Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я дивуюсь. Ви то до одного слова чіпляєтеся, то до іншого.
    По-перше, українською інтерв'ю пишеться через апостроф, що вже свідчить про Ваш філологічний рівень, по друге, він, здається вів бесіду з якоюсь газетою. Не думаю, що Зеленський, без п"яти хвилин - президент великої європейської країни і успішний бізнесмен раптом предумав і вирішив влаштуватися на роботу газетяром.
    По-друге, є стале словосполучення entretien d'embauche, тобто, співбесіда при прийомі на роботу.
    Щоб не було неоднозначності в розумінні сказаного чи написаного, коли має місце співбесіда стосовно найму на роботу, то кажуть саме entretien d'embauche.

Не намагайтеся сперечатися в темі, в якій Ви нічого не розумієте. Не більше ніж тарасчорновіл, Ваш авторитет.

Ще раз, щоб показати, що він є проєвропейським політиком, Зеленський (його команда) напросилися на те, щоб дати інтерв"ю ЗМІ і тим самим заявити із перших вуст, що Зеленський - не маріонетка Кремля, а самостійний проєвропейський політик.
    І, ще раз стосовно диплломатії.
    Ніколи і ніхто в Європі без п"яти хвилин президента великої країни не назве карикатурною істотою.
    Це - дипломатично просто неможливо. Суд, образа особистості, в даному випадку - політика, і великі виплати за моральний збиток.
    Такі вирази може дозволити собі лише Росія в особі Жириновського. Чи недалекий тарасчорновіл.
    А от повідомити, що політика намагаються виставити саме таким, цілком можуть.
    Я вже трохи притомився сперечатися з невігласом в царині філології та дипломатії.
    Ви днів десять тому повідомляли, що на відміну від мене, черпаєте заради об"єктивності інформацію із різних джерел. Українських і іноземних.
    Але звідки Ви все черпаєте, я навіть казати соромлюсь.

Ще раз. Те що було на скріншоті, так необачно Вами сюди запощеним, означає те і тільки те, що я повідомив у своєму перекладі.

• Подобається Подобається x 2
    • Тупо Тупо x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Все, як завжди, набагато простіше - наближається Паска, тре вікна мити ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. І хочеться похвалитися, що буде голосувати за Зе, але ся встидає. І вже так, і вже сяк, то зауважив , то десь чув, то хтось говорив, то бере в р...уки (а ви про що подумали), то дає в ...... , а то йому подавай одразу всіх скопом: Ягоду, Єжова, Берію. Ось що в того хлопа в голові?

Останнє редагування: 14 кві 2019
  4. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

І зараз не хочу підтримувати Зеленського, але був випадок зі мною ще восени минулого року, проходив обстеження в мед.інституті, один лікар сказав, що Зеленський - розумна людина і багато у чому ми його недооцінюєм, так що далеко не вся ватна гопота буде за нього.
    Сумніваюсь, що доречно говорити, що це проросійський кандидат і абсолютне зло, а це прозахідний кандидат і абсолютне добро.

• Тупо Тупо x 1
  5. ІгорМ

А зря...

6. В намаганні захисти лайно будь готовий до того, що сам вимажесся. Мені в дискусіях на форумі все рівно скільки дописувачі зроблять помилок чи якою мовою пишуть. Є мова спілкування, а є мова думок. Вони не завжди співпадають і людина подумки робить переклад з однієі на іншу перед озвучуванням.. Але мова не проте. А про те, що команда Зе, щоб заспокоіти Захід, напросилася на зустріч з Макроном і іншими. Меркель одразу відмовила. Французи теж не давали відповіді до тих пір поки не було оголошено про зустріч Порошенка з Меркель і Макроном в рамках Нормандського формату. Якщо б не було зустрічей Пороха з Макроном і Меркель, блазень ніколи б не був прийнятий в Єлісейському палаці.

7. Це обстеження часом не на вул. Кульпарківсьскій було у Березюка?

• Тупо Тупо x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. medwedo berlogsoni

З журналістами говорив. Щоб його взяли в Європу. Не смішіть.

