Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я не думав, що у нас так багато придурків і дешевих брехунів :)))

Але он знову
    Всюди "кажуть", і лише Гугл нічого не чув і не знає :)))

Садовий агітував за Зеленського

4. iso

iso Well-Known Member

Оскільки в прохідні можуть попасти лише олігархи або їх протеже, то знову попадаємо в kółko Macieja. Ситуація консервується до наступних виборів. На цьому грунтується технологія вже не перших виборів. А як же з новими обличчями?
    І ще. Проблема не в тому, що олігархи. Проблема, що це олігархи з 90-х. Які заморочувалися лише тим, щоб вижити, захопити кавалок великого Пляцка і сісти на фінансовий потік. А Україна...

• Подобається Подобається x 1
    • Корисно Корисно x 1
  5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Якщо в другий тур виходять Зеленський і Юля, я голосуватиму за Зеленського. Гірше не буде.
    Я не стану голосувати за підстаркувату жінку, що одягаяється дівчиною і хіхікає та стогне у присутності Путіна.
    Уже пообіцяла зустрітися з останнім.
    Тимошенко заявила о намерении встретиться с Путиным в случае победы

Про що можна говорити з людиною, яка весь час бреше, інколи - прямо у вічі. Відправляє своїх громадян в Сирійську та Донецьку м"ясорубку, де також гинуть громадяни тих країн. Заперечує очевидні факти (малазійський Боїнг, отруєння Скрипалів, втручання у вибори в інших країнах і багато чого іншого).
    Що вона, Юля, хоче від нього почути? Які обіцянки.
    Я ще міг зрозуміти Ющенка, який, відразу як був обраний президентом, першим ділом полетів до Москви - віковічні зв"язки, братні народи тощо.
    А тепер, коли п"ять років тліє і жевріє війна Росії з Україною? Завдяки якому з"явились поняття "зелені чоловічки" і "іхтамнєти"?
    Про що можна говорити?
    Я можу таке прагнення Юлі пояснити лише тим, що вона нерівно дихає, -як багато жінок її віку , - на "харизму" Путіна. (Як свого часу, за свідченням очевидців, деякі жінки, сидячи в кінотеатрах, де показували хроніку, стогнали при появленні на екрані Гітлера. Про це мовиться в одній із книг Войновича.)

Ну, отримає вона від Путіна обіцянки з його іконою
    і привезе цю "реліквію" в Київ?

Останнє редагування: 8 бер 2019
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Ще раз повторяю, дипломат, політик не завжди може говорити, що думає і що хоче сказати. Слухали би ми Буша у кінці 80-их, ще би існував совок. Порошенко - не Медведчук, але щеі не найгірший варіант для Росії.

7. А хто гірший варіант? Доведіть, але з фактамит та аргументами, а не лозунгами.

8. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Ні не отримає і не привезе...як і Зеленський. Спеціально для Вас Катреняка,на замовлення!:)))
    000сcs77p.jpg

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нове облиичя - далеко не панацея від всіх бід. А якщо ми хочемо нового, то його треба готувати за 3-4 роки до виборів, а не за 2 місяці. В цьому тре вчитися у Бєні. Він ЗЕ готував пару років - фільмами, програмами і т.д.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Порошенко - могила для Росії.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Подивіться на себе в дзеркало: Відкрийте гілку Юля Тимошенко, де ви постите агітаційний матеріал Юльки, де вона, що не дихне , то брехне. А ви справно ту брехню постите і постите. І себе не бачите. Чому ви постите брехню? Скільки вона коштує? 30 срібняків?

12. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

...якщо обєднається з націоналістами і відійде від масонського керівництва в тенетах якого він так-таки ще є!
    000aвx7в.jpg

13. iso

iso Well-Known Member

А я цього і не стверджую. Але і ситуація , що склалася в Україні, коли уся "демократія" зводиться до перетасовки карт з однієї колоди, заводить Україну в тупик.
    Твердження дуже сумнівне. Але і доктора для України в Порошенкові не бачу.

• Подобається Подобається x 1
  14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

15. Коммунарец

Націоналісти - то романтики, руками яких масони беруть владу у свої руки:)))

16. Коммунарец

Ага, будемо ведмедя на бичка солом'яного в шоколаді ловити))

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Є серйозні речі, про які ви не знаєте.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Шкода, бо США і Європа бачуть.

а де твій аватар? :)