы
    не брать людей из руководителей при прошлыхпрезидентах

а сейчас, после победы, Зеленский и его команда всё это опровергнули и дали те обещания, которые выполняются Порошенко уже сейчас. Так какой смысл был менять проверенное на неизвестное, которое только обещает делать так, как проверенное.

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Звернення до елітних порохоботів
    Я не дуже в"їхав, нашо таке писати? але казали копіпастнути

Волонтер: Все. Крапка. Я довго була толерантна. Зніміть “карону”. Прошу усіх, хто виставляє картинку 25% видалитись з друзів.

Прошу усіх, хто виставляє картинку 25% видалитись з друзів. Хто вам дав право бути кращими за інших?

Хто вам дав право зневажати інших? Хто вам дав право називати себе “цвет нации”? Хто вам дав право “бути елітою” і “тільки ми справжні українці”?

А чи не з вашої мовчазної згоди ми маємо, те, що маємо?

А чи не вас все влаштовувало останні п’ять років?

А чи не ви закривали очі на всі безчинства, які відбувались в країні?

А чи не ви стали волонтерами та патріотами завдяки тим 75%, які мовчки тихо допомогали і відправляли останні копійки на ваші картки для допомоги армії?

Все. Крапка. Я довго була толерантна, але з “кастою небожителей” не дуже хочу спілкуватись. Ще раз кажу, зніміть “карону” і працюйте далі.

Будуємо парламентсько – президентську країну з обмеженими функціями президента і депутатів.

Досить вже “царей”.

Так що я буду в 75% “бидла”, яке буде будувати нову країну.

Маша Украинская

• Смішно Смішно x 1
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну й славненько.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

7. ІгорМ

Порошенко взагалі молодець.
    Він за цю виборчу компанію показав купу своїх талантів - і співав, і танцював, і в слоїчок пісяв...
    Навіть кіно знімав
    [​IMG][​IMG]

А якщо Марина подарує йому квадрокоптер, то він може запросто стати конкурентом для @MARTINI /жарт/

:)))

• Смішно Смішно x 1
  8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Чим далі, тим більше тараканів. Так вже ускладнюють, наче від самого Люцефера з язика знімають і "гаряченьке" подають до столу. І при тому крильцями білими машуть...
    Всевишній вибрав зе... Я тільки можу гадати, чому?

9. ІгорМ

@Коммунарец, невже ви ще не зрозуміли, що Зе - це похідне і продукт гумору/сатири/сарказму.

"Пілітє, Шура, пілітє... " (с)

10. Good man

Good man Обычный человек

Вы тоже не на все неудобные вопросы отвечаете. Научитесь сначала самому соответствовать, а потом спрашивайте с других.

11. ІгорМ

12. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

Не передёргивайте!
    Для окончания войны на Добассе и пяти лет мало.

• Тупо Тупо x 1
  13. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

От цікаво знати: Звідки ще не прийшли протоколи?
    Я певний час проживав в Закарпатті, так я на своєму двадцятирічному авто за світлу пору дня добирався до Києва. О 5 ранку виїжджав, а о 19 вже був у Києві. А це, мабуть, найдалі від Києва, якщо врахувати ще тодішні дороги і перевал.
    Уже ж нічого не намутять, бо розрив - у три рази. Підписали, дали в зуби протоколи і пішли паски пекти.

А вони двадцять п"ятогого - "почті всє".
    Вони ж нерви псують не одному Зеленському. Вони псують нерви двом третинам дорослого населення. (В незнанні математики мене не звинувачувати - я образно сказав)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тим пізніше інагурація?

15. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Офіційно, є ще неточності із підрахунками по закордонних виборчих округах.
    Але по США при таких виборах повне оголошення переможця може бути і за 2 - 3 дні.

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Львівський форум не підвів - переможець на форумі завжди програє!

а де твій аватар? :)