Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Істерика, Хомчин? Підіть випейте гліцинчику абошо. Як не соромно.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  2. Істерики у вас тут усіх. Бачите яке чмо то Зе, розумієте, що краіні може прийти піз@@ць, але продовжуєте жувати кактуси. Першими хто постраждає від подібноі впертості будуть ті, що проголосують за Зе. Порохоботи - це не платні боти. Це середній клас, голубі комірці, ті, хто з відходом янучар став на ноги. Дали собі ради. Дадуть у в наступний рік- два. А там гімно, яке ви виберете, вспливе і ви оху@@те від побаченого. І, сука, ні одна зараза не признається, що вона натворила рік чи два тому.

• Баян Баян x 1
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  3. Ще рік-півтора тому ті, хто сьогодні повторює “Хуже не будет!”, в голос би ржали з їхнього сьогоднішнього “вибору”.
    Через рік, а то й менше, ті, хто сьогодні повторює “Хуже не будет!”, будуть проклинати їхній сьогоднішній вибір.

Власне, багато хто з них вже сьогодні це розуміє, і намагається скинути вину на Порошенка, порохоботів, систему, корупцію, зубожіння, роттердам, генералів, свинарчуків, бариг, мародерів, геїв в ЄС.

Спеціально для таких напишу наступне:
    Незалежно від того, якими будуть результати виборів, в тому числі парламентських, я скажу одне:
    Не вийде звалити вину на когось іншого крім себе.
    Бо саме ви і є тими винуватими, ніхто крім вас.

4. Американці пережили природній відбір "виживає кращий", ми пережили відбір "виживає тупіший".

5. Автора не знаю, якраз хотіла цю статистику знайти.

В очередной раз втыкая в статистику выборов в первом туре я решил пошерстить википедию и посмотреть как же Львовская область голосовала за всю историю независимости. Возможно для кого-то (особенно для львовян и западной Украины в целом) это не будет новостью, и кто-то справедливо скажет, что я - необізнаний слоупок, однако увиденное меня немного шокировало, и я решил поделиться.

1991год. 75,86% голосов за Вячеслава Черновола. Наивысший процент по всей Украине. Напомню, что на тех выборах победил Кравчук, и Украина потеряла возможность увидеть на месте президента настоящего Гетмана и бескомпромиссного борца за украинскую независимость.
    1994год. 93,77% (при наивысших 94,80% в Тернопольской и 94,46% в Ивано-Франковской) голосов за Леонида Кравчука. Начало печально известного в Украине противостояния жабы и гадюки, выбора "наименьшего зла". Тем не менее, Львов не отдал свой голос любителю посидеть на двух стульях, подписавшему впоследствии Будапештский меморандум, ценность которого мы можем наблюдать сегодня.
    1999год. 91,59% (при наивысших 92,17% в Тернопольской и 92,30% в Ивано-Франковской) голосов за Кучму. Продолжение битвы говна с мочой за президентский пост. Толковых кандидатов всё ещё не завезли, но Львов вместе с большей частью западной Украины, оценив опасность прихода к власти красной чумы, не дают победить Симоненко.
    2004год. Львовская область последовательно и категорично (выше 90:wacko: отдает свои голоса Ющенко во всех трёх турах. В лидерах рейтинга снова оказываются комми и откровенные враги Украины, такие как Янукович, Медведчук и Симоненко. В этот год начинает массово форситься риторика о "разделении" запада с востоком, однако электоральную борьбу адекватного запада с ебучими малоросами мы можем наблюдать ещё с 1991го.
    2010год. В первом туре Львовская область в большинстве своем не поддерживает ни одного из лидеров рейтинга того года (Янукович, Тимошенко, Тигипко). Более того, они отдают наименьший процент по Украине за Януковича и Тигипко, а наивысший - за Ющенко и Яценюка.
    2014год. Львовская область вновь показывает максимальную по Украине явку на избирательные участки и отдает наибольший по Украине процент голосов (69,9:wacko: за Порошенко.

Я не знаю, что за сверхлюди живут во Львовской области, но именно они уже на протяжении 28 лет выступают эталоном политической грамотности, последовательности и осознанного выбора. Вы только вдумайтесь, какой бы могла быть Украина, если бы на выборах побеждал тот кандидат, за которого голосует Львов. Эти люди ни разу не навредили своим выбором, более того, они помогли привести к власти двух наиболее достойных президентов среди всех прочих - Ющенко и Порошенко. Эта область, вместе с Тернопольской и Ивано-Франковской, действительно "порожняк не гонит" и никогда не начинала. Если ты сомневаешься за кого голосовать, ходить на выборы или не ходить - просто посмотри на эти области и делай как они.

Наталія Галицька

6. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

@Silver bullet, я вчора бачив це в ФБ.
    Воно настільки страшне, що я дуже хочу, щоб це було фейком або провокацією.

Хоча, начитавшись вчора Миха, я вже нічому не дивуюся.

