Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Звичка тут декого вирвати фразу з контексту і починати танцювати на костях зразу вказує, що така людина звичайний маніпулятор, або обмежена в доказах. А ось на цю конкретну фразу він може "вьідать мьіслю". Не сформувати думку, а саме вьідать мьіслю.
    Читати треба. Там не йдеться пропогрози, а попередження про вплив теліка на свідомість. За ці роки можна було розібратись хто виступає з погрозами і хто інспірує напади. В той час, як в одних в помислах було захисти здобутки Майдану і вирватись з лап расєі, інші виношували план реваншу та помсти.. І вони добились успіху. Запудрили так мозги, що Біле братство з Діва Марія Христос божа овечка на фоні того зомбування, яке відбулося. Ну що ж. Сталося, так сталося. Порохоботи усвідомлюють можливу небезпеку, яка чатує на украінців попереду , тому підготуються.
    Коли прозріння наступить у зазомбованих, наслідки можуть бути непередбачуваними: від дикого депресняка до жаги кровітих, хто х обманював. Ті, хто обманював, з грошима, викачанимиз одурманених лохів будуть на той момент сидіти в Ростові або на побережі Середземного моря, а вся злоба перекинеться на тих, хто так ряно агітував та описував щасливе майбутнє

2. Гонимий харків'янин. Не пали контору, а то куратор грошей не дасть. Я ж недаремно написав " А кто из кустов.."
    Тут вже такі твердошкірі , щохер стрілою пробєш, а не те що словом.

3. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Порівняли х_р з пальцем. Кучма був директором оборонного підприємства, ця посада вимагає і відповідальності, і жорсткості, і авторитету як перед підлеглими, так і в "горішніх кабінетах". А цей голимий клован - лялька на ниточках, абсолютний нуль в усьому окрім кловунади. В тому числі без штанів. Дружбан Борі Моісєєва.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Можна, чо. Але тут усе не так однозначно(с).

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Тут на зе-зомбіків чекає більш серйозна небезпека. Технологія "кодування" на рівні виплеску нейромедіаторів явно розроблялася з фахівцями клініки Сербського та інших спецлабораторій рашки. Як і "Синій кит". Коли відпаде потреба у зе-зомбіках, може з екранів прозвучати сигнал і зомбіки масово стрибнуть з балконів. Я не шкодуватиму з цього приводу. Але їхнім батькам слід пильнувати вдень і вночі.

6. cncmaster

) Ну, хто в нас у Харкові панує, для тебе не повинно бути таємницею.
    То, мабуть, в тебе такий комплімент? - Розумію. Мені подобається.

Останнє редагування: 11 кві 2019
  7. cncmaster

Тут більш серйозна небезпека чекає на усих.

)) Яке нахєр кодування та клініка Сербського?
    Ти взагалі чув, що таке вата? Там ніякий Сербський не потрібен. Вже усе закодоване від народження

• Подобається Подобається x 1
  8. cncmaster

) В мене останній "телік" згорів якраз на кадрі з палаючим будинком торгівлі у нью-йорку.
    Як він завалився я побачив лише значно пізніше, у ітнтернеті.
    То про який "телік" іде мова? На себе приміряєш?

Що я можу сказати..
    Я би порадив тобі старанніше обирати друзів.
    А то прокинешся одного ранку із кацапським хєром у дупі.

.. Не дай боже, звісно - бо тоді вже мене напевне не буде .. Де Київ, а де Харків.
    І родичів у х.з. Швеції в мене немає.

Тобі пишуть на плакатах - "Думай" ? - То думай блядь.
    Голосуєш за Петра Олексійовича? - Голосуй ну єго нахєр. Але думай.

Згоден. П'ять років їбсти мізки та не робити те, що треба - то дорогого коштує.
    А коли іще зализоблюдити, то виходить зовсім дуже симпатичний сюрреалізм.

