Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Good man

Good man Обычный человек

Зрадоботы разбушевались, почувствовали запах "крови", смакуют возможное поражение Порошенко. Ничего, посмотрим, как они запоют, когда Беня получит Приват или 2 млрд долларов компенсации. А Зеленский лохам скажет - всё по закону, я ничего не могу поделать, таково решение суда.

2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я бачу різницю, чого не було у комуністів, Бандера захищав своє, а не вів бойові дії проти поляків десь у Познані чи Гданську, проти Росії - десь у Волгограді.
    Багатьох теперішніх націоналістів взяв би Бандера за горло, будь він живий.

Не бушую, сприймаю як реальність, що ймовірно Порошенко програє.

4. А взагалі то:
    FB_IMG_1555067441146.jpg

5. На фоні Зеленського зек Янукович був вихованою людиною, оратором і інтелектуалом.

Баба і кіт:
    Зеленский общался, как жлоб-таксист на Ланосе, который не может найти ваш подъезд, отменяет заказ и бросает трубку.

Юрий Гудименко:
    Вообще странно, что люди, которые голосуют за человека, вчера стучавшего своим хером по роялю, не представляют себя завтра на месте клавиш.

Виктор Трегубов:
    Э-то ка-пец.
    Разница не образовательная, разница не классовая. Разница видовая.
    Как ни относись к Пороху, но по ту сторону - мурчащая, хамская шестерка.

Олена Монова:
    Штош
    По крайней мере, теперь всем понятно, почему мазафаку прячут за семью замками от прямого общения с Порошенко.
    Упоротая зеленая шмаркля не выдержала даже пяти минут телефонного разговора, который транслировался в студии "Право на владу".
    Зеленский истерил, хамил, быковал, орал, визжал, перебивал, странно, что не матерился и не ботал по фене.
    В конце швырнул трубку, не удивлюсь, если от злости укусил себя за пипетку.
    Українською спілкуватися у него так и не вышло.
    У него вообще спілкуватися не вышло, это был наезд гопника, бессвязный, бессмысленный и беспощадный.
    И знаете что.
    Я теперь совсем успокоилась.
    Даже если по какой-то странной и злой прихоти мироздания это ущербное говно станет президентом моей страны — долго оно им не будет.
    Да, нам снова придется сковыривать очередную дрянь.
    Но мы уже умеем.
    P..dеz тебе, Валодзя.

Helgi Sharp:
    Колективная Скабеева, по недоразумению носящая фамилию Ткаченко, выключила комментарии под своим постом. Она сучит ножками и требует суда. Мне же остаётся лишь процитировать того, кто успел прорваться на её страницу (Алексей Малайный) и набрал за свой коммент наибольшее колличество лайков:

"Красиво Порошенко сделал ваш пропагандистский гадюшник. Профессионально, честно, сильно. Гордимся им. И стыдно за вас, вы стали калькой российских пропагандистских каналов. В худшем смысле слова. Хотели поливать грязью президента за его спиной, как у вас принято, а он пришел и в глаза сказал правду, поставив на место пропагандистов. Особенно красиво расправился с Куликом и Степановым. На истерику ведущей было мерзко смотреть. Зашквар Зе по телефону - вообще отдельный разговор, понятно, почему его от людей прячут."

6. Які ви придурки, 86%, які голосували за Путіна в Росії! - кричали виборці Зеленського ...

• Смішно Смішно x 1
  7. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Та нехай собі вживає, скоріше сдохне)) Тим паче не багато йому залишилося.
    А ось про Порошенко я колись писав, як він в один день був у Рівному - на засіданні, потім на майдані, потім ввечері ще й на токшоу в Києві виступав - і як огурчик... Я за двійника не ручаюся, але ж діабетік міцно тримається. Можливо мільдоніум вживає, або щось подібне, як анальгентік з енергетиком))
    Бо я вчора був на похоронах, допомогав переносити небіжчицю (саме та, розмазане фото якої я виставляв з читанням "Катерини" та не слухала мене, щоб не пила багато...) , а потім 6 соток заскородив бороною, самозапрягнувшися. Думав копита відкину(( але допінгу не вживав. А ж я усього на півроку старший на Петруся...

