Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

І обрізати інтернет та радіо. Створити щось на кшталт суверенної "Чебурдашки" (російський аналог мережі, обмежений кордонами вєлікай і магучєй). По єдиному телеканалу показувати Пороха за кулеметом і з доярками на фермах. Як у Росії. Ще до кінця цього року росіянам обріжуть інтернет. І Ви цього прагнете для України. Патріот.

2. medwedo berlogsoni

З Україною все буде гаразд. Україна вкорочує загребущі руки і своїм президентам, і можновладцям. І олігархам.

Я давно вже писав (ще до Вашого пришестя), що проста людина, простий громадянин не може дотягнутися до можновладця, олігарха, злодія державного масштабу напряму. Але олігарх може один другого розорити, посадити, відігнати від корита.
    Хай вони там нагорі деруть шкуру один з другого. А це можливо лише в процесі переобрання їх народом.
    Порошенко потрусив Коломойського, зараз потрусять Порошенка, потім - того, хто Порошенка потрусив.
    Таким чином, до тих, хто при кориті в Україні, починає доходити, що "вовк бере, але і вовка беруть" (і на старуху биваєт поруха).
    У вас же в Росії при кориті всякі Ротернберги будуть до тих пір, допоки при владі Путін. А це ще може протягнутися років 10-15.

Тому хай Вас цікавить, що буде з путінською Росією.
    Мені, між іншим, також цікаво, куди докотиться Росія, допоки при владі буде необмежений нічим Путін.

А у нас президенти обмежені і можливостями, і часом (врємєнєм)

3. medwedo berlogsoni

Ви вже Міші Бродському починаєте вірити? Адже то - його ресурс.
    Надійне джерело, нічого сказати.
    Може, Ви не знаєте, хто такий Бродський? [​IMG]

Іуда і брехун, яких ще пошукати.

4. medwedo berlogsoni

З Брайтона, та ще й російською, звичайно, видніше, хто в Україні бидло, і скільки його.
    Вам не соромно? Цитувати якогось зверхнього хама Жору з Брайтона?

5. iso

iso Well-Known Member

От поясніть наскільки правдива інформація, що першим в соцопитування Зеленського вніс політтехнолог і голова виборчого штабу Порошенка - Ігор Гринів? Перепрошую, якщо я щось пропустив.:blush:

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

7. medwedo berlogsoni

Стосовно слова "обрізання", тут дійсно потрібно підбирати слова. Можуть невірно зрозуміти. Вважайте, що я казав "обмеження".
    А стосовно внесення Зеленського в соцопитування, хто був першим і коли - не знаю. Я спочатку також несерйозно ставився до нього, як до потенційного кандидата, Зєлєньським тут називав. Потім хтось згадав про фільм "Слуга народу" (який я так і не дивився). Подумав, що то була давно задумана стратегія. Можливо, придумана Коломойським. Слід визнати, що у відносинах Порошенко-Коломойський коса найшла на камінь. Порошенку ліпше було не чіпати Коломойського, людину і олігарха, не дурнішого від себе. Зараз отримує по повній.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. iso

iso Well-Known Member

А в нього виходу не було, або лягти під нього, або протистояти, укріпивши свій клан. Програв...
    А щодо Зеленського, сьогодні дивився хард із Влащенко і Березенком. Там у бліці це питання прозвучало, і Березенко не заперечив.

9. kedr

kedr Memberembember

Все, панове! Пішли на вибори! :uanew:

10. ІгорМ

:uanew:

11. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Почався кінець епохи брехні.:pleasantry:

12. medwedo berlogsoni

Я піду, але пізніше. Син спить у вихідний день, підемо разом. До вечора ще далеко.
    Я поки на свіжу голову вчу турецьку (Доктор Джекілл читаю турецькою, звіряю з оригіналом та перекладом), сюди заглядаю періодично.
    До речі, мій кумир Стів Кауфманн (вчить 19 і 20 мови, розуміє російську і українську на досить високому рівні) повідомив на своєму ресурсі в Ютьюбі, що дивився дебати між Порошенком і Зеленським. Звичайно, нічого не казав, кому симпатизує, а просто відчував велике задоволення від того, що розумів усе, що лунало зі сцени, без перекладу.
    Хто цікавиться, може послухати, там коли прислухатися, чути прізвища Порошенко, Зеленський, Шустер.
    Посилання встановлено на тому місці, ще Стів Кауфманн загадує дебати.

Останнє редагування: 21 кві 2019
  13. ІгорМ

А я і моя молода команда спочатку підемо на відправу, освятимо шутку, а потім - дружно до клубу.

Погода трошки хмарна, але на Вербну неділю часто так, навіть дощик іноді моросить. Це нормально.

14. medwedo berlogsoni

А у нас у Києві - незвично сонячна. "Шо хотят, то дєлают" (с)

15. ІгорМ

А у нас дощик таки поморосив і нині :yahoo:

зі

Всьо, пішов.
    Всім добра і здоров"я!

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

17. Good man

Good man Обычный человек

Надежды юношей питают.(с)

18. Good man

Good man Обычный человек

Дмитрий Анатольевич, рано вы философов стали, беня ещё не вернулся по полной программе. Только вот ошибочка в ваших рассуждениях. За "возвращение" Бени заплатит не Порошенко, а простой народ Украины. И поэтому мне сейчас не до лампочки и не до философствования. И я считаю глупой такую вашу позицию.

19. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Якщо від тих президентів лише срачка в країні, то може нах тих президентів взагалі? Крутять Україною, як дишлом кобилу(
    Народ повинен сказати президенту, що той має зробити і довести виконання, а не висмоктувати з пальця обіцянки, і як сіном маталати перед кобилою.

20. medwedo berlogsoni

@Good man, разберём сказанное мною по предложениям
    1. Слід визнати, що у відносинах Порошенко-Коломойський коса найшла на камінь.
    (перевод: Следует признать, что в отношениях Порошенко-Коломойский нашла коса на камень)
    Вы не согласны? (Коломойский, по-Вашему, такой себе чувачок, что у него отнимут миллиарды, а он просто утрётся?

2. Порошенку ліпше було не чіпати Коломойського, людину і олігарха, не дурнішого від себе.
    (Для Порошенко лучше было не трогать Коломойского, человека и олигарха, не глупее самого Порошенко).
    Вы и с этим несогласны? Коломойский, у которого больше миллиардов за то же время дерибана Украины, чем у Порошенко, глупее, по-Вашему Порошенки?

3. Зараз (Порошенко) отримує по повній.
    (Сейчас получает по полной)
    И с этим Вы несогласны, с тем что Порошенко с треском проигрывает какому-то выскочке? (Не исключено что - ставленнику Коломойского).

Что касается украинского народа, то я ничего об этом не говорил. Но если хотите знать моё мнение по этому вопросу, отвечу.
    "Пани чубляться, а у мужиків чуби тріщать". Конечно, заплатит.
    Так ведь украинский народ заплатил кровью за то, чтобы Порошенко пришёл ко власти, и чем тот отблагодарил народ? Не будем по десятому разу об одном и том же.
    Часы начали обратный отсчет президентства этого человека.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
а де твій аватар? :)