Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Нам? - Ніяких завдань.

Ну, якщо ти власноруч написаний текст із власних думок вважаєш "вкидами",
    - тоді я не знаю, як називати все ото, що ти преш сюди у тему з фісбука.

Ти там хвалився, що тебе навчали промиванню мізків?
    - Ну, то навчали тебе погано. Або ти не був старанний.

Йопть. А оце ще шо таке?

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Та ще ера Петра Олексійовича не завершилася.
    Не возьмуся прогнозувати абсолютно нічого.

3. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

А ШО БУДЕМ РОБИТИ ПРИ 50% на 50% ,га-а? Га? Га? :))) :scratch_one-s_head: :vinsent: :cry::preved:

upload_2019-4-11_16-0-19.png

4. prius

prius Well-Known Member

До охлобистіна

5. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Зеленському

6. Неправильно. Йдіть читайте ще. Ще є час.

7. - Міліція затримуює активіста, який клеїв листівки "Не допусти реваншу", затримують грубо, несуть в міліцію.
    - Міліція відкриває справу проти тих хто поширював ролик в якому нібито збивають зеленського. Ржали з росії, да? При цьому справу проти самого зеленського який однозначно показано розстрілював Парламент - не відкрито. При цьому справу проти "журналіста" 1+1 який хотів пустити газ не відкрито.
    - Міліція зриває виступ колишнього партнера зеленського і потім він кудись зникає.

Ми 5 років пишалися, що живемо у вільній країні, де кожен може висловити свою позицію.
    І це було одним з найголовніших надбань Майдану.

І зараз рухаємося назад в СССР семимильними кроками. А кандидат ще навіть вибори не виграв

8. medwedo berlogsoni

Молчание - золото.
    По-українськи: Хто мовчить, той трьох навчить.

9. medwedo berlogsoni

Я Вам по блату без голограми:

10. medwedo berlogsoni

А тим, кому за шістдесят, уже й по попі ніхто не надає - правда, Пенза?

11. medwedo berlogsoni

Вам залишилося ще тільки викласти фото, на якому корову до бика ведуть зі словами "Так буде зі всіма, хто не проголосує за Порошенка!"

• Не подобається Не подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. То у нас вже роблять соцопитування про голограми? А я й не знав. От до чого наука дійшла!

13. Справжні
    Знаєте чим відрізняється справжня людини від високотехнологічної мавпи? Мірою справжньості є масштаб мислення. На самому низькому рівні можна мислити цьогохвилинним "хочу"., На самому високому - людина узгоджує свої дії із тим, що станеться далі її власного життя і навіть далі нащадків, які про неї згадуватимуть.
    Я б хотів зараз вийти з маршрутки і не тривожачись про майбутнє, пообідати та взятися за улюблені справи: готуватися до занять, проводити дослідження, спілкуватися із однодумцями. Але я як і багато адекватних державників усвідомлюю ризики страшних подій, до яких нас штовхають люди обмежені та безвідповідальні.
    Ми маємо наповнити душу спокоєм і впевненістю. Справа, яку ми творимо виходить за межі тривалості людського життя. Україна наших мрій прийде не завтра і не через десять років. Ми садимо сад, з плодів якого нам не споживати. Але сад буде. І Україна наших мрій буде. Нехай через віки але буде обов'язково. Ми ж стали на наш шлях тому, що перемогли в собі егоїстичну, жадібну і боягузливу мавпу. То чому ж нам впадати у відчай, коли ми будівники майбутньої великої України? Не страшно, що наші очі можливо її не побачать. Ми можемо побачити її вже сьогодні своїм серцем. В це потрібно вірити. Ця віра підтримає нас в боротьбі. Незалежно від обставин і незалежно від ситуації. Потрібно вірити, бо ми Справжні.
    Іван Хомяк

14. medwedo berlogsoni

Я так розумію, що ті, хто боїтьться змін в державі і підтримує Порошенка (бо боїться, що буде гірше) - це і є ті боягузливі мавпи?

• Не подобається Не подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  15. medwedo berlogsoni

Саме тому Порошенку потрібно було думати і передбачити, до чого можуть призвести його дії: брехня про долар по десять, тисяча в день захисникам, взяття на роботу Саакашвілі з подальшим виломуванням останньому рук і викиданням за межі країни. І так далі. Не мислив, не думав, не передбачав. Зараз каже, що осмислив і як першокласник заявляє "я більше не буду".
    Десь так.
    Немає у Порошенка справжності мислення. Є бажання нескінченного збагачення.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Единовременную выплату, которую пенсионеры получили в марте и получат в апреле, могут сделать постоянной.

Такую доплату пенсионеры могут получать в виде “13-й пенсии” в конце года.

Об этом заявил вице-премьер-министр Украины Павел Розенко.

Павел Розенко: “Инициатива Президента Украины Петра Порошенко заключается в том, чтобы единовременную выплату, которую пенсионеры получили в марте и получат в апреле, сделать постоянной. Это может быть в виде «13-й пенсии» в конце года. Ее будут получать люди, которые имеют большой страховой стаж, но невысокую пенсию”.

По словам Розенко, сейчас проводятся расчеты и “есть все возможности реализовать уже с этого года”.

Как ранее сообщалось, пенсионеры в среднем получили прибавку в 514 гривен. Около 2 млн. 100 тыс. пенсионеров, которые имеют большой трудовой стаж, но получают пенсию меньше 1700 гривен, получат дополнительные единовременные выплаты в размере 2410 грн.
    Ніколи не було стільки топ-менеджерів з мільйонними зарплатами, і пенсіонерів з великим стажем і 50-60 долл пенсії. Як їм вписатися в такі ціни та тарифи? Хто повинен турбуватися про таких людей? Десь діти допоможуть, десь сусіди пожаліють, а кого ніхто не пожаліє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Тупо Тупо x 1
  17. Мавпи ті хто шукає простих рішень, чим наповнити стравохід і не взмозі бачити дальше одного кроку.
    Ті хто підтримує Порошенка мають інші цілі: зберегти державу, вирватися з орбіти расєі і забезпечити нормальне життя дітям та внукам.

а де твій аватар? :)