Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Жадность фраера сгубила(
    Я не надеюсь и не рассчитьіваю на помощь от соседей - ближних или дальних, потому что они сами стоят на пороге своей гибели. Свои надеждьі я возлагаю на всевьішнего... можете насмехаться, я не запрещаю, но я ни за одного кандидата не буду голосовать. Я принял свою стратегию и єти правители меня не интересуют, постолько-постольку. Я жду того, кто будет царствовать тьісячу лет с миром и любовью.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

) А ось вони розраховують, допомагати. Переважно ближні.

3. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Де тоті, що люблять чужі гроші рахувати на виграшу свого коника?

Якась хрєнь - По ніби програє по грошах.
    Але то не страшно, бо на першому турі мусет Мих казав, що По 100% виграє, але він чось взяв і програв...

Карочє - якщо хочете, то розбирайтеся самі, бо я в тотих тоталізаторах дуб дубом...

Після ефіру на 1 + 1 шанси Порошенка на перемогу прагнуть до нуля - букмекери

З ранку сьогоднішнього шанси на перемогу Петра Порошенка в другому турі виборів зменшилися до непристойного.
    Про це свідчать дані букмекерів, опубліковані оператором PariMatch.

Коефіцієнт на перемогу Володимира Зеленського становить 1.15.
    Тобто при ставці 100 гривень прибуток складе 15 гривень.

Коефіцієнт на перемогу Петра Порошенка - 4.75.
    При ставці 100 гривень прибуток складе 375 гривень, але шанси невеликі.

Хоча ще в середу, 10 квітня, йшлося про ставку на чинного президента 3.50. При ставці 100 гривень прибуток становить 250 гривень.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Good man

Good man Обычный человек

Сколько лет даёте не развал России?
    Сколько на развал Китая?
    Сколько на развал США?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тут є, звичайно, правда.
    Людину в чомусь переконати дуже важко. Я це побачив на релігійних гілках.
    От всі казали: Яник - зек. Як можна його вибирати президентом? А вибрали! Народу в Україні під 50 мільйонів, а вибрали зека - "найдостойнішого".
    Тобто ніякі аргументи не подіяли.
    Так само не подіяли аргументи Зе - наркоман.
    Та що там казати? Скажіть, як можна після мільйонів вбитих та вивежених в Сибір, Голодоморів взагалі вибирати проросійських політиків сьогодні? Як????
    Хоча... тих, хто вбили - не голосують, як і ті, що вивежені. Голосують наслідники тих, хто вивозив і вбивав, як от Добродомов на заході.

Якщо не можна переконати, потрібно формувати. Формувати з дитсадка, зі школи. Давати правдиву історію. Нас тре ще водити по пустелі. Ми не готові.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну що ви таке дурне пишите? Подривнік ясно сказав: букмекери не проводять ставок на перегони президентів. Вони тіко спортивне. Навіть сперчавсі.

• Тупо Тупо x 1
  7. Good man

Good man Обычный человек

Сейчас Зеленский продолжить хамить и на дебатах, а букмекеры опустят ставки ещё. При победе Порошенко все будут разводить руками, надо же, какой украинский народ культурный, хамство не любит.

• Смішно Смішно x 1
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хочу вгамувати веселощі прихильників (дебілів) Зеленського: пам'ятаєйте, шановні,батіг на самому кінці лускать.:)))

9. ІгорМ

Во, блін, виглядає так, що ви, @Мих, нарешті з"їли тоті зернятка ;)

зі

Якщо хочете, то для розширення судин ще перегляньте роліки із Зінченком, я їх постив два рази.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Цей ефір точно увійде в історію, Коломойський розлютився і дав чортів 1+1. В суд тепер вони подають, що Порошенко увірвався в студію і захопив її . Команда блаЗЕня, 1+1 - Порошенко 0:5 на чужому полі . Повний розгром господарів і тріумф гостя ! Браво, Порошенко справжній презИдент! Він несподівано прийшов - на чуже поле з своєю впевненістю і сміливістю. Прийшов , порвав на тризуби і пішов , а в них істерика . Танки бруду не бояться.
    Я так розумію, в планах була гра в одні ворота і основними форвардами мали бути Кулик і Степанов. А тут прийшов Порошенко і вони скисли. Нє ну нормально ж, за гроші Коломойського, на каналі Коломойського пропіарився і не просто пропіарився, а ще й зірвав гівновкидний задум проти себе, судячи по гостях у студії. А Коломойський за це все ще й заплатив свої ж гроші...
    Давайте підтримаємо ображеного на 1+1 ЗЕ . Запропонуємо «отвєточку для зуб даю» - хай Зеленський увірветься на 5 канал!
    Смішно було чути, як ведуча звинувачувала Президента в тому, що він "тисне" , він один проти зграї "ти не один ", а їм все одно відчувався тиск з його боку . Порошенко вів себе абсолютно коректно і спокійно. Воля і компетентність проти брехні і ницості. Iх там так крутило ,наче ч@ртiв вiд ладану . Респект , пану Президенту!
    Тих, хто проти Порошенка, я розумію. Я не розумію тих, хто за ЗЕ. 21 квітня йдемо на вибори і обираємо компетентного, сміливого, сильногоі вольового Президента України- лідера нації.

11. ІгорМ

Та я того не писав - мені сказали закопіпастити, я й закопіпастив.
    Я ж кажу - я в тотому не розуміюся.

Інча, ара? :scratch_one-s_head:о_О

• Смішно Смішно x 1
  12. Dred

Dred Well-Known Member

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та нащо воно мені???
    Порох в Житомирі не збудував фонтан. Тепер Зе точно збудує.
    Я проживу так, як буде. Але нормальної України не буде. Про це можна забути на років 15...20.
    А були ми близько до перемоги. Дуже близько, щоб вийти з 350-річного кола.

14. ІгорМ

Капєєєц...

@Мих, признайтеся чесно - це ви самі таке придумали, чи звідкись сперли?

• Подобається Подобається x 1
  15. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тупо, барижник.
    Ви брехали тоді, брешете і зараз.
    Мова йшла виключно про ОДНУ букмекерську контору, коефіцієнтами з буцімто якої ви вимахували, як мокрими швінтками. І до тепер не дали ні скріну, ні посилання на ці коефіцієнти з офіційного сайту BWIN.
    Так що століть свій брехливий писок.

• Подобається Подобається x 2
  16. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Кто-то раньше, а кто позже, но апогей человеческой дурости достигнет в начале июня 2020 года. Тогда все люди познают полньій гнев природьі...

17. Dred

Dred Well-Known Member

18. ІгорМ

Так, були ми близько до перемоги. Дуже близько, щоб вийти з 350-річного кола.
    А бариги, брехуни і свинарчукипетрапорошенка зробили все, щоб мусет просрати цей шанс.
    Прикро...

зі
    Хоча... як казав сліпий - "ми ще побачимо, хто вночі краще бачить" ;)

19. Dred

Dred Well-Known Member

57104047_1139722719541160_7538187454436605952_n.jpg

• Корисно Корисно x 1
  20. Good man

Good man Обычный человек

Помолитесь, чтобы он не настал 21-го апреля 2019-го года.

а де твій аватар? :)