Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Поки що ненавистю і тупістю віє від вашого поста десь на рівні з вчорашнім дзвінком Зе.
    Друге. напевно, українці хочуть бачити президентом “фраєра з району”, який покаже цим вгодованим політикам та інтелектуалам, що такоє жизнь.

І тут би можна було написати щось на кшталт "схаменіться" чи "думайте". Але немає сенсу. Якщо людина почула вчорашій виступ Зеленського і все рівно хоче за нього голосувати - то переконувати тут марно.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Які підсумки із цього висловлювання?

3. cncmaster

Більше того - це може бути фейком, вкинутим самою командою Володимира Олександровича.
    Це нормально.

Я вже писав, що усі підараси?
    - Так от зараз в мене лишилося одне питання - в кого дупа ширша.
    Але то суто теоретично, перевіряти нема бажання.

4. А хто то крикнул из кустов..
    Тепер я розумію, чому тебе поперли з ХФ. Дрібненька шавка на підтанцьовках для створення конфліктних ситуацій. Ти не туди прийшов. Тут порохоненависники, а тобі ж поставили задачу сіяти смути серед його прихильників. Тобі не заплатять. В тебе вираз обличчя не те.

5. cncmaster

)) До тебе доходить, як до жирафа.
    Ти, мабуть, не в курсі, що учора на ХФ'і розбанили усих "політичних"?
    Гальмуєш.

Але мене на ХФ'і вже швидше за все не буде. Там стріляють у спину.
    А враховуючи, що адміністрація має змогу торгувати приватними даними корисувачів (маю на увазі IP адресу),
    - то це на додаток ще й реально небезпечно.
    - А такі погрози доводилося отримувати у 14-му.

Коли тут на ЛФ'і вдруге побачу такі ж самі постріли - не буде мене й тут.
    Воно того не варте.

Взагалі-то якщо ти зрозумієш нарешті, що лизоблюдство це огидно,
    а головне контрпродуктивно, - то для мене ліпшої плати й не треба.

Останнє редагування: 13 кві 2019
    • Подобається Подобається x 1
  6. Краще зразу, навіщо відкладати. Думай що пишеш. 60/40 тут не проходить. Тут вже всі з чітко вибраною позицію.

7. cncmaster

Та повір. Думаю. Вже дуже здавна.

А я почекаю, подивлюся.

8. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

:)))Ну что тут сказать. Если порохоботы всерьез считают, что Порошенко там "всех порвал", то у них серьезные проблемы с восприятием реальности.
    Собственно демагогия Порошенко началась уже с того, как он несколько минут упрашивал Зеленского срочно приехать в студию для дебатов ("за сорок минут доберешься, в Киеве сейчас пробок нет"), хотя не мог не знать, что последний находится в Париже.
    Дальше всё было примерно в таком же ключе.
    Он стал похож на брошенную жену, что бегает за своим муженьком и теряет остатки достоинства. Вот уже на работу к нему врывается и отказывается верить, что тот в командировке, уверена что сотрудники покрывают мерзавца и он где-то в офисе прячется.
    Душераздирающее зрелище.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Тупо Тупо x 1
  9. cncmaster

Та там обидва гарні красені.

Цирк абсурду.

10. І тут би можна було написати щось на кшталт "схаменіться" чи "думайте". Але немає сенсу. Якщо людина почула вчорашій виступ Зеленського і все рівно хоче за нього голосувати - то переконувати тут марно.

11. cncmaster

А от Петро Олексійович вважає, що сенс є.
    Щойно йшов (пішки до речі) з роботи й читав оту блюванину "Думай".

Я от обдумав та висрав те усе, коли іще Петро Олексійович і не мріяв бути гарантом.
    Тому це "Думай" то радше до нього самого.

Але він того не читає. Пєчалька.

--Додано--
    Нагадую. У другому турі голосуватиму проти усих наявних претендентів.
    Мені той цирк нахуй не потрібен.

12. Silver bullet

Згодна. Але президент має мати гідність? Чого він цього Зеленського чіпає, я не розумію. Домовились на 19-те? домовились. Ні, треба видзвонювати Зеленського з Парижа, брехати, лізти з додатковими пропозиціями прямо зі студії, коли все виришено.
    Тобто оця радість порохоботів - вона фальшива як і усе в команді Порошенко, як усе в його виборчій компанії. Мені навіть слов бракує, як це противно, що там було в студії. Ну нема в ПОПа благородства.
    Зеленському не треба взагалі було вестися і з ним говорити, бо це провокація та й усе.
    Хоч і з Зеленського президент, як з чогось пуля.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. cncmaster

Отож-бо..

14. Silver bullet

Аналогічно. Люди притомні не мають вибору, хай буде що буде.
    Порошенко провів бездарну виборчу компанію - це одне, але він людей за тупий скот тримає. І оце обурює.Можливо, в Росії він зі своїми якостями був би більш на своєму місті, а в Україні йому треба було подивитись на свій антирейтинг і не йти на вибори. І тоді б не було президента Зеленського.
    Так я бачу ситуацію.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. Розумнику ти наш. Звернись до історіі. Скільки ми вже мали виборів голови держави? Подивись результати як голосувала в 2 турі Галичина - Львівська, Франківська, Тернопільска. Виборці Галичини ще ні разу не помилися і завжди бачили можливі наслідки. Не помились.

16. cncmaster

Жодного разу не помиливсь.
    Так буде й надалі.

--Додано--

Нагадую, що Україна буде завжди.
    Питання у тому, якою вона завжди буде.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  17. Пані, та перестаньте гвалтувати себе шваброю чи ламатись, коли маєте бажання трахнутися з Зе. Не набивайте собі ціну. Чи вам боляче, що ніхто з порохоботів не запрошує. Так у нас вільна краіна. Все добровільно по взаємній згоді. А то Порошенко такий поганий, такий поганий...Сука! Нічого не пропонує. Вам запропонували будувати майбутнє. Ви вибираєте срср. Які притензіі до порохоботів? Ваш вибір - ваша відповідальність. Перекласти іі на когось в цей раз не вдасться.

• Баян Баян x 1
    • Тупо Тупо x 1
  18. cncmaster

))
    От тільки ревнощів тут не вистачало

19. На жаль, історія свідчить про інше. Чорна рада. Зрада Брюховецького - море крові, спалений Батурин
    Clipboard02.jpg
    1919 - результат - 70 років під більшовиками і мільйони украінців позбулися життя через таких, які кричали гірше не буде. Буде гірше.

а де твій аватар? :)