Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Good man

Good man Обычный человек

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:
    Санитары, кто пациентку на волю выпустил?

• Тупо Тупо x 3
  2. Good man

Good man Обычный человек

Ага, значит меня игнорируют так, что читают и ставят оценку. :haha::haha::haha::haha:

• Тупо Тупо x 1
  3. Хм, а це ж у нас вперше так щоб в один день стільки виборів:

- референдум про Незалежність (проголосував за Зеленського - закреслив Україну і лишив Малоросію чи УРСР),
    - перепис населення здатного мислити і усіх інших (здатні мислити розуміють, що усі мінуси Пороха - ніщо у порівнянні із втратою державності),
    - чекін тих, хто не бажає з власної кишені фінансувати олігархічно-регіональський спрут і... тих, кого роззують під хіхікалки примітивного гумору.
    - перекличка тих, хто проти поліцейського режиму (розгулу тітушек, фільтраційних таборів і суддівського свавілля) і тих, хто свободи міняє на обіцянку халяви.
    - вибори між президентом і лялькою, якою будуть рухати власники.

Все в одному.
    Бути чи не бути, ось в чому питання.

Віталій Гайдукевич

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я в таком возрасте, когда Ельцин еще был политиком страны, в которой я жил.
    Как Ельцина попёрли из власти, как от потом триумфально вернулся, как падал с моста в речку, как пьяным проспал Исландию.
    Всего не упомню. Я просто в силу своего возраста интересуюсь происходящим в России. Есть во мне что-то советское, но хорошее :) .
    То что Вам не нравится Невзоров, можно было и не говорить. Это понятно. Я люблю юмор и сатиру. И мне иногда интересно слушать Невзорова с его грубым, иногда пошлым юмором. Иногда - очень удачным, иногда - не очень.
    Касательно Кличко. Кличко учился в школе в Киеве, Кличко живет в Киеве. Кличко - неплохой мэр.
    Ошибки в украинском языке бывают практически у всех. Речь не о них.
    Я повторяю, мне просто было интересно доказать, что Вы - не тот, за кого себя здесь пытаетесь выдать. Откуда - не говорите, зарегистрировались специально, чтобы принимать участие в дискуссии и агитировать за Порошенко и против любых других.
    В комплексе с тем, что Вам не нравятся российские либералы, легко догадаться, что Вы здесь на службе. В выходные дни Вас нет. Вечером Вас нет. Только в рабочее время.
    Упреждая вопрос, почему я в онлайне в рабочее время, отвечаю - я пенсионер. Мне можно. Хотя иногда ещё и работаю.

5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Ні, тут хитріша тактика. Пиздатий агітує проти Порошенка, однозначно

6. Скоро по всій країні
    167933.jpg

• Тупо Тупо x 1
  7. Холодний квітень 2019
    Суди вирішили зіграти на випередження. Нагадаю, що це ті самі знамениті окружні суди імені Портнова, основа корупційних схем в Україні від часів Януковича і донині. Наші народні обранці трималися за них до останнього. Вони були готові завалити усе, від бюджету до євроінтеграційних законів і реформи армії ,аби лиш ніхто не чіпав окружні суди. Такий депутатський шантаж поставив державу в патову ситуацію.
    І ось тепер суді вирішили відігратися. Них є купа поважних причин. Судді у нас рекордсмени по незаконному збагаченню. Тому за принципом про "ворона ворону" цю статтю прибрали. І зараз вони відчуваючи можливість того що Порошенко в разі перемоги може лавочку прикрити, приймають купу химерних рішень. Відпускання Савченко і Рубана (не встигли розглянути), зняття арешту із коштів Януковича (?), Приват ("дякую жителям Кривбаса"), припинення конкурсу на голову митної служби (привіт Добродомову)... Це відкритий саботаж. Ворог іде ба-банк. Ну-ну. Коли усе полетить шкереберть, вони в своїх маєтках потраплять першими під заміс. Не встигнуть і попрощатися із своїми "голландцями" та китайськими дінастійними вазами (судді і прокурори в Україні найактивніші скупники колекційних творів мистецтва і старовини).

Іван Хомяк

8. Good man

Good man Обычный человек

Мы все учились понемногу чему-нибудь и как-нибудь.(с)

А мне было интересно доказать, что по вашим критериям вы - россиянин, половина форума россияне, Кличко россиянин.
    Это откровенная ложь, я здесь и в выходные был и по вечерам. У меня есть жизнь вне интернета и в выходные я могу уехать за город, пойти в гости, принять гостей. Извините за то, что не провожу жизнь на форуме. :)))
    Пенсионер программист? Ассемблер?))

