Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Зараз, неофіційно, співвідношення 45/55% на користь голограми. Але! Але прогнозована явка прихильників 80/40% на користь Пепе. Тому треба підняти явку прихильників голограми і рейдернути результати.

2. Хто вкусив Falcona (автор мема про пів сосиски)

В моем понимании, если выбрать Порошенко, то вы окажетесь в поезде, идущем в Европу. В нем вас могут развести на деньги, ограбить, убить - но он все же движется в Европу. Выбрав Зе, я не знаю, куда мы отправимся. Не знаю

View: https://twitter.com/falconua/status/1119651036300492802?s=20

3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Та повір. Явка буде палюбе на рівні.

Щойно спілкувавсь із двома "виборцями" пана Зеленського. Не вата. Патріоти.
    Серіала не дивилися. Глумливі роліки бачили, в курсі.
    У першому турі голосували за "непрохідного" кандидата.
    Але злість на Петра Олексійовича переважає.
    Намагався порадити проявляти врівноваженість та не йти зовсім на голосування у такому разі,
    але то марно.

... це разом зі своїми лизоблюдами треба вміти отак роздраконити людей.
    Технологія якась, натурально.

Отака хуйня, малята.

Останнє редагування: 21 кві 2019
  4. cncmaster

5. Які, нахер, патріоти. Не потрібно дивитись серіал . Достатньо всі 4 роки сприймати ТБ за надійне джерело інформації. В мене з ваших харківських надійним джерелом був Роман Донік і його команда. Відслідковую з 2014. Так само як інших відомих блогерів. Відбувся природній синтез джерел інформаціі. Читання ЗМІ зведено до мінімума. Оперативна інфа - твіттер. Аналітична - фейсбук. ТВ - CNN.
    Маю чисті мозги. Спокій. І можливість планувати своє життя.

6. Можливі підводні камені. Треба бачити все рішення.

7. cncmaster

Які патріоти я знаю. Патріоти. І були ними здавна, іще з совка.
    А от який патріот ти, на пару із пиздатим з хз Пєнзи, я бачу.

Якби в тебе мізки були чисті, то ти би нинішню ситуацію міг спрогнозувати заздалегідь,
    а не рефлексувати зараз своїм твітером. Чи то пак физбуком

• Подобається Подобається x 1
  8. cncmaster

Ніяких підводних каменів.
    Це була спроба "піти по бєспрєдєлу", але суд не ризикнув повестися на оце.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. Не міг. З такими патріотами-зрадойобами як ти не вожусь. Телевізор не дивлюсь від слова зовсім. Фільми теж.В оточенні зрадойобів немає. Природній відбір за 4 роки. Всі працюють і зароблюють. Хто скільки може. Є друзі, знайомі мільйонери, є прості роботяги. Ніхто не ниє. Для них і для мене краіне одне, а добробут зовсім інше. І владу криємо на чому світ стоіть. Але з безпекою краіни не жартуємо.

10. cncmaster

Отож-бо.

Фізбук тобі у цьому не зарадить.

11. Зараз дуже бомбане. Десь годину тому з'явилося повідомлення, що суд розгляне питання зняття Володимира Зеленського з виборів. Прогнозую, що хвиля гніву прихильників Зе не знатиме меж і вплине на результати вибоорів.
    А тепер, що відбувається насправді. Свого часу мені про це довелося дуже багато писати. Отже, в реалі ми маємо стандартну рейдерську практику. Ту практику, яку дуже добре знають в групі "Приват" Коломойського. Компанія-рейдер через свого афільованого представника сама першою подає до суду оскаржуючи... свої ж неправомочні дії. І суд відхиляє позов. Таким чином, компанія отримує на руки судійське рішення, яким фактично підтверджуються її дії. Простіше кажучи, компанія-рейдер отримує юридичне прикриття своїм діям. Але і цього рейдерам буває мало. І в такому рішенні іноді з'являються зовсім "випадкові" пункти, що представники компанії-рейдера вже, наприклад, зовсім завтра мають очолити компанію, яку рейдерять. Таким чином, просто зараз перед нами в онлайн-режимі відбувається процедура рейдерського захоплення держави. Захопливо. але попкорн скоро може закінчитися
    п.с. Прошу поширювати даний пост, тут важливо зіграти на випередження
    UPD. Суд відхилив позов. Таким чином, Зеленський і Ко(ломойський) досягнули наступного: 1. Отримали, як було написано вище, судове підтвердження свого статусу. 2. Провели мобілізацію своїх прихильників. 3. Отримають переважаючу присутність у медіа в день виборів
    І маленький нюанс - позивач сам відмовився оскаржувати це рішення суду. Тут, як кажуть, без коментарів
    Андрій Гарасим

