То є так. Бо першою метою кацапів був саме Харків. Вони діяли за історичними кальками. Але не врахували кількох дуже важливих речей, яких у кальках не було. Згоден про рибок. Бо він триватиме. Петро Олексійович сприяв черговій поразці, але то таке.
Згоден. Коли перед приїздом підрозділу з Вінниці під захопленою держадміністрацією зібрався проукраїнський мітинг, то кордон харківської мусорні стояв спинами до усіх тих моторол, що засіли у будинку. Охороняли їх. Усі верхні поверхи будівлі також були напхані мусорнею, мерехтіли у вікнах. Це був своєрідний мусорський бунт. Який подолали виключно за допомогою Вінницьких співпрацівників. Більше того - уйобани у касках виходили з захопленої держадміністрації, обходоли мітингувальників, заходили їм з тилу, де також блукали деякі мусори, віталися із тими за руку та спільно йшли до кав'ярні у парку поруч. Все було дуже зрозуміло та прозоро. Ну, люди з державними прапорами постояли, подивилися на все це, дехто отримав травм від кинутих з боку захопленої будівлі важких предметів, та й розійшлися. А замість них під'їхав "Ягуар" з Вінниці та питання було вирішене.
Так.. Ви забули, що Слобожанщина закінчувалась під Курськом, Білгородлм і Воронежем. А Донецький край за Ростовом. До 1933 року. А потім були закриті всі украіномоіні школи, театри інститути і територія включена до складу рфср.
Може і так, Ігорю. Дивний час зараз. Але таке повинно було колись статися, що система, залізобетонна система, яка ліпила мільярдерів з тих, хто залізав на Банкову по домовленості сильних світу цього, не давала збоїв ніколи, і тут дала збій. І людям запропонували тут ж конхфетку з гімном - голосування за менше зло - а вони взяли і не погодились! Команда Зе явно ж не очікувала цього, і все ліпиться на колінці. Буде важко, але щось буде. Зараз ідуть до них і радять, пропонують допомогу то в одному, то в другому...Порошенко олігарх точно такий, як і Фірташ, як і Коломойський, як і Ахмєтов. Їх Бог - доллар. Ніякого Бога більше там нема. Нащо можна сподіватися?
Дайте посилання на закон, згідно з яким кандидат в президенти має здавати аналізи. А на дебати згідно з законом будь-який з кандидатів має право не прийти. Тоді його час використовує інший кандидат. Що вчора і мало місце. Для мене в першу чергу Україна має стати правовою державою, коли закон - для всіх один. Не впевнений, що цього доб"ється Зеленський, але при Порошенкові цього не трапилось дотепер, і не трапиться в майбутньому.
А ну розкажіть нам про ту бідну зелену церковну мишу з офшорами, котра не платить податків в Україні, як вона зробить вас багатою чи народ Украіни, чи Коломойського і себе.
Особливо коли сюди повернеться Портнов з Лукаш. Отоді ми станемо дійсно правовою державою. На рівні Сомалі.
Страна. юа розповіла, як в 2015 році Порошенко послуговувався словом "повстанці" для назви бойовиків і як сьогодні бариги підчистили від того слова архіви АП. Не знаю, чи це фейк, чи не фейк, /мені воно нафік не потрібно/, але якщо хтось хоче - то прошу
У Вас є підтвердження того, що Портнов і Лукаш повернуться у владу? Чи знову бла-бла? Я особисто сподіваюсь, що повернеться Саакашвілі. А Сакварелідзе знову стане прокурором. Побачимо, чиє справдиться. ЗІ (в сторону: Зараз із кулєга із Пензи прибіжить заперечувати)
Для тех, кто не отбивает дупля, кто такие повстанцы. Это точно не кадровые военные другой страны. А голосовать конечно, может каждый как хочет. Только не нужно потом нам и заикаться о том, что вы националисты, что вам дорога память УПА, что для вас в приоритете национальная идея. Проблема Зеленского не в том, что он читал с листочка. Проблема в том, что написанное у него и у его "молодой команды" не вызвало никаких противоречий. Люди просто не имеют ни малейших знаний в истории Украины. Белый лист. Они не знают НИ-ЧЕ-ГО. И это тоже само по себе не проблема. Проблема в том, что в этих вопросах, Зеленским будут рулить другие люди. Помните такого Табачника? Так вот у Зеленского будет свой Табачник. И возможно не один. Потому что там везде белый лист. Везде кроме того, что касается квартала 95 и некоторых моментах телевидения. А учиться времени не будет. Да и желания не будет. Этот тип людей необучаемый. «Я и так все знаю». Эффект Даннинга — Крюгера. Поэтому приготовьтесь сражаться за память ваших предков. Приготовьтесь сражаться и страдать. Потому что из вас всех опять будут делать "Иванов родства не помнящих". Люди вне политики, вне истории, над нацией, над страной. «Люди мира», которым в принципе плевать на вас всех. Если что-то пойдет не так, поедут в Москву смешить других людей. Тех, которые прислали нам «повстанцев в Крым» и «повстанцев ДНР и ЛНР». И вот эти вот "повстанцы ЛНР и ДНР" будут теперь из каждого телевизора и утюга. Потому что телевизор, это единственное в чем понимает Зеленский и его команда. А про российскую агрессию забудьте. И забудьте, что вы убивали солдат страны агрессора. Оказывается, вы убивали повстанцев. Нет никакой агрессии. Нет никакого оккупированного Крыма и Донбасса. Есть повстанцы. А еще есть волонтеры, которые помогали воевать с "повстанцами". А еще есть депутаты, которые принимали закон о деокупации Донбасса. Они тоже приняли закон, по которому убивали повстанцев. Так что приготовьтесь. "Веселі брате, часи настали". Roman Donik
У Порошенко закон був ворогам, а друзям було все. Він свій римський профіль на бордах виставив маючи себе за копію Людовика ХІV, бо в його виступах "государство-это Я" читається прозоро. "Що може бути краще наших друзів?Тільки їх жони!" - казав Людовик, відправляючи в Бастілію чоловіка своєї коханки. Порошенко десь подібне теж зробив з своїм закадичним другом Саакашвілі. Якого видворяли як собаку, навіть на пол клали і руки заламували екс-президенту.
От тому я і кажу - тре кожному українцю ЖИТИ ПО НОВОМУ, і в результаті вся країна буде ЖИТИ ПО НОВОМУ. З грубшого (с)