Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Извините меня, когда вскрылся такой факт, я не собираюсь молчать, потому что люди сделают свой выбор, не зная всей подноготной. Сколько про Порошенко было выброшено критики, каждое слово под микроскопом. А хитрый клоун молчал всю кампанию, а теперь, видите ли, нужно молчать нам. Я не буду.
    Что касается "фейка". Какой, к чертовой матери, фейк? "Я не знала всех технических особенностей фейсбука" - отмазка для лохов. Для тех самых лохов, которые верили, будто Беня при победе Бенина не будет возвращать себе Приват/компенсацию. Миллионы девушек даже школьного возраста пользуются фейсбуком и что-то ни одна из них не попалась на "незнании всех технических особенностей фейсбука", а тут взрослая женщина, мать. Пусть тогда Зеленский всему украинскому народу скажет следующее: моя дорогая жена имеет интеллектуальный уровень ниже учениц 9-го класса, поэтому извините её, пожалуйста. Вот такое объяснение я прощу и пойму.

Останнє редагування: 21 кві 2019
  2. Good man

Good man Обычный человек

Я сейчас не буду обсуждать, правы вы или нет со своим обвинением Порошенко. Решение суда есть? Нет.
    Т.е. когда имеется информация про жену Зеленского, связанная с предательством, то вы строго стоите на букве закона. Не сметь нарушать! Молчать! День тишины! Но когда у вас есть мнение про предательство Порошенко, то вы смело об этом заявляете и вам плевать на то, что по закону человек виновен только, если о его вине имеется решение суда.
    Двуличие, вот как это называется. Самое обыкновенное двуличие.

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Решение суда - дело наживное.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Мда... осталось только украинцам побить друг друга из-за не понятно кого. Вернее сделать так, чтобьі их стало поменьше или вообще исчезли.
    Будьте благорозумньі... если вьі украинец. Пусть враги ищут себе смерть.
    Хотя... кто остановится подумать о той ненависти, которая находится внутри людей? Просто надо ее поджечь.

5. iso

iso Well-Known Member

6. Good man

Good man Обычный человек

Пошли кофе пить. (с)

7. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Це Ви - про Порошенка? Який використав у власних цілях Саакашвілі, обманувши його, що буде будувати країну, вільну від корупції, а тому запрошує останнього на роботу, а потім використав Саакашвілі, щоб усунути Яценюка і поставити "свого" Гройсмана?

Ніхто не бачив указу Президента про позбавлення Саакашвілі українського громадянства. Тобто, має місце брехня. Навіть самому Саакашвілі не показали того указу, тому що його немає. Інакше б Саакашвілі подав у суд і виграв справу. І подасть, і виграє.

Вже по другому разу, якщо справа йде про мораль, то Порошенку слід було хоча б не застосовувати грубої фізичної сили до свого колишнього товариша (навіть якщо він обманув). Підходять два міліціонери, ознайомлюють з папірцем, згідно з яким Саакашвілі позбавляється громадянства, і Саакашвілі йде, не пручаючись, не чинячи опору. Сідає на літак і летить у Голандію. Потім судиться.
    Ні, мала місце глибоко аморальна поведінка владики: послати зграю молодчиків у масках, повалити людину на підлогу, схватити за волосся, заламати руки за спину, вкинути в "воронок", потім - в приватний літак і тим самим "розрахуватися" з тим, хто не давав красти.
    Саакашвілі не обманув нікого, коли запевняв, що боротиметься з корупцією. А Порошенко - обіцяючи корупціонерам рубати руки - навпаки. А потім виправдовуватися: я не кат, я не палач.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Саакашвили - лжец, который боится предстать перед судом своей страны. Мораль применима к нему только в том случае, когда между нами будет решетка тюремной камеры.

9. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Кацапе, йшов би ти, та не воняв тута

• Подобається Подобається x 1
  10. Silver bullet

Саакашвілі, як останній наївний романтик, зробив в Одесі чисту від контрабанди таможню, і був обурений, коли одеські контрабандисти як по знаку чарівної палички перебралися на київську таможню. Він, мабуть, звернувся до свого студентського друзяки, а той, мабуть, взяв його насміх, бо обурення у Ніколозовича було до небес.
    Петро використав його як дурника в польскому преферансі. Яценюка прибрали, а далі - ні допомоги на автобан "Одеса-Броди", ні інші питання. Цинізм Порошенка меж не знає. І все стало ясно як божий день - мавр зробив справу- може йти.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  11. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

12. Silver bullet

Як попала - так і випала. І все в останній день - день тиші. То вона не прокоментувала чийсь пост, на який вона хотіла звернути увагу, що таке робиться - і цим зараз добре скористалися. Типо вона працювала на лднрівців проти ЗСУ.
    Але на фоні всіх її проукраїнських патріотичних постів було ясно, що це фейк.

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А я за ЧЬТО!? (С)

14. Silver bullet

15. Я розумію , що тупість людей не знає меж. Але те саме було ще на іі сторінках в Контактах теж. І якщо вона разом з Лайф Ньюс все швидко підчистили, то ваші бредні тут будуть зберігатись, поки існуватиме ЛФ.

16. cncmaster

Сам дивуюся.

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Чомусь Ви на це не вказували тим, хто без упину лякав нас Сибіром, Тюменню, куди почнуть виселяти українців, щойно не оберуть Порошенка.
    Тема Росії, путіннападе, ставленикпутіна і тому подібне звучала без упину з-під одного капелюха протягом двох чи більше місяців.
    Я також маю право порівняти вибори президента України з тим виборчим болотом, що зараз в Росії, навести цитати та думки як друзів України з Росії, так і відвертих ворогів. Потрібно мати об"єктивну картину, а не так як тут дехто бажав, щоб забрати у людей телевізор, тоді буде мир і спокій. Як у Північній Кореї, де більшість населення вважає, що живе на цій грішній землі найкраще.
    Про моє перебування на форумі хай турбуються модератори, а не Ви. Ви, до речі, так і не повідомили, де живете. Чи зійшов там уже сніг?
    Пам"ятаю фільм "Угрюм-река". Там на паску люди йшли по снігу і цілувалися зі словами "Христос Воскресе".

18. - українці
    - шо?
    - спорим ви не зможете вибрати президента тупішого за януковича
    - а ну потримай наше пиво

19. cncmaster

Вони обоє не тупіші. Отже небезпечніші.

20. Тільки для кого небезпечніші? Ось в цьому суть питання.

а де твій аватар? :)