Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви мислите за принципом:

Раз я зламав палець, то викинуся з даху 10-го поверху.

Недоліки - ніщо у порівняні з втратою України.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Справа не лише в мові. У всьому українському.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Мих, не мухлюйте ;)

Читайте уважно
    Хрин його знає - може воно і файне... :scratch_one-s_head:

4. ІгорМ

Я чого ви взяли мем про втрату України?

5. iso

iso Well-Known Member

І зовсім нне смішно. Є такий реальний ризик. (Як і у свій час був за президентства Кучми).
    І хто досліджував таку інформацію?

• Баян Баян x 1
  6. Punainen Lippu

Punainen Lippu Народжений в УРСР

У Порошенка та ради буде ще мiсяць, щоб остаточно закрiпити невiдворотнiсть євроатлантичного курсу України в мовному питаннi!

7. Хто не встиг забрати своі гроші з Приватбанку я не винен. Я попереджав. Про долар теж. Готуйтеся. Пристебніть ремнні безпеки. Нас чекає дуже сильна турбелентність. Ймовірність долетіти до аеродрому призначення на даний час складає 54/44. Виживуть не всі. Ви хотіли гострих емоцій, адреналіну? Іх єсть у меня. Запрошую всіх на арену цирку. Клоун приіхав.

8. Та ні. Сама, сама.

9. Good man

Good man Обычный человек

Со одной стороны я с вами полностью согласен. С другой, посмотрите на своё поведение. Дмитрий Анатольевич, возьмите для начала ваш ник - Медведев Берлускони. Думаете, я не понял, что объединяет этих людей? Один - лучший друг Путина в России, второй лучший друг Путина на Западе. И вы хотите, чтобы украинцы спокойно реагировали на вас? Хотеть вы можете, но вряд ли ваши хотелки достучатся на сердец украинцев.
    А если взять слова Mykhaylo Khomchyn в ваш адрес и в адрес остальных зрадоботов, разве это обсуждение недостатков? Это по истине отеческая забота о своей стране, через эти слова даже я ощущаю его историческую привязанность к Украине. Человек искренне переживает за ваши голоса на выборах и также искренне расстраивается вашему выбору. А вы всё сводите к личному. Нехорошо.

10. Ну що лохи, тримайти, ато барига, барига. Ви ще бариг не бачили. Тепер побачите і відчуєте на власній шкурі

Якщо Приватбанк буде повернутий Коломойському, то я мушу попередити громадян: ви заплатите двічі по 150 мільярдів гривень олігарху. Перша половина - гроші вкладників, які Коломойський викрав, через що і була націоналізація, втч на вимогу МВФ. Друга половина - він може забрати банк з влитими туди державою грошима для закриття діри, щоб він не впав. І це ще кандидат Коломойського не став президентом. Грабунок країни і громадян на 11 млрд доларів - це перевищує всі можливі корупційно-воровські оборудки, відомі в Східній Європі, без РФ! Корупція, кажете? Коли нас пошле куди подалі МВФ з такими історіями, то потім всі зрозуміють що наробили з новим курсом долара, який важко спрогнозувати. Але буде пізно. Зараз ще не пізно. До 21 квітня.
    Volodymyr Ariev

11. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

)) Та ще старий не від'їхав, а Бєні банка вже повернули. Як же ж так?

12. ІгорМ

Мені смішно не від реального ризику.
    Мені смішно, що порохоботи аж тепер побачили цей ризик.

А ще в кінці березня всі сили порохоботів були кинуті на боротьбу з Тимошенко і Гриценком.
    Ніхто з них не виступав ні проти Вілкула, ні проти Бойка, ні проти Зєлєнського(!)
    Хоча і тоді були причини непокоїтися.

Шо нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. cncmaster

)) Мові навчися бля. Кацапській своїй мові

14. cncmaster

) Скільки наскирдував? Повідай, я нікому не скажу

15. Тоді украіноботи зразу виступили проти Тимошенко і Зелі. У вас пам'ять дуже коротка і вибіркова. Просто зразу нам було зрозуміло між ким розвернеться реальна боротьба. Це ви ставили на аутсайдерів.

16. В мене все в нерухомості, так що я на років 10 в прольоті поки вийду на рівень вкладень

17. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

медведо берлогсони. Медведь, который спит в берлоге. Люблю словесные каламбуры.
    Ещё один итальянец. Дарю. Нигде не использовал его имя Посами Помидори.
    А на севастопольськом я был Доктор Выживаго. Там меня забанили.
    Ну, а Вы, взяв себе ник "Хороший человек", тоже не без чувства юмора.

а де твій аватар? :)