Прокол за проколом. Вова, не сци. View: https://www.facebook.com/100011553425620/posts/773549509706823/
Та ні, не станеться. А я впевнилась, що не збрехав Саакашвілі, коли казав, що хто зна з них більше артист - Зеленський чи Порох. "Ой, не будьмо кугутами - заспіваймо Галю!" Дивіться - і виставу зробив, і заспівав, міг би і станцювати, щоб із влади не виходити.
А зелелюбиві жителі Харківської області в курсі, що схід України [там, де ДНР / ЛНР] - САМА замінована територія в сучасному світі? Тобто, якщо кацапи ломануться наступати, то підуть широким фронтом саме через Харків, а не козячими стежками між мінних полів.
Підступи до Харкова захищені добре. А Зеленського люблять як і всюди, навіть менше ніж в Києві. Не лякайте, я ж точно не дурніша від вас.
Прикол за приколом. Мізки витекли разом зі шмарклями. Нейтральний канал, який має всього, увага, Карл, 231 підпищчика, інтерв"ю Зеленського подивились 86 тисяч, Карл, разів. А тепер, увага, та-дам... Виявляється не "Нейтральному", а "Новинам України". Брехоботи-вальцманоїди.
панове, напишіть будь-ласка свої думки чи відповідальний кандидат в Президенти України Порошенко за вартість сумочки дружини? (я не знаю мені складно уявити сумочку дорожче 100 грн. )
Так, Саакашвілі тримається свого курсу Прихильники Рух Нових Сил Михайла Саакашвiлi · 19 год · Він не комік! Він не нарік. Він майбутній Президент Вільної України. Звикайте.
А для упоротих рептилоідів типу Васі повідомляю, що канал зареєстрований місяць тому колишнім журналістом каналу 1+1 Це постановка. Для цього він і затримався в Парижі. Канал, який це залив в Ютюб забрендили як ІА "Новини України". Якщо вірити держреєстру, то керівником і засновником оного є ДЕЙНЕКА ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ - котрий до 2012 журналістом на 1 + 1
Це постановка. Для цього він і затримався в Парижі. Канал, який це залив в Ютюб забрендили як ІА "Новини України". Якщо вірити держреєстру, то керівником і засновником оного є ДЕЙНЕКА ОЛЕГ ВОЛОДИМИРОВИЧ - котрий до 2012 журналістом на 1 + 1
Щодо відео. Все всі згадки про джерело вже зникло. Відео тепер тільки на сторінці Зе. Немає згадки вже ні про Новини України, ні про ордловський Нейтральний. Все. Злились
Тут недавно хтось доказував, що в 2014 не було дебатів. А були, навіть перед першим туром. View: https://twitter.com/__Beardman___/status/1117441933901795328?s=20
Я про Україну, а у вас чисто жіноче - сумочка в Марини. Ось вам те, що гріє душу і милує око: А до княгині Ольги притензій нема?
А ви мали більше років, а живете бідно з ваших слів. Що, часу бракувало? Не хотіли працювати, Чи чекали на того, хто вам все зробить, ще й гроші напхає в кишеню?