• Подобається Подобається x 1
  8. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

На відміну від Вас, в нього є чарівні рошенки. А у Вас немає)))

9. Коммунарец

Мене з дитинства не укачивало))

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  11. ІгорМ

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  12. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Кажуть: добре бути розумним зразу, а не як моя баба потім.
    Така істерична і брудна навала порохоботів зробила свою справу. А тепер що ж...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  13. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

14. Good man

Good man Обычный человек

Истерить через год-полтора будете именно вы. Сразу говорю темы:
    Возврат Привата Бене/выплата 2 млрд долларов
    Олигархи никуда не денутся
    Олигархи будут богатеть
    Порошенко никто не посадит
    Коррупция не пропадёт (Вам, зрадоботам, 100 раз на дню говорили, не Порошенко за неё ответственен, а куча людей, которая никуда не денется)
    Ожидаемый вами экономический бум - коррупцию победим, деньги польются рекой - не произойдёт. Макроэкономика это сложный механизм и клоунами он ни разу не понимался.
    Ни Порошенко, ни Тимошенко никуда не денутся из политики, будут все те же кадры.

Саакашвили вернётся. Это будет главное достижение Зеленского для вас.

15. cncmaster

Згоден. Таке треба вміти

Цьому не навчають, це уроджене.

16. Коммунарец

А шо такое? Покруче всякого шоу по идиотизму))) К єтому все и движется.
    Зачем нам тот, кто постоянно ошибается, зачем нам мягкотельіе следователи і губернаторьі, которьіе умнее президента? Мне не нравится зе, но с ним бьістрее все развалится)) чтобьі меньше мучиться, а затем- мьі наш , новьій мир построим!. Если его хотят вьібрать - значит уже зажрались и хотят зрелищ.
    Мир уже страдает от катаклизмов природньіх, а украинцьі будут страдать духовно...
    Не вьістрадавши - не поймут, какое счастье: мир, хлеб и любовь!
    Человеколюбие всевьішнего безгранично, но люди сами себя хотят унизить, подчинить и уничтожить тех, кто с ними не согласен. Тот, кто вьібирает темную сторону своей души - тот приговаривает себя к вечньім страданиям. Вьібор каждого человека зависит только от самого человека.

17. cncmaster

Ну, не знаю. Бажаючих "подопомагати" з-за кордону буде забагато.
    І то будуть не "джавеліни".

На страх цього й розраховує Петро Олексійович. Але виглядає, що він прорахувався. Гросмейстер

18. Саакашвілі вернеться в якості Сталіна чи Беріі. Вже один Вовочка сто років тому повірив одному грузину. Нічого не нагадує?

19. ІгорМ

Ахтунг!

Хто хоче заробити на нові мешта на Паску?

Відсіч
    Вподобати цю сторінку · 10 квітня ·

Львове, ти ж не за ЗЕ?

Потрібні волонтери у Львові, Львівській області, та власне, на всьому Заході України для поширення листівок, наліпок, та іншої поліграфії проти проросійського реваншу, який стоїть за фасадом порожньої фігури Зеленського.

ЧАСУ ОБМАЛЬ!

Низька явка на Заході у другому турі гарантовано означатиме програш України на виборах 21 квітня!

Не стій осторонь, бери до рук клей ПВА, скотч, та листівки - та мерщій будити браттів-українців, бо Україна ризикує отримати московські кайдани у новій обгортці.

Переходьте за посиланням нижче та зазначайте, що ви можете зробити, де б ви не знаходились.

https://tinyurl.com/y438ofxr

#стоп_зе_реванш
    #стоп_реванш
    #зе_не_проповзе
    #злн_пнх
    #відсіч_реваншу
    #час_дати_відсіч
    #StopZE
    #СтопЗЕ
    #Зеленський

• Смішно Смішно x 3
а де твій аватар? :)