• Подобається Подобається x 1
  9. Не знаю. Дійсно який сюрреалізм. Чим більше даєш людям свободи, тим менш притомними вони стають.
    Молодь жалко. Буде те саме, що трапилось з украінським селом, тільки тепер в масштабах країни. Я ж народився ще при Хрущові, в селі, в сім'ї колгоспних напіврабів. Палочки на трудодні замість реальних грошей, з села не виїхати, бо немає паспортів. Замкнутий круг. Хто був розумніший, кмітливіший той заставляв дітей вчитись, щоб поступити кудись. Це був шанс вирватись з того напіврабства. Так село почало пустіти, а кількість дітей в сім'ях зменшуватись. Так і я виїхав з села в 15 років в далекі 70-ті. Потім розпад срср, занепад виробництва, тому що старі комуняки не вміли і нехотіли. Придумали приватизацію. Хто що охороняв те і приватизував. Село спилось, молодь поіхала в міста. І тепер у всіх селах, що відстоять від обласних центрів на 10-15 км знайдети багато закинутих будинків. Немає жильців. Тільки вже при Ющенко щось було намітилось повернення дачників, але і воно швидко заглохло. Потім збитий яйцем льотчик трохи почудив і народ знову почав виізжати з сіл.
    Після Майдану рік за роком в села почало повертатись хоч якесь життя. Поля, що за 20+ років перетворились на підлісок, почали розчищати та обробляти. Народ так чорно бідував, що в супермаркетах треба було в чергах настоятись. Старі заводи зносились один за одним під житлове будівництво. І це в умовах війни з расєєю. Але тут народ вирішив, що йому мало крові, і вирішив поексперементувати. Ну що ж має - право що п'ять років. А поскільки лох не мамонт, не вимре, ті, кого відсунули від корита вирішили піти назустріч вимогам мас і влаштувати ім кроваве шоу. Потім не говоріть, що ви не це мали на увазі. На вас після 22 квітня вже ніхто не буде звертати уваги. У вас знайшли слабку місцину і тепер іі будуть експлуатувати нещадно.
    Хто швидше роздуплиться, почне відправляти дітей за кордон щоб убезпечити іх того всього, що буде тут діятись. Хто тормозне - стане піддослідним. Тільки тепер ці досліди будуть ще жорстокішими ніж при Сталіні. Тепер ціль - витравити украінський дух раз і назавжди. І почнеться чергова еміграція на Захід. І постарівші емігранти 90-х, які перейдуть в розряд баняків, будуть стрічати молодих і питати чого вони покинули країну. І це буде нова круговерть у природі і чергове годіння по граблям українців. І все тому, що ненавиді легше, ніж адекватно сприймати. Не потрібно брати частину відповідальності на себе. Не потрібно думати. Легше підхопити чужі гасла, ніж осягнути іх сенс та майбутні наслідки.
    І напевне вже не буде більше чутно "Плине кача по тисині". Тепер скоріше всього зазвучить "Союз нерушимьіх....".

10. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Yakovina Ivan
    5 год ·
    Самые преданные сторонники Порошенко последние два дня очень жестко отстаивали мысль, что борды с Путиным - это своевременная, умная и полезная идея.
    Его штаб утром 10 апреля даже провел прессуху на тему "Почему мы не дебилы, как некоторые тут подумали". В общем, серьезно встали на защиту рекламной кампании с путинской физиономией.
    А тут - бац! Концепция поменялась. И мне снова интересно выслушать их версию.

найбільш вірні прихильники порошенка на протязі двох днів наполегливо захищали думки, що доски з путіним - це своєчасні, розумна і корисна ідея.
    його штаб вранці 10 квітня навіть проходив фотосесії на "чому ми не придурки, як деякі думали". загалом, серйозно встала на захист рекламної кампанії з путіним обличчя.
    а тут - бам! концепція змінилася. і мені цікаво знову послухати їх версію.

11. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

е

Те, що Порошенко один раз віч-на-віч з"явився на білбордах з Путіним, не зараховується.
    Є так народна приповідка "Один раз - не філателіст"

Тільки мені фон не сподобався. Потрібно було обрати яскраво-зелений. Раз уже міняти, так міняти. А синій - це якби фірмовий Януковичів.

• Смішно Смішно x 2
  12. cncmaster

А це також враховано.

13. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

Та таке враження, що там тепер ніхто нічого не враховує - яку фарбу мали, такою і помалювали, щоб не купляти нової :)))

В команді По суцільна деморалізація /хоч є таке слово в світі?/
    Між іншим, в технології виготовлення бруківки зелений барвник найдорожчий. Якщо такі розцінки і в політичній рекламі, то я тепер зрозумів, чому у Порошенка на його афішах здебільшого юзають такий своєрідний колір, тіпа перетравленого шоколаду

14. Dred

Dred Well-Known Member

15. cncmaster

Як це таке може бути - деморалізація є, а слова немає?

• Смішно Смішно x 1
  16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Тільки цитата.
    Санкции ПАСЕ против России остались в силе - ФОКУС

А Ви кажете "Тарас берёз", "Тарас овец"...

17. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Якщо часто характерно у ІІ турі обирати "менше зло", багато хто таким вважає Порошенка, але більшість, враховуючи антирейтинг Порошенка, будуть голосувати не так за Зеленського, як проти Порошенка.
    Зміна еліт характерна для багатьох сфер, як у футбол не грають, ті що на високому рівні грали у 90-их, так і вічні політики не бувають.
    Зеленський не був навіть мером, депутатом чи губернатором, насторожує, але не від мене одного залежить вибір країни, порохоботи можуть до посинінь доводити інше, але безрезультатно.

18. cncmaster

Не згоден.
    Хто голосує за пана Зеленського, ті вловили його посили та голосують саме за них.
    А на минулих виборах вони були дещо перелякані, тому був тільки один тур.

19. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Давно треба міняти всіх політичних пенсіонерів. Вони за чверть століття загнали Україну на самісіньке дно Європи. А т.з. реформи - фікція, як зниження ціни на паливо на заправках: спочатку піднімають ціну на гривню-півтори, а потім знижують на п`ятнадцять копійок. Миздобули.

20. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Дядьку, ідіть в сраку)))
    Я краще знаю, що потрібно для мого здоров’я.

• Креативно Креативно x 1
а де твій аватар? :)