Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Дело не в русском языке, а в том, откуда человек пишет. Можно писать и из Хабаровска, но честно указать, что ты - из Хабаровска.
    Мне интересно было просто по косвенным признакам убедиться, что Вы не живёте в Украине и никогда в Украине не жили. Это раз.
    Второе - Ваши политические предпочтения. Латынина Вам не нравится, Белковский Вам не нравится, российские либералы, по-Вашему двуличны. Таким образом кристально вырисовалось Ваше предпочтение. Оно - пропутинское.

Поэтому откройте хотя бы личико, откуда пишете. Я, например, из Киева, с Троещины, где большинство в первом туре набрал Зеленский. Я голосовал за Гриценко, и считаю, что это был бы лучший вариант для Украины. Но технологией у него забрали много голосов. Смешко, во-первых, грязные приемчики типа "Грицацуева", "недополковник" - во-вторых.

Поэтому имеем сейчас Зеленского, кота в мешке, который впрочем, неглупый человек, сделавший себя (селф-мейд-мен).
    Зеленский избрал правильную тактику: имея большинство голосов, которые ему обеспечили (невольно) Порошенко и его команда, до поры до времени из мешка не высовываться.

Иногда, высунув голову из мешка, просит Порошенка пописать в баночку, и тот немедленно соглашается. Просит прийти на стадион, и Порошенко на стадионе радует народ вокалом (я лично не слышал ни в телепередаче, ни в ютьюбе, поэтому не знаю, было ли это а капелла или в сопровождении симфонического оркестра).
    (Невольно вспомнилась вчерашняя передача с Невзоровым, где он довольно интересно связал рекламирование Аллой Пугачёвой слабительного средства с вокалом некоторых российских певиц. Какими частями поют певицы, приняв слабительное).

Но, я уверен, Порошенко пел на стадионе ртом.
    Когда то Ельцин плясал на сцене и даже дирижировал. Тоже вспомнилось.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Та йди вже нє мєльтєши

4. Не кожному дано визнати свою неправоту. Це дано тільки сильним особистостям.. Ось Lanktocha ..ніколи не визнає, що писав тут всяку ху@ню. І далі буде писати я чув, я бачив, хтось десь сказав ітак по кругу. Не дано людині.

5. cncmaster

Можуть і знову з першого туру почати.

6. 5 років некритичного споживання ворожої пропаганди, нерозпізнавання пропаганди, що її замасковано під "боротьбу з корупцією", "свободу слова", "продовження справи Майдана" - роблять з громадянина овоч.

Ну, спробуємо ще раз підсумувати.

5 років "розкрадання армії" перетворюють 5000 голих і босих бійців, що їх годують, одягають та лікують волонтери, на 10-ту за силою армію Європи, із сучасним озброєнням, спорядженням, гуртожитками та ін.

5 років "мародерства" в "Оборонпромі" дають "Вільху", "Нептун", "Квітник", "Берест" та іншу високотехнологічну зброю.

5 років "страшної корупції" забезпечують повний перехід державних закупівель у прозору систему електронних аукціонів, що, в свою чергу, забезпечує економію мільярдів бюджетних гривень; приносить в бюджет дівіденди від компаній на кшталт "Укрнафти", котрі їх ніколи не сплачували.

5 років "знущання з простого народу" призводить до підвищення мінімальних зарплат (як наслідок - переходу зарплат з тіньових у білі), підвищення пенсій, відпрацювання системи субсидій, зростання майже вчетверо місцевих бюджетів.

5 років "офшорів" Президента знаменуються сплатою лише у 2018 році 2 млрд. грн до бюджету від "Рошен" та 1,2 млрд. грн на потреби АТО.

5 років "розвалу банківської системи Гонтаревою" відгукуються доларом, що підскочив у 2015-му, впав, трохи посмикався і 2 роки сидить собі здебільшого у коридорі 26-28, і що характерно - не падає разом із російським рублем. (І до речі - хто коли останній раз чув про "обнальників"?).

5 років "домовленостей з Путіним" та "небажання завершити війну" призводять до багатомільярдних втрат Росії від санкцій, іще багатомільярдних втрат Газпрому за рішенням арбітражу, позовів по Криму, МН-17 та ін...

Парадокс? Парадокс!
    Дисонанс (когнітивний)? Для багатьох - ні!

Тому що 5 років некритичного споживання ворожої пропаганди, нерозпізнавання пропаганди, що її замасковано під "боротьбу з корупцією", "свободу слова", "продовження справи Майдана" - роблять з громадянина овоч.