9. medwedo berlogsoni

Не зніме.

10. cncmaster

) Це рівною мірою стосується й любителів Петра Олексійовича.

Теж схиляюся до такої думки. Чуваки вже зловили кураж.

Останнє редагування: 18 кві 2019
    • Креативно Креативно x 1
  11. medwedo berlogsoni

Когда-то был и Ассемблер, и FoxPro и чего только не было. А для нынешнеого объектно-ориентированного нужны молодые мозги. Я так, по мелочам подрабатываю. Не программирую серьезно.
    Вы лучше скажите, в каком городе живёте. Что Вас потянуло аккурат в первые дни избирательной кампании на украинские политические дискуссии.
    Хотя бы Навального поддерживаете?

12. Good man

Good man Обычный человек

Я поддерживаю Порошенко. Для меня эти выборы важны, а не выборы какого-то Навального.
    Кто ваши заказчики и какие именно работы делаете?

• Безграмотно Безграмотно x 1
  13. medwedo berlogsoni

А я так взагалі Привату винен. Зранку в кредит встиг комуналку проплатити.

14. 22 квітня у всіх банкоматах Приватбанку

FB_IMG_1555593327113.jpg

• Тупо Тупо x 2
  15. medwedo berlogsoni

Можна мені на це питання не відповідати? Це не стосується обрання президента України.
    Вилікував геморрой, якщо Вас цікавить. Російською - почечуй. (Можете добавити до фактів, що підтверджують моє росіянство).

16. cncmaster

• Смішно Смішно x 1
  17. FB_IMG_1555594226994.jpg

Ну що? Нових олич забаглося? А як вам, панове зе-країнці, така постать, як Олег Дубина? Новизна аж пре - він ще при Брєжнєві починав. Ну й потім пройшов усі славні етапи зоряного шляху. Знаходив собі місце при багатьох прем'єрах та президентах.І в директорах, і в віце-прем'єрах походив, був заступником секретаря РНБО при Кучмі, очолював НАК "Енергетична компанія України", а потім і до голови правління НАК "Нафтогаз " доробився. Усе б свідчило про постать дуже пронафталіненої, але класичної постаті з такого вже далекого й призабутого минулого. Скрізь побував, усе знає, усім встиг трошки поуправляти... Досвіду - вагон, аж дивно, що ніхто скористатися не прагнув, навпаки, якимись кримінальними справами лякали.

А отут і починається усе цікаве. Бо куди не глянь, скрізь потім якісь проблеми вилазили - отакий безцінний кадр, без участі якого може й не вдалося б так остаточно добити українську економіку. Але увійшов пан Дубина в історію країни двома епізодами. Найперше, це ж саме він, а не персонально Тимошенко, підписав грабіжницькі газові домовленості з Росією. Потім, наразившись на гнів президента Ющенка, виправдовувався, що обманула його Жуля Володимирівна. А при Януковичі проти неї навіть встиг якісь покази дати в судовому процесі. Але ж брехня це все. Бачив і знав Дубина детально президентські директиви.І знав, що не має права підписувати угоду. Міг вилетіти з Москви, але проконсультувався й усе підписав. Досі відхаркуємо ту їхню спільну з Тимошенко зраду.

А вдруге відгукнувся Україні Дубина, коли вже після перемоги Януковича, в останні тижні свого в Нафтогазі й Тимошенко в уряді головування, віддав в управління Ігорю Коломойському Укрнафту. А це вже зовсім свіжа історія, думаю, що ніхто не забув, як олігарх завдяки подарунку Дубини викачував з компанії, в якій держава мала більшість, мільярдні кошти, не залишаючи нічого справжнім власникам - українському народу.

Як там у них кажуть: "Долг платєжом красєн". Зараз Олег Дубина - особа безпосередньо приставлена до тупенького й залежного кандидата Зеленського, оголошений його основним радником, а за даними багатьох різнопланових джерел, у випадку виграшу Зеленського має стати секретарем РНБО. Отака баєчка складається, любі мої, і з новими обличчями, і з прозахідним курсом, і з економічним та соціальним розвитком... Ну-ну.

На фото бачимо двох давніх друзів і партнерів: Олега Дубину та голова Газпрому Алєксєй Міллер: "Настоящую дружбу не сломят ни годы, ни границы." Хороший у нас може бути головний захисник державності, цілісності та суверенності...
    Тарас Чорновіл

а де твій аватар? :)