Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І що із цього виконав Кучма? Чи використав метод "морковки і ослика"?
    Відсутність анексії, окупації Криму та війни - приписують йому у заслуги.
    Досягнення у І турі, у ІІ на біс не виконав.

2. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Останнє редагування: 7 бер 2019
    • Смішно Смішно x 1
  3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Я поки що не визначився.

Хотів за Садового - він знявся на користь Гриценка.

За Гриценка не хочу /і ніколи не хотів/ голосувати чисто на підсвідомому рівні.
    Але проголосую за нього тільки при одній умові - якщо він заявить, що в разі перемоги на посаду Генпрокурора назначить Сироїд, а на керівника СБУ Смешка.

зі

Смешко про програму Гриценка: Одні гасла, але жодної конкретики, що треба робити

View: https://youtu.be/xHue9_0g4Xo

4. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я звертався до пошановувачів Порошенка. Трьох ми знаємо, а хто інші дев"ять?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Смішно Смішно x 1
  6. iso

iso Well-Known Member

Я не маю нічого проти Гриценка, але Смешко мені імпонує більше, і я радий би побачити його (Смешка)в парламенті

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

8. iso

iso Well-Known Member

Звертаюся до Миха.

9. Silver bullet

Тільки нема в нього партії, може до осени буде?

10. Silver bullet

ТО він почав топити Гриценка? Нащо це йому? Завдання від Пороха, як і подозрювали? Ну далі будемо дивитися)
    Дай боже йому зформулювати конкретику - то буде том, а не програма. Програму вішають на дільницях, щоб людина підійшла та прочитала за минуту.
    Це погано, бо коли він, такий гарний та обізнаний, топить єдиного демократичного кандидата не від олігархов, який має можливість вийти у другий тур, то робить послугу кому? тим же на манєже: Порошенко, Зе і Тимошенко.

Останнє редагування: 7 бер 2019
    • Смішно Смішно x 1
  11. Silver bullet

12. ІгорМ

Я тоже подивувався випаду Смешка. Але вже не став редагувати свій допис про Гриценка.

Побачимо, у що це виллється. Смешко розуміє, що він мусить до когось пристати. Якщо він такий, як виглядав, то вибір у нього невеликий, вірніше - вибору нема зовсім.

13. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Згідний, що представлена угода Садового і Гриценка ні про що, хіба що не все у ній показали широкому загалу.
    Вже були версії, що на виступі 8 березня "Кварталу 95" Зеленський скаже, що знімає кандидатуру.
    Смєшко - цікава кандидатура, принаймні у І турі можна підтримати.

14. ІгорМ

Угода несподівана, але зі змістом ;)
    Тому це об"єднання може бути або великим прогресом, або глибоким провалом.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну як нащо? Він є його конкурентом! Чи всі повинні робити як кажете ви разом з Азіровим:

View: https://www.facebook.com/diamantovaledi/videos/644967622602085/

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

обгрунтуйте.
    Моя позиція проста: голосувати замість за Порошенка за будь-кого непрохідного, це все одно, що давати зелену дорогу Юлі і Зе в другий тур. В чому я неправий?

17. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

це зовсім не так... Кучма прийшов у владу зовсім не на ідеологічних гаслах...

як усе насправді відбувалося, розповідає Т.Стецьків:

Якими були перші кроки Кучми, коли він став прем’єром у 1992 році? Як він сприймався? Я читав, що він сприймався як реформатор. Пам’ятаю, як взимку 1992-1993 року я був в Одесі, ми включили телевізор, там виступав Кучма, розповідав про реформи і мій дядько сказав: “Кучма — це серйозний мужик, він зможе”.

Починав Кучма саме так. Насправді він ніякої влади не хотів. Він був нормальним директором “Южмаша”, якому все було хорошо. Два роки просидів в Верховній Раді й ні разу не виступив. Коли ми ловили Фокіна, Плющ сказав: “голосів не буде, поки ви не найдете альтернативи”. Тоді я, Володя Філенко, Яворівський та інші кажемо:“ яка альтернатива? Фокін враг, його треба звалити”. Ми були такими неофітами у цьому… Той каже: “Нє, пацани. Там сидить один директор, фамілія Кучма — йдіть з ним й договоріться”… Тоді так робилася політика.

І ми пішли з ним домовлятися. Володя взяв покійного Кушнарьова, я — Ємця, ще двох. Кучма жив на 16-му поверсі готелю “Київ”, а Філенко — жив в готельному номері на 14-ому поверсі. Ми запросили Кучму до себе — типу посидіти, випити, погомоніти. В кінці кажемо: “Леонід Данілич, тут така ситуація — ви б не хотіли стати прем’єром”, а той каже: “Та пішли ви нафіг”. Коротше, ми о восьмій почали, в третій ночі закінчили. Кучма всю дорогу упирався… А Плющ сказав: “До мене не підходити, поки ви його не уламаєте”.

Навіщо це було Плющу?

Плющ хотів звалити Фокіна і вважав Кучму своєю людиною. Плющ уже тоді розпочинав гру проти Кравчука, щоб стати президентом і він шукав кандидатуру на прем’єри. І ця знаменита фраза Кучми, сказана в три години ночі, вона є правильною. Коли він послав нас під три чорти і пішов до себе в номер. І ми вже сиділи розстроєні, через 15 хвилин він вертається назад й каже: “Ну й х-й з вами, йду в прем’єри”.
    Тарас Стецьків: Ми запросили Кучму до себе — типу посидіти, випити, погомоніти - ХВИЛЯ

18. Good man

Good man Обычный человек

Ваши слова не отрицают мои. Премьером он пришёл так, а президентом так, как описал я.

19. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ну да, став президентом з ідеєю російської мови та дружби з росією...
    і в 1999 році уся Західна Україна його підтримала на другий термін

а де твій аватар? :)