Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Я знаю. Ваша т.з. боротьба за Україну, це банальне відпрацювання тисячі в день від свинорилого.
    А план який? 50 копіпастів в день, 100, 200?
    Чи ви від виробітку?
    Преміальні хоч за нічну зміну платять? А святкові як оплачуються?

• Тупо Тупо x 1
  2. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Хомчина час здавати до санаторія, бо ми його втрачаємо)
    Форум перетворив в клоаку - то ще ладно, але ж сам котиться в прірву.
    Все, фініта. Мені в цьому дурдомі нема що робити. :facepalm:

• Подобається Подобається x 1
    • Тупо Тупо x 1
  3. Ні, я займаюсь тим, чим займався останні 14 років служби, тільки тепер добровільно і безоплатно. Обробка, аналіз ініормаціі, іі узагальнення та підготовка рекомендацій. А спецпропаганди мене вчили як всіх курсантів срср.
    Просто треба вміти вибирати джерела, які заслуговують уваги, поваги. За ці п'ять років хтось навчився, як ви, істи лайно, а хтось фільтрувати меню

4. Та нікуди ви не дінетесь. Ви так же наркозалежна як ваш кумир. Тільки він від шняри, дурки, коксу чи чого там, а ви від уваги читачів.

5. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Не він перший, не він останній.

6. А хто та крикнул из кустов - жьіраф большой, ему видней!

7. cncmaster

cncmaster Well-Known Member

Аа.
    Ну то вчили тебе хєрово, шоби ти знав.
    Он пиздатий і то краще навчений. Але воно іще мале

Якщо ти гадаєш, нібито засмічувати тему фізбучними посиланнями то є гуд,
    то ти помиляєшся.

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

И єто здорово! Не, ну правда... Я лично с оптимизмом смотрю на будущее, хотя и не отрицаю, что ближайшее будущее паскудное будет и такое, что свет еще не видовал...
    На месте российских оптимистов на свое славное будущее - я бьі не бьіл таким оптимистом. Зе не простой кандидат. Он КАНДИДАТ на разрушителя россии, великого вавилона и блудницьі в одном лице. Власть у него не от мира сего будет, а от дьявола. Потому и не стоит вьіступать против него открьіто. Все уже предрешено.
    ДумайТЕ...

9. Чого консерви не придумають

10. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Пані і панове! Я знаю надійний метод, як Порошенкові виграти другий тур. Я міг би і помовчати, але не можу.
    Потрібно всі банкомати Приватбанку перфарбувати із зеленого в шоколадний колір. Лампочки в світлофорах викрутити.
    Тому що Коломойський всіх зомбує. Придумав фірмовий зелений колір для Привату (я так підозрюю, що він ще малого Зеленського почав готувати на президента).
    Людина йде на виборчу дільницю. Може б і проголосувала за Порошенка. А так проходить мимо філії Привату чи заплатила через грошомат за квартиру, от і попалася. Пішла на зелене світло на переході - ще один зомбоудар. Поки дійде до дільниці, уже тепленька, щоб голосувати за Зеленського.

Отже, банкомати (можна всі, не тільки приватівські) - в шоколадний колір (папером з першого туру обклеїти), лампочки в світлофорах викрутити чи побити.

Пріус хай свою зелену пір"їну в аватарі перефарбує.

• Смішно Смішно x 2
    • Тупо Тупо x 1
  11. medwedo berlogsoni

Кандидату в президенти надано державну охорону. Дев’яти кандидатам у президенти надали охорону, – Аваков

12. [​IMG]
    Інфобезпека
    Опора Кремля
    10.04.2019 Николай Ткаченко 0--- Зеленский, Інфорезист, Костянтин Боровий,кремль, Петр Порошенко
    Николай Ткаченко
    Ну от як вам таке? На сайті-інфопомийці, де постійно вкидають дезу по технології 60/40, викладають статтю російського професійного опозиціонера (який в самій рашці грає роль каналізатора протестних настроїв), котрий систематично топить проти української чинної влади (і підтримував саакашвілі), розказує казочку про те, як в Кремлі бояться Зеленського і як в Кремлі роблять усе, щоб підтримати Порошенка. Це все попри те, що за Зеленського топлять по усіх, абсолютно усіх кремлівських пропагандистських ЗМІ, як в РФ так і в Україні. І це попри те, що ці самі ЗМІ клянуть на чім Світ стоїть діючу українську владу.

І цю усю пургу хавають люди навіть із вищою освітою. Досвічені люди. Представники бізнесу та інтелігенції. Хавають, і жодного когнітивного дисонансу в них ця інформація не викликає. Чому?

Бачу найбільш імовірним наступне пояснення: в цих людей настільки велика ідіосинкразія відносно діючої влади, що, завдяки упередженню підтвердження, робить їх нездатними сприймати факти, що суперечать їх картині світу, і при цьому змушує шукати лише ту інформацію, яка б їх картину світу підтверджувала.

Високий рівень інтелектуального розвитку не гарантує наявності розвинених навичок критичного мислення. Такі люди в принципі нездатні себе визнати неправими, визнати свої помилки навіть не перед іншими, а й перед самим собою.

Такі люди не хочуть чи не здатні мислити широко, системно, історично.

Такі люди, готові вірити у казки, чекати на чарівні пілюлі, та не хочуть самі змінюватись і брати на себе відповідальність за своє майбутнє.

А головне – такі люди, є головною опорою ворога, оскільки є легкою мішенню для впровадження потрібного ворогу наративу в масову свідомість українців. А це слугує лише одній меті – знищити Україну як державу та повернути її назад у лоно кривавої Кремлівської імперії

13. medwedo berlogsoni

(Это - о Ю.Латыниной)
    Список книг Латыниной
    Википедия на английском и еще десятке других языков о Латыниной
    Yulia Latynina - Wikipedia

А Вы даже слово "нравиться" в таком простом предложении написали без мягкого знака. И ещё осмеливаетесь называть автора десятков произведений, переведенных на многие языки мира, дающей лекции в разных странах, дурой.
    Английским "со словарём", надеюсь, владеете...

• Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  14. medwedo berlogsoni

Народ України і без Порошенка піде в ЄС і в НАТО.

• Тупо Тупо x 1
  15. medwedo berlogsoni

Так чума - коричнева.
    коричневая чума — Викисловарь

16. medwedo berlogsoni

Щось це у Вас погано виходить...

17. medwedo berlogsoni

Авгієві стайні, пане Геракле. Буква "ги", а не "ди". Уявляю тих бідних солдат, у яких Ви були політруком.
    Авгієві стайні — Вікіпедія

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  18. Dred

Dred Well-Known Member

а де твій аватар? :)