12. cncmaster

Якого саме статусу? Статусу кандидата у президентських перегонах, за день до виборів?
    Ну, підтвердили, чо.

А от якби суд не засцяв не здав аналізи, та виніс би постанову про зняття кандидата Зеленського,
    то завтра (тобто вже сьогодні) ми би мали замість виборів майдан. З прихильників Петра Олексійовича.
    З доволі передбачуваними наслідками.

Пайняв?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Я не професійний політолог. Мені немає необхідності досліджувати зріз суспільства. Вважав себе адекватним і так думав про інших. Помилився. Вічна проблема пассіонарноі меншості думати краще про більшість, ніж вона є на самому ділі.
    Хоча мій життєвий дивіз: " спершу буде погано, а потім все гірше і гірше" і " не роби людям добре, не буде тобі зле".

14. Питай Коломойського.

15. cncmaster

Він все одно не розповість. Бо ще, може, й не знає про цю "оборудку".

16. cncmaster

Оце і є твоя помилка.
    Я також не політолог, але на той "зріз" все ж таки поглядаю, інколи.

І мені не подобається те, що бачу.

• Подобається Подобається x 1
  17. Юрій Винничук

Я так не нервував ще ніколи. В 2010, коли пер танком Овоч, я був спокійний, як слон. Бо що ми втрачали? Ющенко і так все проїбав, маючи офігенний стартовий капітал.
    А потім почалися тьорки, тушкування, перетікання.... Була коаліція – нема коаліції.
    Я голосував за Юлю. Але Бозя знає, що робить. Вона нам подарувала Овоча.
    І це був найкращий подарунок від неї. Бо якби виграла Юля, мали б ми ще 5 років пустоти. А так витиснули чиряк і пішли далі.
    Але зараз я в нервах. Бо, курва, за 5 років зроблено набагато більше, як за попередні 20 з лишнім. І це вже й на Заході зафіксували. І за це стільки прекрасних людей полягло.
    І все це просрати?
    Ну, так, якщо що, ми його скинемо. Але й примножимо Небесну сотню ще кількомастами самовідданих жертв.
    А ворог уже не такий дурний і буде діяти набагато рішучіше. Він уже знає, що від нас чекати.
    Ви впевнені, що нам вдасться?
    Стоїмо перед прірвою. Ключові питання: армія, мова, віра і геть від Москви – можуть тупо злетіти з повістки дня.
    Бо може прийти людина, для якої все це пса варте. Мовою не володіє, віра невідомо яка, до армії не має жодного стосунку, а Москва – це його бабло.
    І тут у мене зародилася думка...
    На нас знову суне Орда. Небезпечна, нахабна, брехлива і люта. Щоб знову не покласти сотні кращих наших синів під час наступного Майдану, мусимо креативити.
    Що робили наші предки, коли йшли на нас вороги?
    Били в дзвони! Як били дзвони Михайлівського під час останнього Майдану.
    Що заважає нашим церквам бити увесь день у неділю в дзвони?
    Це ж не агітація. Це просто дзвони.
    Це дзвони на сполох. Бо суне Орда.
    Биймо в дзвони, щоб не проспали ті, хто роздумує, хто не визначився, хто належить до тієї третини населення, яка не ходить на вибори.
    По кому цей подзвін? – спитаєш ти.
    Це подзвін по тобі, якщо проспиш.

18. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Надежды юношу питают (с)

а де твій аватар? :)