Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Тобто бот на питання не відповість? Так і запишемо.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Їм там у фізбуці щось у воду добавляють.

3. cncmaster

Я ж кажу..

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Silver bullet

Зараз дивилась трохи Свободи слова в ютубі.
    Забужко каже про технології (тобто Зеленський - це технологія).При тому ні слова про те, що не можна нав'язати технологією мільйонам людей таку неповагу і недовіру до свого президента, якщо він цього не заслуговує насправді.
    Коли збирається разом: і недовіра, бо много обіцяє неправди, і небажання його очищати країну від корупції, і корупційне оточення, і старі методи управління, і те, що люди збідніли в 4 рази, і далі планується те саме обдирання - все безпросвітно, то не будуть голосувати, хоть якими армагедонами залякувати. Раніше треба було думати про вибори де-кому! А то великі гроші + слабий суперник - і справа в шляпі? А ось і ні.
    Наприклад, я не бачила ті фільми Зе, не знаю Голобородька, на мене не справляє враження Квартал - більш того, я таке мистецтво не люблю, голос його нудний не подобається, а тим не менше голосувати за менше зло не буду, бо це теж технологія, яку нам приготував Порох, і сам на ній попалився.
    І якщо Зе мені просто не подобається, то Порошенко ненавісний.
    Отакий вибор нам приготував Порошенко. То і отримає.
    Забужко дуже вумна, а не розгледіла другу технологію.
    Побачите, скільки народу бюлетень зіпсують.

• Подобається Подобається x 2
  5. Шановні виборці Анатолія Гриценка - я тепер розумію чому стільки Вас у першому турі проголосували саме за нього . Дослухайтеся ще раз до Анатолія Гриценка - де він дуже влучно і переконливо характеризує кандидата Зеленського.
    ================================================
    Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко заявив про те, що не розглядає шоумена Володимира Зеленського як кандидата або як державного діяча. За його словами, Зеленський є "продуктом ненависті" до українських політиків, які не відповідали очікуванням.

"Зеленського як кандидата в президенти або як державного діяча не існувало і не існує. Він не висловлювався з ключових питань державного будівництва, внутрішньої і зовнішньої політики, її пріоритетів та механізмів. Зеленський – це продукт ненависті до політики і політиків, які не відповідали очікуванням людей... Я взагалі не бачив команди у Зеленського, як і не знаю його переконань та поглядів на ключові проблеми країни. І я не хотів би, щоб країна ризикувала ситуацією, коли прийдуть невідомі люди, сядуть і почнуть читати свої службові обов'язки. У громадян і у країни немає часу, щоб його втрачати ", - сказав Гриценко в інтерв'ю "РБК-Україна".

Політик також публічно закликав Зеленського вийти на прямі дебати і поговорити про ключові проблеми.

"Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Це неправильно за своєю суттю, це дискредитує механізм та інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу. Потім це неіснуюче сяде в реальне крісло з реальними повноваженнями, і кожен день прийматиме сотні рішень, від яких залежить наше з вами життя", - зазначив кандидат.

6. cncmaster

Абсолютно.

7. cncmaster

Тут і без Гриценка видно, що це за гівно.

Але ж ви самі бажали Петрові Олексійовичу такого опонента.
    Бо повелися на результати голосувалки у шапці темі та накинулися на "недополковника".
    От і маєте.

Бач, як "недополковник" віджигає?

Думай, коротше

8. Забужко, як і Ада Роговцева і десятки інших відомих діячів дісно розумні, на відміну від вас. З вас телевізор зробив телепузіка.

9. cncmaster

Їм є що втрачати, чувак. Або ж вони гадають, що їм є що втрачати.
    Тому вони ладні прогнутися під Петра Олексійовича.
    А от особисто мені піхуй.

Я ж не Ада Роговцева

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. Добавте себе до одного зі списків
    FB_IMG_1555535448367.jpg

11. Silver bullet

А, тепер вже не Толік? Яка низість. Скільки напрасного бруду вилили на людину, яка була б нормальним президентом, яка показала команду,яка мала бачення і програму, до який долучилися інші демократичні кандидати.
    Ваших рук справа ця ситуація з другим туром!
    Звісно, Гриценко людина відповідальна і все розуміє як треба країні. Так і є: Зе -продукт ненависті. Хто завгодно би виграв у Порошенка - і він знав про свій антирейтинг, але йшов на вибори.
    За Зеленського голосувати не треба, але і за Порошенка теж.
    Що буде. Ситуація рівно така.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. cncmaster

Не підтримую жодного з кандидатів.

Це нормально

13. Та ти вже провалив завдання. Тебе для чого сюди прислали? А що на виході - пшик. Злився. З чим баба прийшла на торг, з тим і з торгу.

14. cncmaster

) Думай.

15. - Зеленский честный, новый независимый, надежда и опора, новый Макрон!
    - Зеленский, честный, новый, независимый, надежда и опора, может не Макрон, но не человек коломойского!
    - Зеленский честный, новый, независимый, надежда и опора, ну и что, что связан с коломойским.
    - Зеленский, новый, независимый, надежда и опора, ну и что, что связян с коломойским, ну и что что соврал про офшоры, анализы, связи с коломойским
    - Зеленский, новый, надежда и опора, ну и что что человек коломойского, ну и что что соврал про офшоры, анализы, связи с коломойским. Ну и что что он зависим от команды
    - Зеленский, надежда и опора, ну и что что человек коломойского, ну и что что соврал про офшоры, анализы, связи с коломойским. Ну и что что он зависим от команды. Ну и что что команда из регионалов, это ещё ничего не значит.

----- вы тут----

- Зеленский, на адежда и опора, но как это ничего не должен?

Константин Нескоромный

16. Silver bullet

Что надо Провидению - то и будет. Я не знаю каким будет Зеленский, что там за команда, важнее парламентские выборы, а вот каким президентом был Порошенко - вторым януковичем - я уже знаю. И знаю, что на втором сроке будет худшим, чем на первом. Логически на первом сроке надо было избирателей уважать, чтоб попасть на второй срок, и то не соизволил. Бегает по всем каналам теперь, выступает...Можно подумать, что опять пообещать-наврать - лохи снова поведутся? Он уже окончание войны проанонсировал на май, в результате встречи в нормандском формате - и опять солгал!Никакой встречи не планируется.
    Та ладно. Конец кампании уже близок.

Останнє редагування: 18 кві 2019
  17. cncmaster

)) Завдання кажеш, Мішо?
    Завдання таке, щоби ти, та й інші лизоблюди нарешті зрозуміли, що двополярність світу це не вибір між хуйовим та дуже хуйовим.

Поки що достатньо просто замислитись.

Дуже хуйовий. І така ж сама команда. Пардон за мою французьку

а де твій аватар? :)