Дивлюся на вулицях кількість дорогих іномарок, - та втішаюся. За Петра Олексійовича є кому голосувати.
Та це справжня пошлість і мещанство - такі сумочки з шкіри крокоділа, шановний туристе. А в країні, яка признана ООН голодуючей, тим паче. Дивіться: людина приходе всього на 5 років президентом, країна в сумному становищі, ще й війна, і от конче треба похизуватись аксесуаром за півмільйони. Королеві Англії таку б слабкість вибачили, але вона істинна аристократка, і так робити не буде. Нащо їй? Вона і так краще за всіх. А нашому президенту виставили і це в рахунок, а якже. "Из наших, в нашей стране, по-моему, я никого еще не видела с такой сумочкой. Она очень идет первой леди страны. Другой момент – тактично ли сейчас носить такую сумку. Скажем так, просто наверное надо было быть более предусмотрительной, чтобы не вызывать лишних эмоций у народа, который сейчас еле выживает", - подчеркнула дизайнер Юлия Айсина. Больше читайте здесь: Жена Порошенко рассказала, откуда взяла сумочку за полмиллиона гривен
View: https://www.facebook.com/DetectorMedia/videos/446329726110430/UzpfSTcwMjI0MzkxNjQ1NjgwOToyNjAyMjg0MTgzMTE5NDMw/
Пане, вище гляньте, та і самі могли б у гугля спитати. Це не фейк, і ніяка не тайна, про це вже телебачення тре, вже саму Марину спитали, в інеті знайшли, з її дизайнером проконсультувались. Вас що - ціна засмутила? 566тисячі гривень. Мені на такі гроши робити майже 7 років, так я ще не на мінімалці, як багато хто . Ви не розумієте, та вам і не треба.
1. Новина від каналу Бєні. 2. Дата дружині з нагоди річниці від доларового мільярдера до приходу на посаду президента. З тих пір похудів на 1 млрд доларів. 3. Звичайна жіноча чорна заздрість. Але хто вам дохтур, що ви не вийшли заміж за мільярдера.