Ну то за кого? Президентські вибори 2019

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 21 лют 2019.

?

Хто він мр.Президент 2019?

1. Бойко Юрій Анатолійович

2. Гриценко Анатолій Степанович

3. Добродомов Дмитро Євгенович

4. Зеленський Володимир Олександрович

5. Кошулинський Руслан Володимирович

6. Кривонос Сергій Григорович

7. Порошенко Петро Олексійович

8. Садовий Андрій Іванович

9. Тимошенко Юлія Володимирівна

Результати можна переглянути лише після голосування.
  1. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

Свої інтереси ,а не тих ,хто їм їм особисто перешкоджатиме!
    Все! Пішла індивідуалізація по-захисту власних інтересів,власного бизнесу,власних територій,раз масонські змови видають за якісь там,громадські!
    Але то буде сміх,як лохами опиниться Бєня,Зєля,Путя,Пєтя,Натан Ях...а такі як Трампулік героями в епоху змов! :))):yahoo::cools::yes::yes::yes:

upload_2019-4-10_11-55-42.png
    000000ccо.jpg

Останнє редагування: 10 кві 2019
  2. Логіка Зеленського-Коломойського

1) 4 роки цькувати Порошенка за Липецьку фабрику, а самому вести кіно-бізнес в Росії

2) обіцяти "весняні посадки корупціонерів" і взяти в радники Сергія Лещенка

3) вимагати від кандидатів доказів, що вони не алкоголіки/не наркомани і відмовитися здати всі аналізи

4) закликати до відсторонення олігархів від впливу на редакційну політику телеканалів і не вилазити з ефіру 1+1

5) заперечувати, що уникаєш дебатів і призначити їх на стадіоні саме тоді, коли за законом вони мають бути на Суспільному

6) звинувачувати Порошенка в тому, що той не зруйнував стару систему (обіцяти оновлення влади) і взяти головним політтехнологом/речником екс-члена Партії регіонів

7) говорити у передвиборчій програмі про відкритість/прозорість і відмовитися показати декларацію за 2018й рік

ЛЗК чудово вкладається в парадигму фрази-мему "я вам ничего не должен". І про це повинен пам'ятати той, хто все ще хоче голосувати за коміка

А що сталось з твоєю логікою

3. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Як каже моя мати: "Світле око", а потім тихіше добавляє: "Хоч у сраку".
    Це - народний варіант побажання "Скатертю доріжка".

• Смішно Смішно x 1
  4. Та не я, а Василь. Я не обклався компютерами для читання російських новин, а читаю та пишу зі смартфона. Екран малий, а регістр і буква я поряд. Пальці грубі. Деколи натискаю я замість капслока

5. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

І це перед другим туром? Так це хтось по-крупному шкодить Зеленському? вау.

• Тупо Тупо x 1
  6. Silver bullet

Та це ж каторжні умови для такої продуктивності! Мозки закиплять та очі втратити можна. Молоко вимагайте у шефів за надшкідливість.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Тупо Тупо x 1
  7. Юрко НОТОЦО

А я катреняку на замовлення вже скалатав,як Ви просили...:)))
    В Ізраїлі археологи виявили величезний дивний предмет з чистого золота

00000а5dp98e1.jpg

8. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

То не пальці, а мізки пухнуть...Я йому вранці радив йти спати, бо вночі не спав, за країну переживає... нащо турбувати Господа, якщо не слухатися?

9. Good man

Good man Обычный человек

Кстати, местные зрадоботы, которые голосовали за мадама Грицацуева, проголосуют за Бенина, если он возьмёт недополковника в главы МО?

10. Good man

Good man Обычный человек

Будете молиться за победу Порошенко или за возврат Бене Приватбанка?

11. Good man

Good man Обычный человек

Паря, тебе пора переключить пластинку. Я поддерживаю стремление Украины в НАТО и ЕС. Назови мне хоть одного россиянина, который это заявляет.

12. Юрко НОТОЦО

Я буду молитися ...за дуель на шпагах,де два кандидати можуть пожертвувати (якщо!) собою ради цільної Української держави! :yes:

upload_2019-4-10_13-46-2.png

13. Silver bullet

Накінець Хомчин став інколи писати своє, а не магнітофонити).
    Могу відповісти на його останні істеричні опуси.
    - особисто я не є виборцем Зе, і таких тисячи і тисячи. І ніколи за його не поставлю хрестик, навіть розбиратися в тому хто він і що він не хочу - він мені не цікавий і противний як особистість. Але в 2 рази за його проголосувало більше ніж за Порошенко.
    А ті, хто за інших голосували, кого порошенківські посіпаки нагло оббріхували в цій брудній кампанії, вважаєте, мають піти за Порошенко? Може, хто і пішов би, але для цього потрібна не ота мотивація, що пишуть фейсбучні матюгальники, а дещо інше. І від Порошенко останні хоч пів-року не совкова тупа піарщина і звична брехня на публіку, а за що за президентом пішли би в вогонь і воду.
    А що можна зрозуміти після скасування КСудом закону про незаконне збагачення і замість нього нісенітниця від президента, яка ніколи не буде працювати? Виходить Холодницький і сумно розповідає, що декілька десятків справ треба закривати.
    І все стає ясним, як божий день!
    Хоч триндіть тут цілими днями, що Порошенко тільки зовнішньою политикою та армією займається, а про інше ні сном, ні духом - то вас тільки обсміють, бо все ж таки тут люди освічені і вже онуків мають.
    Порошенко знає свій антирейтинг і підстеляє соломку.
    Що буде коли раптом Зеленський прийде на Банкову - подивимось. Щось віри нема, що він туди зайде. Але якщо і так - катастрофами лякати не треба, треба йому було лякатися свого антирейтингу і розбиратися чому це, а не перти тараном на конкурентів.Провина - тільки на ньому. Крапка.
    Україна нікуди не дінеться, будемо тільки менш довірливими до різних жадібних діячів та брехунів.

Останнє редагування: 10 кві 2019
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  14. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

Я молюся за тих, хто збереже в собі любов і віру у спасіння, щоб пережити всю цю вакханалію, бо час близький до пророцких подій.
    Славте Господа за те, що не надавав багато коштів та розкоші, але багато випробовувань, бо будете врятовані, якщо не впали у гріхи та ленощі, славлячи Бога.
    Звісно, і за грішних, щоб одумалися і прийняли покаяння.

15. Good man

Good man Обычный человек

Пусть каждый занимается тем, что умеет. Порошенко руководит, Зеленский играет клоуна. Когда клоун начинает руководить, а руководителя пытаются представить клоуном, в стране начинается бардак.

16. medwedo berlogsoni

medwedo berlogsoni Das stud nemödik a del binos gudikum.

Я вже думав, що жителя Пензи зняли з "дєнєжного довольствія", тому що толку з його постів - нуль. Дві доби не писав, а тут прорвало.

"Разошёлся, так и сыпет - треугольник будет выпит! Будь он хоть паралепипед, будь он круг, ядрёна вошь!" (с)

17. Good man

Good man Обычный человек

Ну, и за возвращение Вити.))

18. Я не за клоуна, але подивимось, коли він на Банкову прийде.
    Пані ви або хрестик зніміть або труси одіньте. Краще хрестик. Продаватись у вас виходить краще.

• Тупо Тупо x 2
а де твій аватар? :)