Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

До завтрішнього вечора. Мені вже обридло читати одне і те ж. І реагувати на усе те. Краще займусь чимось дійсно корисним.
    Обговоримо результати екзіт-полів.

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А я йду на дамбу, виріжу на завтра шутку.

/шутка - це вербова гілка, котру освячують на Вербну Неділю/

3. По вашим твердженням, Порошенко вже програв. А чому ви не полишите його в спокоі і не напишете яке счасливе майбутнє чекає вас поперед

• Погоджуюся Погоджуюся x 1

4. View: https://www.facebook.com/100003741124345/posts/1536715683129788/

5. Ось так ви будете жити по новому!

Конкурс на нового керівника податкової заблокують найближчим часом за тією ж процедурою, що й конкурс на керівника митниці.

В день тиші отримав наступну інформацію: уже домовлено, що конкурс на голову податкової буде заблоковано. Ініціатори - ті самі, правда коло зацікавлених трохи ширше ніж минулого разу.

Причина - ніхто з крупних тіньових гравців не хоче змін і сподіваються, що з новою владою вони домовляться про призначення своїх керівників. З точки зору піара, все будуть валити на провальну судову реформу Порошенка, хоча, кожен, хто хоч трошки розуміє це питання, розуміє, що головна причина в іншому. Це не просто гроші. Це кілька мільярдів доларів в рік.
    Vadym Denysenko

6. Тепер зрозуміло з ким по дорозу silver bullet, cncmaster, medvedo. Та іншим. Я в іншому човні.
    FB_IMG_1555766476491.jpg

7. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Може тому, що щасливе майбутнє знову відкладається, на невизначений час.

8. Oksana Zabuzhko (Оксана Забужко)
    Не можу не поширити: мій головний мотиватор на завтра))
    Дуже сподіваюся, що нація, яка дала людству Сковороду (і два століття тримала його портрет по селянських і міщанських оселях, поруч із козаком Мамаєм і ТГШ!), не дасть знищити себе за допомогою електорального лохотрону, хай хоч якого масштабного й цинічного. Якісь рештки сковородинівської "християнської доброчесности" все ж мають спрацювати...
    #СавичСпаси

Ростислав Лужецький
    І про КРАЇНУ... Густина "крику" збільшується, і недаремно! Вперше громадяни вирішують, чи втілити їм Оруела і Хакслі в реалі.. обрати собі голограму, яко протест проти реальності. Це стає свідченням поступової деградації демократії і права вибору у звичному розумінні слова для 20 ст.. На сцені 21ст. режисує ТЕХНОЛОГІЯ. Технологія тривала і продумана, про що довший час пишуть і голосять уми світу сього...
    Вся увага мас, як до джерела істини і віри, переходить у руки телевізороінстаграма. Форма подачі продумана, легка, розважальна, "нє напрягацца, ні в коєм случає".
    Виховується і підростає покоління, яке вже майже не спілкується наживо, все у віртуалі! Результат цього диявольського експерименту ми, та й і цілий світ, зараз скрушно спостерігаємо.
    Деталі і красоти цього видовища українці вже кілька місяців лицезріють, і проговорювати нюанси вже не має сенсу.. але що ще можна зробити?

На ум мені приходить Григорій наш Савич Сковорода - один з найкращих тогочасних філософів та просвітників, а нашою сьогоденною мовою, геній-комунікатор, методика якого багато що змінила в тодішньому українському суспільстві і не тільки. Пісня, байка, розмова, лист, філософський трактат – всі форми передачі важливого меседжу, якими оперувало тоді людство, було ним задіяно "з уст в уста" і тільки так, з ясним розумінням результату і потраченого часу. (аж мені хочеться, як тепер модно, "здійснити квантовий стрибок" і пообписувати його цитатами метро і інші публічніі місця). Результатом Савичевої пасіонарності стало чільне місце біля Матері Божої мало не в кожній сільській хаті, яке потім слушно перейшло до Тараса Григоровича. Можна закинути про архаїчність такої методи, але вочевидь якраз навпаки! нинішня "технологічність" довела свою неадекватність.. що і нині пожинаємо!

Корупція - це ми і навколо нас.
    І коли ми заносимо пальця, вказуючи на когось, в очікуванні змін, забуваємо, що на початку варт його розвернути до себе, бо Ти і є Україна, і вся відповідальність - це мільйони Я.
    Мус дорослішати, дорогі мої!
    21 йдемо на дільниці, переконуємо і говоримо, тратимо час і енергію, віримо і надіємось, і не дай Боже втратити Україну!

П.С. Зробив мотивуючий плакатик :) Шерте!

9. До речі. Вчора упустив.
    "У Вас, Петре Олексієвич, є дійсно багато досягнень: армія, мова, томос, безвіз. Але прийдемо ми і зламаємо всю цю систему!"
    Це його прямая цитата, шо бл незрозуміло.?

10. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Буду слухати аудіобук "Імперія ангелів")

11. Плюсую.

Уляна Дідич
    А тепер дуже серйозний допис про особисте.

Ще зі студентських років у мене виробився дуже сильний принцип позитивної дискримінації. Його можна описати одним гаслом галицької кооперації початку 20 століття: "свій до свого по своє".
    Він полягає в тому, що якщо ти вибираєш, з ким мати справу, байдуже, бізнесову чи ще якусь, то між своїм і не своїм завжди вибереш свого.

Послідовно й усвідомлено цього кодексу я дотримуюся останні років 20.
    Тільки поняття "свій" з часом суттєво еволюціонувало і звузилося. І задачі сильно змінилися. Особливо з приходом війни.
    Ці вибори змусили мене сильно перетрусити "своїх" з кола публічних осіб і волонтерів - тих, до чиєї думки прислуховуються. Так от, якщо ви не підтримали публічно на цих виборах Пороха, для мене ви більше не свої.
    Скоріш за все, я продовжуватиму з вами вітатися, і навіть розмовляти про погоду. Але я старатимусь не мати з вами справи.
    І суть не в тім, що у вас інша думка.
    Суть в тім, що в критичну мить, — а цих критичних митей у нас, схоже, попереду багато, — між долею держави і особистими емоціями/образою/політичною коньюктурою/партійною дисципліною ви вибираєте не долю держави. В умовах війни це рівнозначно зраді. І мені геть байдуже на ваші добрі справи, гучні гасла і навіть дуже логічні обґрунтування. Просто я знаю, що в критичний момент ви можете зрадити. А з такими в розвідку не ходять.

#ссс

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

АМ - Житомирщина?

13. ІгорМ

Щоби не мати на сумлінні, тіпа почав, а не закінчив, то от кешована веб-сторінка
    Получається, що Порошенко ще в 2015 році подібне говорив своїм власним писком

Промова Президента у Цюріхському Університеті
    20 січня 2015 року - 15:40

14. ІгорМ

І шо? о_О:scratch_one-s_head:

@Мих, ви в порядку?

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

клас!

Все нормально.

16. Мих