Тільки не завжди деякі консервативні наші люди довірять комусь новому, перед виборами буде, що той дав на церкву "300 дулярів", поставив у школі нові вікна і стандартне "Хоть краде, але і людям щось дає, новий буде красти ще більше"
Ніт не піду. Про те, як люди повірили янучарі, не треба розповідати. Ніхто йому не вірив ані грама, але йшли і вкидали бюлетнів. Бо знали - буде піпець, а це саме те, що треба.
Бігборд Зараз все частіше чути ниття про "Так не можна. Не розколюйте країну. Не ображайте прихильників іншого кандидата. Це брудна технологія..." І ось усі вчепилися за отой бігборд і давай критикувати та виправдовуватися. Президент сказав, що це відображення слів Путіна "будь який кандидат крім Порошенка". В його штабі сказали що це символ того, що наступному президенту потрібно буде протистояти Путіну. А я скажу, що бігборд потрібно сприймати прямолінійно. Ось вам аргументи: 1 - Фінансування компанії. Фірташ + російська біткойн біржа (використовується для фінансування спецоперацій ФСБ) через одного із керівників окупаційно-терористичних військ. Фірташ зацікавлений в поверненні ряду активів (добування титанової руди та енергоринок). А московські куратори ЛДНР? 2 - Масова підтримка московськими політиками - від офіційних осіб до фейкових опозиціонерів і українських колаборантів-біженців (Портнов, Лукаш...). 3 - Належність до московсько-радянського ментального пласту. Не вживання української мови в офіційному спілкуванні. Висловлені тези це виступ за "повернення в СРСР". 4 - Величезний пласт колаборантів із українським громадянством, які підтримують Зеленського як свого і соцмережах. 5 - Уникання озвучення стратегічних безпекових завдань - євроінтеграція, зміцнення армії, готовність до протистояння російській агресії. Водночас озвучення промосковських рішень - проти НАТО і ЄС, заборона збройного опору, примирення із Росією. За аналізом окремих (заготовлених зарані і знятих із н-ного дубля) висловів - це медведчуківська програма в чистому вигляді (її часто ретранслюють медведчуківські "замирці" та "матєря перекривачі магістралей"). Тут і референдум, і "услышать народ Донбаса" і "перестать стрелять"... Гроші Путіна, програма Путіна, менталітет Путіна... То кому протистоїть Порошенко в другому турі?
Вата більш схильна до маніпуляцій. Але тут зе-пошестю охопили чималу кількість підлітків, які раніше були нормальними. Одне діло - трохи "не такі" люди, які несуть свої гроші якомусь мунтяну чи діанетикам. То ЇХНІ гроші та їхні мізки. І зовсім інше - зе-зомбі, через яких намагаються розколоти нашу країну.
Знову за рибу гроші. Тобі кажуть, що то була хибна ідея, з хуйлом на плакатику, а ти нібито й не чуєш. А ти розумієш, хоча би, що повно вати, яка саме за хуйла і буде голосувати, а цей плакатик тільки підзадорює? Чи як тобі іще пояснити? І взагалі, чия то реклама і хто за кого грає? - І отаке всі п'ять років, а найбільш затято останнього. ) Ну, гаразд. Поїдете до санаторію обидва
В який раз кажу, навіть будь від Львівщини 100% підтримки Порошенка ( хоч такого не буде ), за рахунок всієї України ( яка після І туру була зеленою ) переможе Зеленський. Радість рашистів, не так давно була у них радість "Трамп наш".
Перетворили вибори в перепис наркоманів і намагаються довести що в Україні 90 відсотків наркош. Штош !!
Во-первых, сколько раз я ошибся в написании мягкого знака? Один раз из тысячи. Нормально. Я не проверяю, пишу с первого раза. Во-вторых, за Латыниной куча редакторов перед выпуском книг "подтирает", реальный уровень грамотности её письма мы не знаем. В-третьих, "стрелка осциллографа" это не пропустить мягкий знак, это признак крайней тупости: а) Человек не знает о чём пишет б) Человеку не хватает ума разобраться в том, о чём он пишет в) Про осциллограф знает 99% образованных людей в её возрасте г) Написание книги это не на форуме писать сообщения, это труд, это работа. И делать на работе подобные ошибки несоизмеримо хуже, чем делать такие же на форуме. Так что вы со своим сравнением снова сели в лужу, Дмитрий Анатольевич.
Какой ещё народ Украины? Ты, паря, забылся, не народ Украины пойдет в ЕС и НАТО, а "враги Украины". Будь последователен в своих словах.
Когда Дмитрий Анатольевич крутится как уже на сковородке или быдломастер, что-то мы об этом не слышим от Планктоши.
Майбутні успіхи "младопрезидента" вже можна побачити по тому як його підтримують політичні сили - ніяк. Вмазатися в зеленку - дурнів немає. А це означає, що ви вибираєте весільного наркомана на зло комусь (собі, друга, Україна) ну і результат отримаєте відповідний. Штош. Фактично Аваков стає головним феодалом України, Коломойський - найбільшим вигодонабувачем, росія - переможцем, а через рік буде - а хто ж його вибрав, я за нього не голосував. І взагалі ніхто не голосував. Але ось ці то постраждають в першу чергу, просто тому що слово ризик - пощастило / не пощастило в ставці в рулетці. Далі вже складно.
Знову перевод стрілок, говорили про конкретного дописувача і його невміння відповісти на незручні запитання. Порошенку потрібно було не робити договорняків, ніхто не закрив на це очі, бо є томос і без.віз.
// через рік буде - а хто ж його вибрав, я за нього не голосував. // Дійсно не хочу за нього голосувати, але признаю, великі шанси його вибрати і без мене.
Не перевод стрелок, а факты. Если ты говоришь, что тот, кто войдёт в эту дверь, это лох, потом смеёшься, когда в ту дверь входит твой оппонент, то будь готов к смеху над тобой, когда в эту дверь войдёт твой друг. Потому что у тебя окажется всего два выхода: либо твой друг лох по твоему мнению, либо ты трепло. У Порошенко много промахов, никто их не отрицает. Но Зеленский хочет въехать на коне "я ничего плохого не сделал, выберете меня". Пойми, мальчик, это для лохов. Зеленский ничего не сделал плохого в политике просто потому, что он в ней ничего не сделал. Ты выберешь меня главным хирургом больницы? А что, я ни одной медицинской ошибки не сделал, а другой претендент - д.м.н. сделал за 20-ть лет их штук 100. Я лучше него буду хирургом. У вас, зрадоботов, логика именно такая.
Я бы всех, кто голосует за Зеленского, отправил лечиться к актёру, который играет роль медика. А потом бы посмотрел, за кого бы они проголосовали.
Капитошечка, поймишечка, ты угрожаешь быдломастерочку, он в своей быдлости и грубости вряд ли тебешечки уступит.