Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Брудний вкид брехливої влади, що розповсюджують такі самі брехуни, як михи, хомчини, гудемени, трьохбуквенні і інші вальцманоіди, розрахований на тупий плєбс кухарок і вишиватників про Зеленського-наркомана, проростає в наповнених перегноєм бОшках.
    Але результату не дає. Бо лохокторат свинорилого - тупа біомаса, скучателі за Україною, бариги і брехуни.
    А таких всього якихось кончених 15 відсотків.

• Подобається Подобається x 1
  2. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Зараз все крутиться навколо тих наркотиків. У По на цьому побудована вся агітаційна стратегія

А як вам таке припущення

Перед дебатами Зє візьме і здасть допінг-проби тотій WADA, а вона зробить аналізи і не виявить всяких там наркотиків-алкоголів.
    Зє прийде на дебати, з порога скаже про це, положить перед Порошенком довідку від WADA, зробить селфі з П"ятим і скаже щось на кшталт : "вибачте, мені треба бігти - я поки що клоун і в мене гастролі"

От це буде прикол, шо нє? ;)

• Смішно Смішно x 1
  3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Хто-небудь вірить у те, що з такими зусиллями і затратами в сотні тисяч виготовлені білборди різного формату (скільки матеріалу, грошей, пального для вантажівок та підйомних кранів) планово мали повисіти по всій Україні одну добу чи трохи довше?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Найбільші пенсії в Україні у депутатів ВР.
    Людей, які загнали Україну в прірву.
    Професійних українців.
    Хава нагіла, вальцманоіди.

5. medwedo berlogsoni

Це могло бути плановим лише в одному випадку: Порошенко виділив величезну суму грошей на агітаційні матеріали, і виконавці вирішили всі ті гроші освоїти. В такому випадку білборд не може висіти тиждень, треба міняти через день.
    Уявляю собі, як радісно власники типографій руки потирають. Так підвалило, так підвалило...

• Тупо Тупо x 1
  6. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Із наркотиками Зеленського, маю версію, багато співаків та музикантів перед виступом можуть випивати, особливо рок-музиканти можуть перед виступом покурити травку, таке міг робити і Зеленський, при такому говорити про залежність чи важку стадію наркоманії недоречно.

7. ІгорМ

@Lanktocha, а ви чо засмикалися? о_О:scratch_one-s_head:

:)))

8. medwedo berlogsoni

Джордж Буш не только бывший алкоголик, но и наркоман

• Тупо Тупо x 1
  9. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Я таке ніколи не вживав, але враховючи вічний срач в обговоренні і не тільки тут, можуть піти зараз і брудні технології.
    Про наркотики - не більше, ніж моя версія.

10. ІгорМ

Тоді нормально ;)

11. medwedo berlogsoni

Мені "тупо" від Пріуса - як зе бест від інших.

Тому я йому на радість, а також на радість мешканцю Пензи цитую В.Шендеровича.

Интервью / Виктор Шендерович

• Тупо Тупо x 1
  12. prius

prius Well-Known Member

Скількі платила податків стількі і получить, моя пенсія залежить від мене , скількі зараз заплачу в пенсійний фонд стількі і буду мати

• Безграмотно Безграмотно x 2
  13. medwedo berlogsoni

Пріус уже й мову забув. Буває...

Пріусе, чому я Вам поставив тупо. Тому що деякі пенсіонери працювали ще при радянській владі. Вийшли на пенсію або до розпаду Союзу, або в перші роки після розпаду, коли був хаос, купони, ніякої роботи, баули на Польщу тощо.
    І зараз тим старим людям виплачують 1500 гривень, на які неможливо по-людськи жити.
    А Ви, молодий здоровий і мордатий щось тут розсуждаєте, який Ви молодець.

Заводи і фабрики порізали на металолом. Колгоспи розтягнули. Деякі ушлі, типу нашого Порошенка, прибрали до рук фабрики, заводи за ваучери, які люди свого часу продавали за копійки, щоб кусок хліба купити, бо сиділи без роботи. Харчувалися з села, з городу.
    Сподіваюсь я Вам дохідливо пояснив?

Останнє редагування: 11 кві 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  14. Dred

Dred Well-Known Member

15. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Я вже писала про свою свекруху, яка в житті багато робила: і в колхозі, і на цегляному заводі, і на радіозаводі, а на пенсії пішла ще страховиком по людях. Стаж більше 50 років, а пенсія от тільки в цьому березні стала 2тисячи з копійками. Що це за гроші? Та зайвої хустинки до свята не купити.З нею живе донька, у якої пенсія півтори тисячи, бо стажу бракує.
    Добре що є кози та молоко - таки ж їжа. Так багато живуть в селі, як бомжі. Коли тарифи почали кожного року підскакувати, то навіть наявність субсидії не виправляло ситуації, бо все в магазинах почало дорожчати як на дріжджах. Свекруха питається: "Та вони ж щось думають??" Так питався її батько, що помер в 33ому.
    Звісно, допомагати треба і допомагаємо.
    А ті, хто про стравоходи тут умнічають є падлюками. Горіть в пеклі, порохоботи.

Останнє редагування: 11 кві 2019
    • Тупо Тупо x 1
  16. ІгорМ

17. Як би позакривали роти, то Порошенко переміг би в 1 турі з рахунком 86%. А так свобода брехні привела до того, що ніхто не побачив забрехнею тих змін в краіні, які ще не зміцніли і легко можуть бути повернуті взад.
    З вас ніхто навіть не задумується, що грає на чужому полі в своі ворота. Пелена в очах і Порошенко ворог України. Більше нічого не чути. Ворог, ворог, ворог той, хто зумів згуртувати навколо України більшість світу, створити такі умови , що для вас немає цивілізаційного протистояння між Україною і ордою. З голоду ніхто не помирає. Тільки гинуть під колесами мажорів-наркоманів, від алкоголізму, переліку хвороб і ...в...від куль орди.
    Ось це є ваш саморозвиток.

18. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А хтось тут може сказати Чому на виборах в Німеччині в 1932 році так зденервувалися німці,що аж вибрали націоналістів з Німецької національної народної партії до влади і пішли за ними і в 33-34 рр.?! Чи не через крутійства у владі?

upload_2019-4-11_22-23-13.png

19. Ні Юрко. Жага реваншу після принизливого миру..Гітлер вчасно підхопив це

20. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

І на кому та чому та жага реваншу відбилась найбільш?!:yes:

upload_2019-4-11_22-34-39.png

а де твій аватар? :)