Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Писав ще перед І туром, голос за Порошенка може бути тільки як за "менше зло", звичайно, Бойко тут би був ідеальною кандидатурою, але, не на тих бочку котили, панове порохоботи, було від вас тільки очорнення Тимошенко, Гриценка, Смєшка... Тепер, хоч голосуй за "менше зло" Прошенка, все одно переможе Зеленський.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Що означає крилата фраза: «благими намірами вимощена дорога в пекло»?

3. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Повстанцями чи ополчєнцами називали ленерівських вояк в українських новинах довго. Потім сепаратистами,потім терористами, потім просто "ворожі війська". Назви були різні. То не суть важно - важно, що про них він не казав нічого гарного. Он Герой України, яку з помпою нагороджував сам чинний, їздила з ними вести теревені. Так що тепер - хай Порошенко просить пробачення за свою грубу помилку?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  4. Покажіть видання, які так іх називали. Ссилки?

5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Не з сепаратистами та не з повстанцями.
    Війна йде з кацапами та їхніми колаборантами.

6. За те що звільнив пів Донбасу? За те що ви сидете собі в Харкові і не боітеся обстрілів? Груба помилка його і наших солдат, що вони зробили все, щоб ви невідчули запаху війни і відсунули війну подальше від вас.

Останнє редагування: 20 кві 2019
  7. cncmaster

Ну, недополковник вже не потрапив до другого туру.
    Можеш вже забути про нього, пиздатий.

А требе було що?

8. Якщо це усвідомлення, що воюєм з кацапами та іх маріонетками, міцно сиділо в голові кожного, вони б ніколи не вибрали собі того, хто назвав маріонеток повстанцями на 5 роцівійни. Тут Ізраіль згадували. Вони воюють вже десятки років. І немає втоми. Скільки часу єврей Зеленський був би кандидатом в Ізраілі, якщо б на Хамас чи інші терористичні групи сказав повстанці?

9. medwedo berlogsoni

Ні, це я про Ваше порушення закону про вибори, коли в останній день перед голосуванням заборонено агітувати чи контрагітувати. Але Ви вважаєте, що ці дії оправдані, бо йдуть, на Вашу думку, на благо України.
    До чого призводить підхід "закон - дишло", людство неодноразово пересвідчувалось.
    Ваші марні прагнення переконати тут невелику групу людей нічого не дадуть. А Ви порушуєте закон. І повинні це усвідомити. І штовхаєте інших на порушення, коли вони починають Вам заперечувати. Та ще й Пенза вам підспівує.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Читайте закони, а не маніпулюйте.

11. cncmaster

Чому ти це питаєш саме в мене?

12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Та сміх ті всі ваші зашквари. Я від порохоботів вже ніяких новин не чекаю, усвідомте. Та ще і така тупа дурість - нащо забезпеченій жінці встрявати в такі шпіонські ігрища, коли вона живе на території України і доходний бізнес тут має? Знаю, що далі буде, що Зе - племінник Путіна.
    І надалі: ви стільки напороли усього, починаючи з бредових наклепів на Анатолія Степановича, що було б дивно, якби я оставалась такою наівною і вам хоч у чомусь повірила.Тому не звертайтеся до мене, не трать вже, куме, сили.
    І вкотре: мені байдуже перемога когось з них. Хоча бачу, що з Зе може хоч закон про зняття недоторканності та закон про імпічмент з'являться?

13. Перепост лайф-ньюза з проханням повідомляти за рублі про переміщення українських військ - случайность
    Ебонітові палочки беркуту якими б'ють майданівців - случайность
    Насмішки над армією - случайность
    Виступ в будинку культури в окупованій Горлівці в день коли вбили Рибака - случайность
    Відвідини москви і зйомки пропагандистського кіно там - случайность
    Отримання бабла з бюджету кремля - случайность
    Порівняння України з повією - случайность
    Ставання на коліна перед х-лом - случайность
    Перенесенння кордону російською армією - случайность
    Українофоби в команді - случайность
    Азарови, Портнови топлять за тебе - случайность
    Вся російська пропагандистська машина працює на тебе - случайность
    Вся вата за тебе - случайность
    Перегляд мовних квот - случайность
    Відмова від НАТО - случайность
    Обіцянки виплати пенсій на окупованих територіях - случайность
    Обіцянки оподаткувати заробітчан - случайность
    "повстанци днр" - случайность
    Либитися і корчити мармизи під час виконання гімну - случайность
    Я тебе нічего не должен - случайность.
    Це все случайность.

Завтра вирішальний бій.
    І я йду на дільницю з спокійною душею.
    Бо я зробив все що від мене залежне, щоб Україна не стала Малоросією.
    При Порошенкові цей ризик дорівнює нулю. А інші ризики (корупції, наприклад, теж менші)
    А при його опонентові це "случайность".

І май на увазі, це буде на твоїй совісті і ти від цього ніколи не відмиєшся.

Mason Lemberg
    І тут я з Mason повністю згоден.

14. Просте питання хто його прийме? Проект находиться в парламенти вже два скликання.

15. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

А я от думаю, що Зє спеціально сказав це "повстанці ЛНР"

Вже майже добу бариги і порохоботи мають про що говорити, можуть випустити пару, жовч і сечу. Бо тота суміш може їм вдарити в голову, і фік знає, у що це виллється. Там в штабах тоже не простачки сидять /принаймні в одному штабі це вже точно/

А так мусолять порохоботи "повстанців" і "жєну-наводчіцу" - чистий спокій і для По і для Зє

Про Бєнін банк ще говорять, чи нє?
    А про Медведчука?

16. medwedo berlogsoni

В цьому - велика заслуга Авакова. При всій неоднозначності цієї фігури. В Харкові швидко підчистили гастролерів з Росії.

17. cncmaster

Він іде останні п'ять років. Але мало хто це помічав.

18. І знову вас спасала Західна Украіна, а саме ягуар з Вінниці.

19. medwedo berlogsoni

І чомусь уже майже добу не чути, що Зеленський - сцикун. Прийшов, сказав у вічі, що мав сказати і пішов.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
а де твій аватар? :)