Oleg Shimko

• Безграмотно Безграмотно x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Екс-глава НБУ Валерія Гонтарєва вважає, що вимоги екс-власника Приватбанку Ігоря Коломойського про компенсацію 2 мільярди доларів - необґрунтовані.

Про це вона заявила у коментарі НВ Бізнес.

"Це повна маячня. У банку не було не те що капіталу, там була дірка 5,5 млрд доларів, яку держава і закрила", - сказала вона.

"Я думаю, це найбільший fraud в історії фінансового світу. Так що весь світ спостерігає за цим кейсом", - зазначила Гонтарева.

8. О, всьо, піздєц.
    В найближчому банкоматі Привату вже черги, 5 людей.

Ви бля в чергу на вибори ставайте, а не до банкомату, зубожілі ви мої, хуженебудьки.

9. Трохи сміху в цьому дурдомі

- Алло, доктор, здравствуйте! Это Павлюк беспокоит, приезжайте, срочно, у моей жены острый приступ аппендицита.
    - Здравствуйте, Павлюк, не паникуйте, успокойтесь пожалуйста, я уже в сентябре этого года удалил вашей жене аппендикс, а второй раз у человека он случиться не может.
    - Да, доктор, но у человека может случиться вторая жена.

10. cncmaster

) Уй-йоо. У мене ж там аж двадцять сім гривень лежить. Побіжу займати чергу

11. Good man

Good man Обычный человек

Критерий - одно неправильно слово на украинском. Честный вывод из этого - половина форума россияне, Кличко россиянин. Это первое, Идём дальше.
    Здесь, помимо меня, вам человека четыре высказывали своё неуважение за цитирование этих людей. Все они пропутинские. Это второе.
    Вы неоднократно проявляли изворотливость, граничащую с двуличием, также следование вашим интересам, а теперь хотите от меня, чтобы я полностью раскрылся перед таким человеком? Извините. Могу лишь точно сказать, я ни слова лжи не написал здесь. Вообще, обманывал я считанные единицы раз в своей жизни. И я поддерживаю движение Украины в НАТО, я поддерживаю Порошенко, все мои знакомые поддерживают Порошенко.
    Зеленский обязан по жизни Маслякову. Без него он был бы душой своей компании в своем районе. Я смотрел его интервью Гордону. Женщина из их команды считала за честь работать в Макдональдсе за 100 долларов. Вот это и есть заработок Зеленского*общий рост доходов с того времени без Маслякова.
    Я не уважаю ни Невзорова, ни Пугачёву.
    Я об этом даже не думал, когда смотрел выступление Порошенко (надеюсь, помните, я всегда честен). Заметьте, вы в своё время делали вывод по моей ассоциации с вашим ником. Дескать, только россиянин вспомнит Дмитрия Анатольевича, читая ваш ник. Позвольте теперь отплатить вашей монетой. Только россиянин может вспомнить Ельцина, глядя на поющего Порошенко. Вы - россиянин по вашему собственному критерию.

Подведём итог:
    Половина форума россияне.
    Кличко россиянин.
    Ещё четверо на форуме - пропутинские.
    medwedo berlogsoni - россиянин

12. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пов"язано. Пов"язано. Коломойському повернули Приватбанк до другого туру, щоб не голосували за Зеленського.(Ви ж ці події саме так пов"язуєте).
    Якщо розібратися, що таке якийсь один банк в порівнянні із закромами всієї України!
    Ящірка хвоста відкинула. Другий виросте.
    Але і цей хід Порошенку не допоможе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  13. Silver bullet

Ну такую туфту беспросветную гонит Хомнич!Вы вменяемый человек, или таки в санаторий? Какое-то мурло сеет панику, призывает забирать депозиты, а вы, патриот хренов, распространяете это говно.
    Как могут депозиты пойти в погашение Бене? не говоря о том, что Беня пусть еще эти 2 млрд отсудит, кто ему даст.
    Порохоботы с кацапами близнецы-братья по феноменальной тупости.
    Те вон строят газопровод Сахалин-Хабаровск-Владивосток: с одного конца нет газа, с другого - нет потребления.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  14. cncmaster

) Не нуди, кацапе.

15. Silver bullet

Це що - багато?? Та завжди стоять, бо бюджетникі всі заплатню там отримують, пенси - пенсію. Придурок чи що?
    Не буде у Порошенко перемоги, не смикайтесь. Відпочиньте))

16. cncmaster

а де твій аватар? :)