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Порошенко треба супроводити в останню політичну путь з почестями за те, що він очолив країну в важку годину. Був на міжнародній арені рівним серед рівних, мав там досягнення. В той же час ці 5 років для нього були надзвичайно, просто казково корисними в плані бізнесу, хоч і критики багато дісталося. Але все це плюс на мінус...Будуть ще парламентські вибори, хоч і не проголосують багато за БПП, але ж вона увійде - завдяки порохоботам. Зараз Порошенко орієнтується на працю в Раді Європи, буде європейською людиною, буде жити в Європі і легально, не криючись, відпочивати влітку на своїй іспанській віллі .
    Порадійте, люде, за чоловіка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Я бачу лише намагання захистити здоровий глузд.

11. Lanktocha

Дядьку, ще ніхто за такий гнилий базар не пальнув у рило?
    Що за неуважність, писав вже раз, спеціально повторюю, мед.університет, обласна клінічна лікарня, є у них діагностичний центр, Березюк працював, окрім Радіо-Люкс у психо-неврологічному диспансері по вул Ольги Бесараб, нічого спільного з діагностичним центром обласної лікарні тут немає.
    Є приказка, що деколи краще жувати, ніж говорити, це тут доречно.

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Все таки то була Кульпарківська. З дохтуром я, напевно, помилився, але то не точно.

13. Ой ні. Нам ще в НАТО потрібно попасти. Тоді можна і на відпочинок.
    І ще. Запоребрик треба розвалити., а то не буде нам спокою.

14. Lanktocha

Тепер ще порохоботи будуть показувати тупість?
    Я чітко написав, діагностичний центр ЛОКЛ.
    Принагідно і на Кульпарківській є різні відділення, там далеко не всі "Цезарі" і "Наполеони", звертаються туди пацієнти і з головними болями, головокружіннями.
    Так що таким нічого ви не покажете, окрім своєї тупості та нікчемності.

• Смішно Смішно x 1
  15. Dred

Dred Well-Known Member

16. medwedo berlogsoni

Та то Михайло про себе, про захист ним Порошенка, тарасачорновола, Грановського...
    То він (з лопатою) готовий, що доведеться воно з себе зчищувати.

Йому, як людині, переклав з французької, що там дісно написано, так він чомусь це сприйняв як захист Зеленського. От хто лайном кидається, спотворює інформацію, чіпляється до слів (як Косой в Джентльменах удачи: Что здесь неясного? Где хочешь, говорит, найду и горло перережу), так це тарасчорновіл і йому подібні, його послідовники.
    Та ще й дурниці всякі пише. Яскравий приклад - Порошенко попрохав, буцімто, Макрона, щоб той із клоуном зустрівся.
    Макрону дійсно було цікаво поговорити з майбутнім президентом України, а щоб це не виглядало як втручання в процес виборів, зустрівся і з Порошенком. В один і той же день (не віддаючи перевагу жодному з них двох).
    Ну, а Меркель "провела в останній політичний путь" Порошенка, ще й попередила, щоб не думав викинути якогось коника, як тоді з уведенням військового стану через провокацію в Керченській протоці.
    Вимушена була зустрітися, бо Порошенко зараз - людина знервована, щоб не накоїв непоправних дурниць.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

З такими вашими потугами може статися, що доведеться його розвалювати зсередини

.. Хоча, може, то і є така ваша мета.

18. О, я бачу ви Ціцерон в дипломатичному протоколі і взагалі дипломатії! Знову 60/40.

19. Шановні Зе шанувальники, переконливе прохання не знімати наліпки з машин протягом п'яти років.

20. ІгорМ

А якщо кум Юра скурвиться і заведе на кума Петю "підозру"? А там ставки ого-го!

Та й Бєня мусить свої затрати повернути і ще й нагешефтити трохи. Думаю, що Бєні розходиться не так в матеріальному, як в моральному аспекті, бо він ще тотой жид ;)

Може і прийдеться комусь трохи посидіти і конфіскацію пережити /хай і часткову/
    Ну а потім з чистою совістю будувати Європу! :)))

/я не кровожадний і не мстливий. Але рівновагу в природі тре старатися підтримувати, бо йнакше буде бардак ;)/

а де твій аватар? :)