7. ІгорМ

+100500
    От і я про це ж.
    Я навіть десь тут постив звернення адепта По до своїх диких братів-порохоботів :)))

Може я щось і пропустив, але тут, на ЛФ, я бачив тільки одного прихильника Зє. Але він тільки забіг і відразу пішов ;)

Ті ж форумчани - "зрадоботи", що тут п"ють каву, виступають не "ЗА" Зє, а "ПРОТИ" По.
    А порохоботи беруть і кажуть... ;)

8. ІгорМ

Та ну на!? о_Оо_Оо_О

Ну-ка ну-ка... де тут в мене тота зелена чорна кнопочка...

зі

якщо мене довго не буде, то кажу офіційно "За Зеленського голосувати НЕ БУДУ ні в якому разі!" :) ;)
    :bye2:

Останнє редагування: 13 кві 2019
  9. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Сєрдцє і душа украінца так і тянєтся к рускому язику. Аж страшно. Вєлікая сіла акустічєчкіх волнъ

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  10. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Досить гвалтувати себе шваброю(с).
    Наразі жоден з дописувачів цієї теми за Володимира Олександровича не голосував та не голосуватиме, як виглядає.
    То до кого ти звертаєшся, га?

Ні-а. Всім просто піхуй. Що могли, те зробили.
    То чого тепер нервувати?

І лизоблюди теж своє зробили, що могли.

• Подобається Подобається x 1
  11. medwedo berlogsoni

Тут і таку фігню, картинки, викладають? Мабуть, виклав товариш, що в мене в ігнорі.

Дуже "вагомий" аргумент в темі "Хто за кого?"

12. medwedo berlogsoni

Пальма першості в ролі телевізора належить Росії.
    Порошенка підтримують майже всі канали, крім 1+1, тому і пропорція у впливі на клінічних ідіотів мала би бути відповідна.
    Але, наприклад, я особисто телевізор взагалі не дивлюсь, а коли дивлюсь випадково (наприклад, в селі), ніколи не дивлюся ні Квартал, ні мультики від Зеленського, ніколи не дивився Слуги народу.
    Але я знаю, що Порошенко зраджує друзів (грубою силою викинув Саакашвілі), бреше (долар по десять, газ дешевше в три рази, тисяча щодня бійцям), і на мій вибір вплинуло саме це.
    Я коли бачу Порошенка по телевізору, то мені хочеться ригати ще більше, ніж тоді, коли я бачив Януковича.
    І практика показує, що такі почуття у багатьох українців.

• Подобається Подобається x 1
  13. medwedo berlogsoni

14. medwedo berlogsoni

15. medwedo berlogsoni

Не "все рівно" (все одно, між іншим), а "ще більше".
    Тому що, думаю, у Порошенка був такий план.

Прийти на коломойський канал на рейтингову передачу без запрошення. (Передачу дивляться "зазомбовані" Коломойським люди)
    Знаючи, що Зеленський у від"їзді, настояти на дзвінку до нього, виставити як людину, що не дотримує слова, наказати (!) прихати 14 числа для зустрічі з ним, виставити боягузом. Показати "хто в домі хазяїн"
    А вийшло трохи не так, як задумано.
    Об"єктивно, як кандидати, в плані "балакати чи не балакати" вони обидва рівні, більше того - у Зеленського, який набрав голосів майже вдвічі більше, нема про що говорити з людиною, яка безнадійно відстала від нього в цьому плані.
    Тому Зеленський резонно і не захотів балакати.
    Кожен з нас, коли не хоче з кимось говорити, кладе слухавку.
    Тому Порошенко, думаючи, що візьме на горло Зеленського, прорахувався. І голосів недорахується в тому числі і через це.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. medwedo berlogsoni

Комірці білі, сірі, сині — Вікіпедія
    Саме блакитні (чи як Ви їх чомусь називаєте голубими) комірці не голосуватимуть за Порошенка. Бо ввечері після роботи дивляться 95-й квартал.
    Мене он житель Пензи відніс до білого комірця (і має рацію, бо у мене університетська освіта, і я все життя пропрацював в сфері ІТ), хоча я віддаю перевагу не комірцям, а світерам. Так от, я бачу, що таке Порошенко, бачу протягом 5 останніх років дуже наочно, і ніколи не проголосую за Порошенка.
    А ті що не є найманими робітниками, на яких Ви посилаєтеся, жодного стосунку до комірців не мають.
    В народі це називається "Чув дзвін, та не знає де він". З Вами це не перший раз. Тому не дивно, що Ви - за Порошенка. Просто об"єктивно не орієнтуєтесь в подіях.

17. cncmaster

Підтверджую.
    Молодняк на одній фірмочці, де був днями у відрядженні, голосував за пана Зеленського.
    У другому турі до них мають наміри приєднатися ще й пара голосувавших за Бойка,
    і принаймні один із симпатиків Юлії Володимирівни.
    А ось саме "білі комірці" наразі охуївають, та схиляються зовсім на вибори не йти.
    Аби не витрачати час.
    При тому хто таке хуйло знають всі, за виключенням симпатиків Бойка.

Отака хуйня, малята.

18. iso

iso Well-Known Member

Чому ж? Я напевно проголосую. І за Порошенка також..

• Смішно Смішно x 1
  19. cncmaster

Вони там у комісії передеруться при підрахунку. Можуть бути жертви

а де твій аватар? :)