Коли головний міліціонер - проти фальсифікації виборів, туговатенько доведеться в другому турі Порошенку.
Не погоджуюсь із страхом, що єдиний антиросійський Порошенко, а Зеленський буде протилежністю, не забули Кучму, здавався дуже проросійським, створить новий союз України і Росії, але відстояв Крим, не раз заявляв, що його вибрали президентом України, а не чиїмось підкаблучником, так і тут, хто відчує владу, потримає у руках гетьманську булаву, про чиєсь підданство вже думати не буде. Багато у чому сумніваюсь у Зеленському, але і результат Порошенка - значить щось робить не так, хвалитися томосом та ігнорувати пенсіонерів, які можуть під церквами просити милостиню.
Дивись менше телевізор і все буде добре. Коли тебе поведуть на ешафот ти все будеш твердити, що Порошенко робив щось не так, бо тобі в телевізорі так казали. До жовтня місяця ви відчуєте всі переваги управління краіною рейдерів Коломойського. А Зеля з теліко буде вас заспокоювати шо треба десь посередині домовлятись, тоб то кухню ділиш пополам спальні тоже. На рахунок дружини не скаже., поки сюди чеченці не зайдуть, а потім будете спати по черзі, але твоя буде в останню чергу.
Почитав дописи на декілька сторінок раніше, Хомчин вже крутився як вуж на сковорідці і не відповів, Бігус брехун чи ні, таке саме буде тут. Якщо ніхто більше не розуміється в армії, то хочемо почути від "професіонала". Після п’яти років імітації реформ більшість громадян бачить, що замість того щоб бігти «геть від Росії» Росія потихеньку «заповзала» в кожну сферу української політики.
з мирного Львова ляпати язиком легше... давайте так, ви переїдете жити разом зі своєю сім'єю поближче до кордону з росією... а потім напишете - чи хочеться вам поруч військових операцій - будь-яких - успішних чи неуспішних
Цей експеримент був поставлений в Естоніі в 2011 році і спрацював. Над телезалежними в Україні його відточували чотири роки. Результат перевершив всі сподівання. View: https://twitter.com/Zaporizhia911/status/1115878075202404359?s=20
Віртуальний президент сьогодні злив в пресу деякі імена високопосадовців своєї команди. Пана Арсена Авакова чомусь не згадали. Незаслужено. Але згадали інших. Серед них: Ігор Смешко Новина про нього: Смешко не прийме посад ні від Зеленського, ні від Порошенка Середа, 10 квітня 2019, 12:22 Смешко не прийме посад ні від Зеленського, ні від Порошенка Лаура Ковеші Новина про неї: Лідери Європарламенту підтримали призначення румунки Ковеші топ-прокурором ЄС ЧЕТВЕР, 7 БЕРЕЗНЯ 2019, 16:32 Лідери Європарламенту підтримали призначення румунки Ковеші топ-прокурором ЄС Що далі, то цей спектакль все більше нагадує навіть не бульбашку, а велику зелену соплю. View: https://www.facebook.com/100011308905714/posts/793118611075095/
Краще вже тоді мене. Пішов він на )(ер. Мені санаторій більш потрібен, ніж йому. В мене шансів вичухатися набагато більше. А його хвороба навряд чи піддається лікуванню. Я навіть вже знаю куди мені потрібно - лікар порадив в Хмельник)))
Та хер там тобі, не санаторій. Ми тут чубимося, цифри, закони вишукуємо, а все виявляється простіше нас розводять як лохів. Мало не видасться нікому. Купуйте побульше вазеліна (того, справжньо), бинтів, йод, зеленка, тому что, хто не встигне сховатись, мало не буде: Отто Йорк пообщался только что в реале с бизнесменом, топящим за зе. надо признаться, это было от души... его прямая речь : "да мне пох...й на зе. пусть баллотируется хоть крышка от унитаза коломойского. я за неё проголосую. на всё, что о нём говорят и пишут, мне насрать. дебил, наркоман, маменькин сынок - мне насрать. мне также пох..й и на порошенко. даже если он святой. я пять лет ждал момента, когда мы сможем отомстить вам за майдан. я ненавижу вашего пороха не за "коррупцию, мову и томос" - я ненавижу его за то, что он ваш, майданутый. вы пересрали нам весь кайф от януковича. и, наконец, пришло время вам платить по счетам. и счёт этот будет жёстким, готовьтесь." а мы тут аргументы всякие придумываем, цифры, факты, комментарии. думаем, как нам их не обидеть невзначай а на самом деле всё очень проссто. как во время войны : или мы их - или они нас. третьего не дано уверен, что мы. хотя это будет и непросто...
Питання до лизоблюдів - як таке могло статися? Відповідь, що усі дебіли, чи то пак зебіли, не приймається. Також не треба тут про кацапську агентуру. Бо якщо її 85%, то це вже не так називається. Такі відповіді мені не подобаються, бо то є неправда.
Пиздатий, давай швидше пиши звернення до СБУ. Та не забудь скрин свого листа та відповіді тут викласти, щоби усі пообсиралися.