Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Тільки не завжди деякі консервативні наші люди довірять комусь новому, перед виборами буде, що той дав на церкву "300 дулярів", поставив у школі нові вікна і стандартне "Хоть краде, але і людям щось дає, новий буде красти ще більше"

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ніт не піду.

Про те, як люди повірили янучарі, не треба розповідати.
    Ніхто йому не вірив ані грама, але йшли і вкидали бюлетнів.
    Бо знали - буде піпець, а це саме те, що треба.

3. Бігборд
    Зараз все частіше чути ниття про "Так не можна. Не розколюйте країну. Не ображайте прихильників іншого кандидата. Це брудна технологія..." І ось усі вчепилися за отой бігборд і давай критикувати та виправдовуватися. Президент сказав, що це відображення слів Путіна "будь який кандидат крім Порошенка". В його штабі сказали що це символ того, що наступному президенту потрібно буде протистояти Путіну. А я скажу, що бігборд потрібно сприймати прямолінійно. Ось вам аргументи:
    1 - Фінансування компанії. Фірташ + російська біткойн біржа (використовується для фінансування спецоперацій ФСБ) через одного із керівників окупаційно-терористичних військ. Фірташ зацікавлений в поверненні ряду активів (добування титанової руди та енергоринок). А московські куратори ЛДНР?
    2 - Масова підтримка московськими політиками - від офіційних осіб до фейкових опозиціонерів і українських колаборантів-біженців (Портнов, Лукаш...).
    3 - Належність до московсько-радянського ментального пласту. Не вживання української мови в офіційному спілкуванні. Висловлені тези це виступ за "повернення в СРСР".
    4 - Величезний пласт колаборантів із українським громадянством, які підтримують Зеленського як свого і соцмережах.
    5 - Уникання озвучення стратегічних безпекових завдань - євроінтеграція, зміцнення армії, готовність до протистояння російській агресії. Водночас озвучення промосковських рішень - проти НАТО і ЄС, заборона збройного опору, примирення із Росією. За аналізом окремих (заготовлених зарані і знятих із н-ного дубля) висловів - це медведчуківська програма в чистому вигляді (її часто ретранслюють медведчуківські "замирці" та "матєря перекривачі магістралей"). Тут і референдум, і "услышать народ Донбаса" і "перестать стрелять"...
    Гроші Путіна, програма Путіна, менталітет Путіна... То кому протистоїть Порошенко в другому турі?

4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Я ж не завжди такий чемний. Я ж можу відправити туди і в грубій формі)))

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Вата більш схильна до маніпуляцій. Але тут зе-пошестю охопили чималу кількість підлітків, які раніше були нормальними.
    Одне діло - трохи "не такі" люди, які несуть свої гроші якомусь мунтяну чи діанетикам. То ЇХНІ гроші та їхні мізки. І зовсім інше - зе-зомбі, через яких намагаються розколоти нашу країну.

6. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Знову за рибу гроші.
    Тобі кажуть, що то була хибна ідея, з хуйлом на плакатику, а ти нібито й не чуєш.
    А ти розумієш, хоча би, що повно вати, яка саме за хуйла і буде голосувати,
    а цей плакатик тільки підзадорює? Чи як тобі іще пояснити?
    І взагалі, чия то реклама і хто за кого грає?

- І отаке всі п'ять років, а найбільш затято останнього.

) Ну, гаразд. Поїдете до санаторію обидва

Останнє редагування: 11 кві 2019
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Lanktocha

В який раз кажу, навіть будь від Львівщини 100% підтримки Порошенка ( хоч такого не буде ), за рахунок всієї України ( яка після І туру була зеленою ) переможе Зеленський.
    Радість рашистів, не так давно була у них радість "Трамп наш".

8. Перетворили вибори в перепис наркоманів і намагаються довести що в Україні 90 відсотків наркош.

Штош !!

