Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Коли головний міліціонер - проти фальсифікації виборів, туговатенько доведеться в другому турі Порошенку.

2. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Ото ж.
    Проте вони дуже гарно знають, як треба. Ще й інших навчати пробують.

3. Lanktocha

Lanktocha Well-Known Member

Не погоджуюсь із страхом, що єдиний антиросійський Порошенко, а Зеленський буде протилежністю, не забули Кучму, здавався дуже проросійським, створить новий союз України і Росії, але відстояв Крим, не раз заявляв, що його вибрали президентом України, а не чиїмось підкаблучником, так і тут, хто відчує владу, потримає у руках гетьманську булаву, про чиєсь підданство вже думати не буде.
    Багато у чому сумніваюсь у Зеленському, але і результат Порошенка - значить щось робить не так, хвалитися томосом та ігнорувати пенсіонерів, які можуть під церквами просити милостиню.

4. Lanktocha

5. Разом з ОРДЛО?

6. Почитай для початку обовязки Головнокомандувача, може перестанеш задавати ступід питання

7. Дивись менше телевізор і все буде добре. Коли тебе поведуть на ешафот ти все будеш твердити, що Порошенко робив щось не так, бо тобі в телевізорі так казали. До жовтня місяця ви відчуєте всі переваги управління краіною рейдерів Коломойського. А Зеля з теліко буде вас заспокоювати шо треба десь посередині домовлятись, тоб то кухню ділиш пополам спальні тоже. На рахунок дружини не скаже., поки сюди чеченці не зайдуть, а потім будете спати по черзі, але твоя буде в останню чергу.

8. Lanktocha

Почитав дописи на декілька сторінок раніше, Хомчин вже крутився як вуж на сковорідці і не відповів, Бігус брехун чи ні, таке саме буде тут. Якщо ніхто більше не розуміється в армії, то хочемо почути від "професіонала".
    Після п’яти років імітації реформ більшість громадян бачить, що замість того щоб бігти «геть від Росії» Росія потихеньку «заповзала» в кожну сферу української політики.

9. Не прикривай свій страх Вікі. Недопоможе.

10. Завдяки таким запроданцям як ви.

11. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

з мирного Львова ляпати язиком легше... давайте так, ви переїдете жити разом зі своєю сім'єю поближче до кордону з росією... а потім напишете - чи хочеться вам поруч військових операцій - будь-яких - успішних чи неуспішних

12. Цей експеримент був поставлений в Естоніі в 2011 році і спрацював. Над телезалежними в Україні його відточували чотири роки. Результат перевершив всі сподівання.

View: https://twitter.com/Zaporizhia911/status/1115878075202404359?s=20

13. Віртуальний президент сьогодні злив в пресу деякі імена високопосадовців своєї команди.
    Пана Арсена Авакова чомусь не згадали. Незаслужено.
    Але згадали інших.
    Серед них:

Ігор Смешко
    Новина про нього:
    Смешко не прийме посад ні від Зеленського, ні від Порошенка
    Середа, 10 квітня 2019, 12:22
    Смешко не прийме посад ні від Зеленського, ні від Порошенка

Лаура Ковеші
    Новина про неї:
    Лідери Європарламенту підтримали призначення румунки Ковеші топ-прокурором ЄС
    ЧЕТВЕР, 7 БЕРЕЗНЯ 2019, 16:32
    Лідери Європарламенту підтримали призначення румунки Ковеші топ-прокурором ЄС

Що далі, то цей спектакль все більше нагадує навіть не бульбашку, а велику зелену соплю.

View: https://www.facebook.com/100011308905714/posts/793118611075095/

14. Dred

Dred Well-Known Member

15. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Краще вже тоді мене. Пішов він на )(ер. Мені санаторій більш потрібен, ніж йому. В мене шансів вичухатися набагато більше. А його хвороба навряд чи піддається лікуванню.
    Я навіть вже знаю куди мені потрібно - лікар порадив в Хмельник)))

Останнє редагування: 10 кві 2019
    • Подобається Подобається x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Та хер там тобі, не санаторій. Ми тут чубимося, цифри, закони вишукуємо, а все виявляється простіше нас розводять як лохів. Мало не видасться нікому. Купуйте побульше вазеліна (того, справжньо), бинтів, йод, зеленка, тому что, хто не встигне сховатись, мало не буде:

Отто Йорк
    пообщался только что в реале с бизнесменом, топящим за зе. надо признаться, это было от души...

его прямая речь : "да мне пох...й на зе. пусть баллотируется хоть крышка от унитаза коломойского. я за неё проголосую. на всё, что о нём говорят и пишут, мне насрать. дебил, наркоман, маменькин сынок - мне насрать. мне также пох..й и на порошенко. даже если он святой. я пять лет ждал момента, когда мы сможем отомстить вам за майдан. я ненавижу вашего пороха не за "коррупцию, мову и томос" - я ненавижу его за то, что он ваш, майданутый. вы пересрали нам весь кайф от януковича. и, наконец, пришло время вам платить по счетам. и счёт этот будет жёстким, готовьтесь."

а мы тут аргументы всякие придумываем, цифры, факты, комментарии. думаем, как нам их не обидеть невзначай

а на самом деле всё очень проссто. как во время войны :
    или мы их - или они нас. третьего не дано

уверен, что мы. хотя это будет и непросто...

17. cncmaster

Це знову погрози?

Ні. Ти не такий злоєбучий.

Тому переб'єшся.

Останнє редагування: 10 кві 2019
  18. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Може провести референдум на ЛФ і відправити його в баню чисто демократичним способом?

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  19. cncmaster

Питання до лизоблюдів - як таке могло статися?

Відповідь, що усі дебіли, чи то пак зебіли, не приймається.
    Також не треба тут про кацапську агентуру. Бо якщо її 85%, то це вже не так називається.

Такі відповіді мені не подобаються, бо то є неправда.

Останнє редагування: 11 кві 2019
  20. cncmaster

Пиздатий, давай швидше пиши звернення до СБУ.
    Та не забудь скрин свого листа та відповіді тут викласти, щоби усі пообсиралися.

• Смішно Смішно x 1
а де твій аватар? :)