Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) Кажу ж, це воно повторює.
    Воно іще й словам всяким навчене - то що ж тепер, зовсім не розмовлятимемо?

2. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Хто звернув увагу, сьогодні на одному телеефірі був Євген Рибчинський, сказав, що багато знали, але не всі звертали увагу, французький президент Макрон - просунутий Ротшильдами, а те, що він зустрівся з Зеленським - показує, що за ним стоять люди, впливовіші, ніж Коломойша.
    Чув між знайомими - президенство Зеленського, доконаний факт, комусь може це подобатись, комусь не подобатись, вибір тут не стільки "за", скільки "проти", в данму випадку проти Порошенка.

3. cncmaster

За Макроном?

Фігня то усе. Ротшильди та інші. Піпл це все не колише.
    Важливе у цій всій історії саме це.

4. Так за Порошенко стоять Ротшільди. Вони навіть управляють його бізнемом.

5. Думала, не засну після вчорашніх телефонних дебатів. Але заснула і прокинулась на піднесенні. До третьої ночі читала, що хто понаписував - і, Боже, як приємно бачити своїх!
    Це майданне відчуття спорідненості!
    І якщо до вчора мене пригнічувало, що голосуватиму за ПП вимушено і не за покликом серця, то пригнічення більше немає. Вернулась давно забута повага до сильної сторони президента, особливо на контрасті з телефонним співрозмовником. А з повагою до сильної особистості вже значно приємніше за неї голосувати.
    Ну, і сміхові приступи мені ще довго гарантовані))) Одне слово - Кулик)))
    Думаю, навіть на смертному одрі він згадає той оп-па-засада-вечір, коли прийшов заочно викривати гаранта, а довелося це робити під його важким поглядом. Як якась байка "Лев і Кулик". Кулики ж навіть в природі "харчуються виключно дрібними безхребетними істотами", а тут...)))

Юлія Бориско журналіст ТСН 1+1

6. cncmaster

) Сіськи до студії

• Смішно Смішно x 1
  7. Юлія Бориско

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Та я ж кажу, все це цирк. Поганий - хороший президент. От люди і тягнуться до хорошого від поганого. Хитрі вони, але грають добре.

9. cncmaster

) На рівні Хазанов vs Задорнов. Блювотина.

10. cncmaster

) А я чув думки, нібито це саме Володимир Олександрович роздер Петра Олексійовича та поставив на місце.

Останнє редагування: 12 кві 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

86 - сакральне число. Така підтримка може бути лише Путіна в Росії при вимкнених телевізорах. А Ина в Кореї взагалі сто відсотків підтримують.

• Смішно Смішно x 1
  12. Lanktocha

Різні люди по-різному будуть сприймати цей інцидент на 1+1, багато хто говорив, що ІІ тур буде не так "За", як "проти", програє той, у кого вищий антирейтинг і повірте, не всі вважають меншим злом Порошенка.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Пророцтва карпатського мольфара Нечая почали збуватися: від цих слів волосся стає дибки
    Останній карпатський мольфар передрік Україні трагічну долю

За словами карпатського мольфара, ці події приведуть до того що до 2021 року Україна взагалі перестане існувати. Її територію поділять між собою Російська Федерація, Польща, Румунія та Угорщина. Зі слів мольфара Нечая слідує, що третина Закарпаття стане угорським, Галичина перейде до Польщі, Північна Буковина стане румунською, а всі південні та східні регіони відійдуть під Росію.

14. medwedo berlogsoni

Це у нас Хомчин спец. Він місяць тому радісно повідомляв, що букмекери приймають ставки і на Зеленського і на Порошенка з однаковими коефіцієнтами. Я тоді ще пожартував, що букмекери Порошенка прирівняли до клоуна. За цей місяць сталося таке, що Порошенко, на думку букмекерів, уже й на клоуна не тягне.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  15. cncmaster

Вона налетить на небесну вісь?

16. Lanktocha

Ще невідомо, бо скільки таких прогнозів не збулося, скільки було по Вата-ТВ, ніби прогнозів Ванги.

17. Dred

Dred Well-Known Member

18. medwedo berlogsoni

Я телевізор не дивлюсь, а сьогодні їхав на село (картоплю виносити з льоху), так пасажирка у захваті розповідала, як Зеленський Порошенка не злякався, хоча той і кричав на нього (до речі, кажуть, що він ще й на якогось прокурора в студії кричав, і на Степанова чи Семенова, того, що був у Одесі). Одним словом, у моєї співбесідниці склалося стійке враження, що Порошенко неймовірно знервований і втрачає контроль над собою. Що думає, що якщо він на найвищому щаблі в Україні, то всі його повинні боятися. А його ніхто не боїться. (Чай, нє Рассєя).
    І буцімто Зеленський відрізав Порошенку: Як це Ви не знаєте, що я в Парижі? Ваші люди мене супроводжували до самого аеропорту. І чом це я маю поспішати на чотирнадцяте, щоб з Вами зустрітися? Зустрінемося дев"ятнадцятого.
    І ще начебто, Порошенка ніхто вчора на передачу не запрошував, він сам прийшов (якщо не сказати - приперся)
    От така оцінка вчорашньої розмови по телефону між кандидатами однієї людини. Думаю, таких людей багато.
    До речі, в селі літні люди (пожілиє - для Пензи) голосуватимуть за Зеленського з тієї простої причини, що хай уже керують молоді, бо ці старі, що при владі, зажерлися.

• Тупо Тупо x 1
  19. cncmaster

) Це колосальний прогрес. Раніше вважалося навпаки - нажерлися, то й не крастимуть.
    Час, як бачимо, довів хибність тієї теорії.
    Пройшло двадцять п'ять років..

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

В чому я його оббрехав? Його пасинок не проросійський риг?
    А що до договірняків, хіба Толік не обєднювався зі всіми підряд?

а де твій аватар? :)