9. Good man

Good man Обычный человек

Во-первых, сколько раз я ошибся в написании мягкого знака? Один раз из тысячи. Нормально. Я не проверяю, пишу с первого раза.
    Во-вторых, за Латыниной куча редакторов перед выпуском книг "подтирает", реальный уровень грамотности её письма мы не знаем.
    В-третьих, "стрелка осциллографа" это не пропустить мягкий знак, это признак крайней тупости:
    а) Человек не знает о чём пишет
    б) Человеку не хватает ума разобраться в том, о чём он пишет
    в) Про осциллограф знает 99% образованных людей в её возрасте
    г) Написание книги это не на форуме писать сообщения, это труд, это работа. И делать на работе подобные ошибки несоизмеримо хуже, чем делать такие же на форуме.

Так что вы со своим сравнением снова сели в лужу, Дмитрий Анатольевич.

10. Good man

Good man Обычный человек

Какой ещё народ Украины? Ты, паря, забылся, не народ Украины пойдет в ЕС и НАТО, а "враги Украины". Будь последователен в своих словах.

11. Good man

Good man Обычный человек

Когда Дмитрий Анатольевич крутится как уже на сковородке или быдломастер, что-то мы об этом не слышим от Планктоши.;)

12. Майбутні успіхи "младопрезидента" вже можна побачити по тому як його підтримують політичні сили - ніяк. Вмазатися в зеленку - дурнів немає. А це означає, що ви вибираєте весільного наркомана на зло комусь (собі, друга, Україна) ну і результат отримаєте відповідний.

Штош. Фактично Аваков стає головним феодалом України, Коломойський - найбільшим вигодонабувачем, росія - переможцем, а через рік буде - а хто ж його вибрав, я за нього не голосував. І взагалі ніхто не голосував.

Але ось ці то постраждають в першу чергу, просто тому що слово ризик - пощастило / не пощастило в ставці в рулетці. Далі вже складно.

13. Good man

Good man Обычный человек

Давай референдум проведём на Львовском форуме по этому поводу.))

14. Lanktocha

Знову перевод стрілок, говорили про конкретного дописувача і його невміння відповісти на незручні запитання.

Порошенку потрібно було не робити договорняків, ніхто не закрив на це очі, бо є томос і без.віз.

15. Good man

Good man Обычный человек

На харьковском тебя банят, тут в сраку посылают, у тебя серьёзные успехи в коммуникабельности. :)))

16. Lanktocha

// через рік буде - а хто ж його вибрав, я за нього не голосував. //
    Дійсно не хочу за нього голосувати, але признаю, великі шанси його вибрати і без мене.

17. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Тільки ж в мене лікування зовсім по іншому профілю.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Good man

Good man Обычный человек

Не перевод стрелок, а факты. Если ты говоришь, что тот, кто войдёт в эту дверь, это лох, потом смеёшься, когда в ту дверь входит твой оппонент, то будь готов к смеху над тобой, когда в эту дверь войдёт твой друг. Потому что у тебя окажется всего два выхода: либо твой друг лох по твоему мнению, либо ты трепло.
    У Порошенко много промахов, никто их не отрицает. Но Зеленский хочет въехать на коне "я ничего плохого не сделал, выберете меня". Пойми, мальчик, это для лохов. Зеленский ничего не сделал плохого в политике просто потому, что он в ней ничего не сделал. Ты выберешь меня главным хирургом больницы? А что, я ни одной медицинской ошибки не сделал, а другой претендент - д.м.н. сделал за 20-ть лет их штук 100. Я лучше него буду хирургом. У вас, зрадоботов, логика именно такая.

19. Good man

Good man Обычный человек

Я бы всех, кто голосует за Зеленского, отправил лечиться к актёру, который играет роль медика. А потом бы посмотрел, за кого бы они проголосовали.

20. Good man

Good man Обычный человек

Капитошечка, поймишечка, ты угрожаешь быдломастерочку, он в своей быдлости и грубости вряд ли тебешечки уступит.

а де твій аватар? :)