Дуже просто - @Мих, ви чомусь назвали Львів "патріотичним", а файне місто Житомир "ніяким" Я й питаю - Парасюк патріот чи ні? А ви обізвали його ідіотом. @Мих, а багато ще на львівщині таких людей, як Парасюк?
Виборці Зе, ви просто зобов'язані завтра внести всі свої заощадження в Приватбанк. По-приколу. Адже ви вірите на слово Коломойському і Зеленському. І нічого ж страшного немає в дефолті, як сказав Беня.
Ну ви ж житомирянин прирівняли патріотизм до зубожіння. А це різні поняття. За гроші він великий патріот - може порвати прапор Росії під амбасадою. Копати дверки автівки якогось чиновника. А якщо включити мозги = їх там нема. Він не патріот, бо він керована особа непатріотичними силами.
окружний суд відмінив націоналізацію Приватбанку, Порошенко скликав СНБО -------------------------------------- мабуть сюжет такий... Коломойський розраховує, що після виборів вартість його (заарештованих) підприємств зросте... і це дасть змогу розрахуватися з державою за вкладені при націоналізації у Приватбанк 5 млрд.доларів і ще й 2 мільярди заробити
@Мих, не вигадуйте. Я спитав - чому ви назвали Львів "патріотичним", а файне місто Житомир "ніяким"? Ви стверджуєте, що Парасюк був на Майдані Гідності за гроші? Що таке "непатріотичні сили"?
Про Парасюка маю сумніви, вискочив на сцену майдану і сказав про штурм - так міг вискочити і сказати такі слова хто завгодно, але не всіх випускали на сцену, та і Янукович складав речі і збирався втікати задовго до цього. //Ось вам і все. Додаємо весь цей електорат до відсотків, які набрав Порох і маємо перемогу Пороха, а так.... ласкаво просимо - в болото. // Народ не сліпий, від чого такий рейтинг, від того, що політОЛУХИ типу Цибулька і Тарася Чорновола кричать, що Путін нападе, рейтинг не підніметься. Боялися ІІ туру Тимошенко/Зеленський, а Зеленський перемагає, як Тимошенко, так і Порошенка.
Як сказав колись один чиновник міськ.ради, що от є робочі місця, є Фуджікура, а цьому чиновнику слабо звільнити своє робоче місце і піти працювати туди? Кому цікаво, можете почитати відгуки про цю контору і як там працюють, я особисто чув багато негативу про цей завод.
Зеленский представил команду (якась неправильна назва... Слуга народу... слово оце "слуга" хоч і народу, але звучить як лакей... для фільму ще ладно, але для партії несолідно )
в точку всі чекають на виборах появи того нового обличчя, уже не помічаючи, що «в реалі» таких облич повно, що нинішній український уряд – це «уряд 40-літніх», що запущені реформи в багатьох галузях уже встигли дати свої плоди і там, де до 2013 року їхалося по країні в вагоні «Інтерсіті» ледь не самотою, сьогодні курсують по три-чотири рейси денно, і всі переповнені – бізнес, внутрішній туризм, рух, життя! – але по телевізору кажуть, що все в нас препогано, гірше й бути не може, і якщо вам особисто не так уже й погано, ви починаєте чутися винуватим і солідаризуєтеся з невидимими вам «покривдженими владою»: як казала моя старенька сусідка, що також голосувала «проти Порошенка» (так у її віковій групі перекладається «за Зеленського»), – «мені то ще сяк-так, але ж треба й про інших думати!..» Оксана Забужко про вибори президента України і «казус Зеленського»