До завтрішнього вечора. Мені вже обридло читати одне і те ж. І реагувати на усе те. Краще займусь чимось дійсно корисним. Обговоримо результати екзіт-полів.
А я йду на дамбу, виріжу на завтра шутку. /шутка - це вербова гілка, котру освячують на Вербну Неділю/
По вашим твердженням, Порошенко вже програв. А чому ви не полишите його в спокоі і не напишете яке счасливе майбутнє чекає вас поперед
Ось так ви будете жити по новому! Конкурс на нового керівника податкової заблокують найближчим часом за тією ж процедурою, що й конкурс на керівника митниці. В день тиші отримав наступну інформацію: уже домовлено, що конкурс на голову податкової буде заблоковано. Ініціатори - ті самі, правда коло зацікавлених трохи ширше ніж минулого разу. Причина - ніхто з крупних тіньових гравців не хоче змін і сподіваються, що з новою владою вони домовляться про призначення своїх керівників. З точки зору піара, все будуть валити на провальну судову реформу Порошенка, хоча, кожен, хто хоч трошки розуміє це питання, розуміє, що головна причина в іншому. Це не просто гроші. Це кілька мільярдів доларів в рік. Vadym Denysenko
Якщо Волкер це заявляє від імені США, то вовке не довго сидіти на троні View: https://twitter.com/TarasBerezovets/status/1119589407869276160?s=20
Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко) Не можу не поширити: мій головний мотиватор на завтра)) Дуже сподіваюся, що нація, яка дала людству Сковороду (і два століття тримала його портрет по селянських і міщанських оселях, поруч із козаком Мамаєм і ТГШ!), не дасть знищити себе за допомогою електорального лохотрону, хай хоч якого масштабного й цинічного. Якісь рештки сковородинівської "християнської доброчесности" все ж мають спрацювати... #СавичСпаси Ростислав Лужецький І про КРАЇНУ... Густина "крику" збільшується, і недаремно! Вперше громадяни вирішують, чи втілити їм Оруела і Хакслі в реалі.. обрати собі голограму, яко протест проти реальності. Це стає свідченням поступової деградації демократії і права вибору у звичному розумінні слова для 20 ст.. На сцені 21ст. режисує ТЕХНОЛОГІЯ. Технологія тривала і продумана, про що довший час пишуть і голосять уми світу сього... Вся увага мас, як до джерела істини і віри, переходить у руки телевізороінстаграма. Форма подачі продумана, легка, розважальна, "нє напрягацца, ні в коєм случає". Виховується і підростає покоління, яке вже майже не спілкується наживо, все у віртуалі! Результат цього диявольського експерименту ми, та й і цілий світ, зараз скрушно спостерігаємо. Деталі і красоти цього видовища українці вже кілька місяців лицезріють, і проговорювати нюанси вже не має сенсу.. але що ще можна зробити? На ум мені приходить Григорій наш Савич Сковорода - один з найкращих тогочасних філософів та просвітників, а нашою сьогоденною мовою, геній-комунікатор, методика якого багато що змінила в тодішньому українському суспільстві і не тільки. Пісня, байка, розмова, лист, філософський трактат – всі форми передачі важливого меседжу, якими оперувало тоді людство, було ним задіяно "з уст в уста" і тільки так, з ясним розумінням результату і потраченого часу. (аж мені хочеться, як тепер модно, "здійснити квантовий стрибок" і пообписувати його цитатами метро і інші публічніі місця). Результатом Савичевої пасіонарності стало чільне місце біля Матері Божої мало не в кожній сільській хаті, яке потім слушно перейшло до Тараса Григоровича. Можна закинути про архаїчність такої методи, але вочевидь якраз навпаки! нинішня "технологічність" довела свою неадекватність.. що і нині пожинаємо! Корупція - це ми і навколо нас. І коли ми заносимо пальця, вказуючи на когось, в очікуванні змін, забуваємо, що на початку варт його розвернути до себе, бо Ти і є Україна, і вся відповідальність - це мільйони Я. Мус дорослішати, дорогі мої! 21 йдемо на дільниці, переконуємо і говоримо, тратимо час і енергію, віримо і надіємось, і не дай Боже втратити Україну! П.С. Зробив мотивуючий плакатик Шерте!
До речі. Вчора упустив. "У Вас, Петре Олексієвич, є дійсно багато досягнень: армія, мова, томос, безвіз. Але прийдемо ми і зламаємо всю цю систему!" Це його прямая цитата, шо бл незрозуміло.?
Плюсую. Уляна Дідич А тепер дуже серйозний допис про особисте. Ще зі студентських років у мене виробився дуже сильний принцип позитивної дискримінації. Його можна описати одним гаслом галицької кооперації початку 20 століття: "свій до свого по своє". Він полягає в тому, що якщо ти вибираєш, з ким мати справу, байдуже, бізнесову чи ще якусь, то між своїм і не своїм завжди вибереш свого. Послідовно й усвідомлено цього кодексу я дотримуюся останні років 20. Тільки поняття "свій" з часом суттєво еволюціонувало і звузилося. І задачі сильно змінилися. Особливо з приходом війни. Ці вибори змусили мене сильно перетрусити "своїх" з кола публічних осіб і волонтерів - тих, до чиєї думки прислуховуються. Так от, якщо ви не підтримали публічно на цих виборах Пороха, для мене ви більше не свої. Скоріш за все, я продовжуватиму з вами вітатися, і навіть розмовляти про погоду. Але я старатимусь не мати з вами справи. І суть не в тім, що у вас інша думка. Суть в тім, що в критичну мить, — а цих критичних митей у нас, схоже, попереду багато, — між долею держави і особистими емоціями/образою/політичною коньюктурою/партійною дисципліною ви вибираєте не долю держави. В умовах війни це рівнозначно зраді. І мені геть байдуже на ваші добрі справи, гучні гасла і навіть дуже логічні обґрунтування. Просто я знаю, що в критичний момент ви можете зрадити. А з такими в розвідку не ходять. #ссс
Щоби не мати на сумлінні, тіпа почав, а не закінчив, то от кешована веб-сторінка Получається, що Порошенко ще в 2015 році подібне говорив своїм власним писком Промова Президента у Цюріхському Університеті 20 січня 2015 року - 15:40
Хто дочитає, упізнає себе в одній із тих груп Журналіст «переодягнувся» фанатом Зеленського і дослідив онлайн світ «Зе-електорату»