Хм, а це ж у нас вперше так щоб в один день стільки виборів: - референдум про Незалежність (проголосував за Зеленського - закреслив Україну і лишив Малоросію чи УРСР), - перепис населення здатного мислити і усіх інших (здатні мислити розуміють, що усі мінуси Пороха - ніщо у порівнянні із втратою державності), - чекін тих, хто не бажає з власної кишені фінансувати олігархічно-регіональський спрут і... тих, кого роззують під хіхікалки примітивного гумору. - перекличка тих, хто проти поліцейського режиму (розгулу тітушек, фільтраційних таборів і суддівського свавілля) і тих, хто свободи міняє на обіцянку халяви. - вибори між президентом і лялькою, якою будуть рухати власники. Все в одному. Бути чи не бути, ось в чому питання. Віталій Гайдукевич
Я в таком возрасте, когда Ельцин еще был политиком страны, в которой я жил. Как Ельцина попёрли из власти, как от потом триумфально вернулся, как падал с моста в речку, как пьяным проспал Исландию. Всего не упомню. Я просто в силу своего возраста интересуюсь происходящим в России. Есть во мне что-то советское, но хорошее . То что Вам не нравится Невзоров, можно было и не говорить. Это понятно. Я люблю юмор и сатиру. И мне иногда интересно слушать Невзорова с его грубым, иногда пошлым юмором. Иногда - очень удачным, иногда - не очень. Касательно Кличко. Кличко учился в школе в Киеве, Кличко живет в Киеве. Кличко - неплохой мэр. Ошибки в украинском языке бывают практически у всех. Речь не о них. Я повторяю, мне просто было интересно доказать, что Вы - не тот, за кого себя здесь пытаетесь выдать. Откуда - не говорите, зарегистрировались специально, чтобы принимать участие в дискуссии и агитировать за Порошенко и против любых других. В комплексе с тем, что Вам не нравятся российские либералы, легко догадаться, что Вы здесь на службе. В выходные дни Вас нет. Вечером Вас нет. Только в рабочее время. Упреждая вопрос, почему я в онлайне в рабочее время, отвечаю - я пенсионер. Мне можно. Хотя иногда ещё и работаю.
Холодний квітень 2019 Суди вирішили зіграти на випередження. Нагадаю, що це ті самі знамениті окружні суди імені Портнова, основа корупційних схем в Україні від часів Януковича і донині. Наші народні обранці трималися за них до останнього. Вони були готові завалити усе, від бюджету до євроінтеграційних законів і реформи армії ,аби лиш ніхто не чіпав окружні суди. Такий депутатський шантаж поставив державу в патову ситуацію. І ось тепер суді вирішили відігратися. Них є купа поважних причин. Судді у нас рекордсмени по незаконному збагаченню. Тому за принципом про "ворона ворону" цю статтю прибрали. І зараз вони відчуваючи можливість того що Порошенко в разі перемоги може лавочку прикрити, приймають купу химерних рішень. Відпускання Савченко і Рубана (не встигли розглянути), зняття арешту із коштів Януковича (?), Приват ("дякую жителям Кривбаса"), припинення конкурсу на голову митної служби (привіт Добродомову)... Це відкритий саботаж. Ворог іде ба-банк. Ну-ну. Коли усе полетить шкереберть, вони в своїх маєтках потраплять першими під заміс. Не встигнуть і попрощатися із своїми "голландцями" та китайськими дінастійними вазами (судді і прокурори в Україні найактивніші скупники колекційних творів мистецтва і старовини). Іван Хомяк
Мы все учились понемногу чему-нибудь и как-нибудь.(с) А мне было интересно доказать, что по вашим критериям вы - россиянин, половина форума россияне, Кличко россиянин. Это откровенная ложь, я здесь и в выходные был и по вечерам. У меня есть жизнь вне интернета и в выходные я могу уехать за город, пойти в гости, принять гостей. Извините за то, что не провожу жизнь на форуме. Пенсионер программист? Ассемблер?))
) Це рівною мірою стосується й любителів Петра Олексійовича. Теж схиляюся до такої думки. Чуваки вже зловили кураж.
Когда-то был и Ассемблер, и FoxPro и чего только не было. А для нынешнеого объектно-ориентированного нужны молодые мозги. Я так, по мелочам подрабатываю. Не программирую серьезно. Вы лучше скажите, в каком городе живёте. Что Вас потянуло аккурат в первые дни избирательной кампании на украинские политические дискуссии. Хотя бы Навального поддерживаете?
Я поддерживаю Порошенко. Для меня эти выборы важны, а не выборы какого-то Навального. Кто ваши заказчики и какие именно работы делаете?
Можна мені на це питання не відповідати? Це не стосується обрання президента України. Вилікував геморрой, якщо Вас цікавить. Російською - почечуй. (Можете добавити до фактів, що підтверджують моє росіянство).
Ну що? Нових олич забаглося? А як вам, панове зе-країнці, така постать, як Олег Дубина? Новизна аж пре - він ще при Брєжнєві починав. Ну й потім пройшов усі славні етапи зоряного шляху. Знаходив собі місце при багатьох прем'єрах та президентах.І в директорах, і в віце-прем'єрах походив, був заступником секретаря РНБО при Кучмі, очолював НАК "Енергетична компанія України", а потім і до голови правління НАК "Нафтогаз " доробився. Усе б свідчило про постать дуже пронафталіненої, але класичної постаті з такого вже далекого й призабутого минулого. Скрізь побував, усе знає, усім встиг трошки поуправляти... Досвіду - вагон, аж дивно, що ніхто скористатися не прагнув, навпаки, якимись кримінальними справами лякали. А отут і починається усе цікаве. Бо куди не глянь, скрізь потім якісь проблеми вилазили - отакий безцінний кадр, без участі якого може й не вдалося б так остаточно добити українську економіку. Але увійшов пан Дубина в історію країни двома епізодами. Найперше, це ж саме він, а не персонально Тимошенко, підписав грабіжницькі газові домовленості з Росією. Потім, наразившись на гнів президента Ющенка, виправдовувався, що обманула його Жуля Володимирівна. А при Януковичі проти неї навіть встиг якісь покази дати в судовому процесі. Але ж брехня це все. Бачив і знав Дубина детально президентські директиви.І знав, що не має права підписувати угоду. Міг вилетіти з Москви, але проконсультувався й усе підписав. Досі відхаркуємо ту їхню спільну з Тимошенко зраду. А вдруге відгукнувся Україні Дубина, коли вже після перемоги Януковича, в останні тижні свого в Нафтогазі й Тимошенко в уряді головування, віддав в управління Ігорю Коломойському Укрнафту. А це вже зовсім свіжа історія, думаю, що ніхто не забув, як олігарх завдяки подарунку Дубини викачував з компанії, в якій держава мала більшість, мільярдні кошти, не залишаючи нічого справжнім власникам - українському народу. Як там у них кажуть: "Долг платєжом красєн". Зараз Олег Дубина - особа безпосередньо приставлена до тупенького й залежного кандидата Зеленського, оголошений його основним радником, а за даними багатьох різнопланових джерел, у випадку виграшу Зеленського має стати секретарем РНБО. Отака баєчка складається, любі мої, і з новими обличчями, і з прозахідним курсом, і з економічним та соціальним розвитком... Ну-ну. На фото бачимо двох давніх друзів і партнерів: Олега Дубину та голова Газпрому Алєксєй Міллер: "Настоящую дружбу не сломят ни годы, ни границы." Хороший у нас може бути головний захисник державності, цілісності та суверенності... Тарас Чорновіл