Цікаво. Але я ніколи кварталу не дивився. Так що мій невибір - не під впливом (зомбуванням) ящика. Сам Порошенко постарався. Можливо, я один такий. "А я одна, совсем одна... В моем здоровом коллективе" (с). Але, скоріш за все, дуже багато людей, що голосують проти Порошенка - саме через його вчинки на посту президента, а не під впливом Кварталу.
А це споріднені душі Василя та medwedo berlogsoni в підтримці Зе. Скажи мені хто твій друг і я скажу хто ти. View: https://www.facebook.com/100011553425620/posts/772685469793227/
У 2004 дійсно Ющенко набув хорошу репутацію бувши Головою Нац.банку і премєром, виглядав краще Януковича. Не знаю де і ким була узгоджена Тимошенко, хіба що Кремлем, на останніх виборах поширювали страх, навіть тут, що хоч подобається Кошулинський, є надія на Смєшка, але голосувати за Порошенка, щоб не впустити у ІІ тур Тимошенко, але чи логічний такий страх, якщо Зеленський перемагає у ІІ турі, чи Тимошенко, чи Порошенка.
Для брехливих вальцманоїдів вже давно увійшло в звичку всяку блювотину тягнути на ЛФ. Мізків же не стає, щоби подивитись на цю ригачку 5 каналу. Зклеїли тричі одне й те ж саме відео. Слава Вальцману, дебіли!!!
Порвав - 100%. Зе-сцикло не зміг би прийти на 5 канал. Але порвав в очах адекватних людей. А у нас 50% за зека тріждисудімого (прівєт подривніку). Яких не можна назвати адекватами. І ті ж самі залишилися і голосують за Зе. Вони нікуди не ділися. В їх очах Порошенко - жалкоє зрєліще. Чому? Тому що їм не тре безвіз, Томос, європейські цінності, їм би пожрать, посрать і поржать.
Краще - це не те слово. Він просто виглядав. На відміну. Тому коли янучара почав демонструвати результати, вже стало ясно, що справи кепські. У 2010-му це тільки підтвердилося. Але й тоді знаходилися люди, які стверджували, що нічого страшного не буде, і не треба, мовляв, зрадойобствувати. А треба всяко допомагати Президентові та цьомати його у дупу. А янучара тіко хуяк - і відразу ж "харківські угоди". Щоби зайвих ілюзій не було
ще один спєц в банківській справі... може розкажете нам що таке облікова ставка національного банку без гугла?
А де її нема? Он в Китаї руки рубають за корупцію і позбавляють життя. А Китай всього навсього займає 77 місце по корупції.
Що ну що? Читайте вкінці діалогу: Якщо знайду і покажу - визнаєте себе брехуном? Ви: Будемо колегами. Тобто я зрозумів - мир і нема потреби шукати. А ви вирішили, що будемо колегами, якщо я покажу, що ви брехло? Нащо мені колега - брехло?